Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 709
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 240
Янтра, твоята тава ме вдъхноеи преди години. Аз прявя пълнени чушки с кайма, но като я видях и се вдъхнових и сега пубера ме кара да му правя постни чушки "като на Янтра" нон стоп.

Жаки, как е малката? Аз кащлям доста (казаха че съм със астма), сега остава и разстройство да хвана - куцам, кашлям, няма начин да стигна на време до тоалетната  Joy.

# 241
  • София
Tонка, в немския Амазон хвалят повече другия уред.
Кой е другият? С немския Амазон не мога да се оправям, защото не знам немски.

# 242
Божкееее, като видях новата ти тава и зяпнах. Такова нещо не бях виждала, освен в ресторант с обедно меню  Laughing
За пореден път - шапки долу!

# 243
  • Пловдив
Божкееее, като видях новата ти тава и зяпнах. Такова нещо не бях виждала, освен в ресторант с обедно меню  Laughing
За пореден път - шапки долу!
За две яденета точно стига. Laughing Laughing Laughing

# 244
Янтре, изброих 52 чушки  #Crazy Колко ориз и кайма вървят за тая тава?

# 245
  • Пловдив
Янтре, изброих 52 чушки  #Crazy Колко ориз и кайма вървят за тая тава?
Не са големи тия чушки, затова са ... 52. Килограм и половина ориз, голям буркан домат, 3-4 моркова, три глави лук влизат.

# 246
Тия са постни.

# 247
  • София
Килограм и половина ориз, голям буркан домат, 3-4 моркова, три глави лук влизат.
Никога не ми се е случвало да използвам повече от половин пакет ориз  Grinning

# 248
Янтра, за тавата и аз само съм чувала.

Даун, кофти работа с този съсирек. Ама докторите си знаят работата, ще те оправят. Добре, че са го видяли.

Изпрах калъфите на кошниците за кола. Пуснах ги на 30 градуса, нищо не им стана. Янтра, споменатите програми ги нямам, тъй като пералнята ми е по стара.

Ванини, мислих да пиша, да переш на ръчно, но ти вече си се справила. Като се родят децата не се впрягай много. Има един виц за първото - пада му биберона - изваряваш и му го даваш, второто - пада биберона и го изплакваш, третото - пада му биберона и или го забърсваш, или го даваш на кучето да го оближе.

Сега сериозно. Аз перях дрехите му с нашите, но ГЛАДИХ и аз не мога да повярвам, имайки предвид, че мразя. Получи се за около месец два и после спрях. оцеляват малите и без безумна хигиена.

И нищо да не переш няма да ги повреди, освен ако не са супер алергични. Аз, моите дрехи не ги пера, а и на детето откакто стана на три.

# 249
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Янтра, ти си ми идол ! newsm20

# 250
  • Пловдив
Аз, моите дрехи не ги пера, а и на детето откакто стана на три.
Сигурна ли си, че не переш? newsm78 Съвсем, изобщо? Носиш и хвърляш?

# 251
Аз, моите дрехи не ги пера, а и на детето откакто стана на три.
Сигурна ли си, че не переш? newsm78 Съвсем, изобщо? Носиш и хвърляш?

Joy пера бе, дори нямам спомен какво съм искала да кажа. Аз май, моите офис наистина не ги пера, а ги давам на хомическо, но не това съм имала в предвид

# 252
  • Euskal Herria
Eeee, наистина са си внушително количество тия чушки, Янтре!
У нас като правя, на човек - по една чушка слагам, ама понякога и това не може да се изяде, големи са.

# 253
Даун, определено мисля да не се притрисам много, ама знам ли. За сега пера и ги минавам през сушилнята. Няма да гладя нищо, освен, ако няма нещо много измачкано. Те се дезинфекцират в сушилнята достатъчно. А, излъгах, ще изгладя чаршафите.
Искам максимално да си улесня ежедневието, след като родя, живот и здраве.

Кило и половина ориз? Това количество го ядем половин година.

# 254
Мили мои, не съм ви чела, дано всички сте здрави и щастливи.
Жаки, Жади, дано са ви добре дечицата.

Аз не готвя количества от вид, но много видове- да. Четирима души сме, а днес съм готвила- крем-супа, салата от гриловани зеленчуци с дресинг, в който трябва да престои, сьомга със зеленчуци, таратор, наденица с картофи на фурна- и двете домашно производство на приятелско семейство. Имам нюню съдове, правя всичко за днес, рядко остава за утре. Утре ще мисля ново меню.
А, да, докато чакам Пираня, мисля да направя и сладкиш с едни вишни, които си набрах от вилата.

Днес се разсипах от висене в залата, докато чакам детето. Имам и багаж да стягам, изобщо работа ме чака.

Общи условия

Активация на акаунт