Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 694
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 285
Смеете се вие, а на мен ми се плаче Joy. Поне с 10 см. е по високо и поне с 20 кила ме води. Нямам шанс ако не ми се остави Simple Smile.

Само като е болен ми дава да го мачкам вече. Днес цъфна с нова прическа, а аз не мога да се възпра и му се хиля.

# 286
10см си е сериозна разлика - надявам се моя синковец да не ме надвиси толкова . То твоя на колко беше -16 ли?

# 287
Даун,а снахи води ли вече,доколкото си спомням е голям красавец Grinning Жармен,нека си расте детето,много е хубаво един мъж да е висок.

# 288
Осмичка, имаше един период в началото на 8 клас, в който водеше, сега се е кротнал Simple Smile. Само от спорт се вълнува, но ще ми дойде до главата Simple Smile.

# 289
  • Варна
Онзи ден, като ходихме да записваме децата в новото училище, ми направи впечатление-ние с другата майка сме със среден ръст, а двете момичета ни надвишават-заприличаха ми на щъркелчета някак.  Laughing

Моят мъж много ме ядоса-явно има враснаал нокът и като човъркал човека, на нищо си направил палеца на крака. На лекар не смятал да ходи.  Confused Купил си джапанки, че не може със закрита обувка. Ходил няколко пъти да си топи крака в морето днес. Накрая минах през аптеката и сега е с бинтован и дезинфекциран пръст поне.

Естел,
Скрит текст:
Аз лично бих се въздържала да пожелая нещо толкова чакано, със злобна нотка.

# 290
При нас е като в дъждовен сезон....сутрин и след обед вали, или обратното. Simple Smile

За вечеря, след умуване...решихме да направя спагети. Сега ще отида да взема някакъв полуготов сос (не ми се чака домашен да се сгъстява), ще наблъскам и гъби, разни саламчета ще запържа, от които е останало по 1-2парчета от вид...и готово.

В събота сме на кръщене...още не съм измислила подаръка. Друг път съм готова поне месец напред...сега защо така, не знам.

# 291
Софи, идвай.
 Аз нямам драма да мия и чистя, само гладенето ми е проблем.

Е, че ако ще дойда, няма да дойда да гладя я! Crossing Arms Направо се обидих! Тонка ще я водиш на сърфисти, мен ще ме впрягаш да гладя.  Whistling

Уф, като гледам всички сме мързеливи и ще трябва да плуем само на плажа. Добре че поне обичам да готвя, та поне от глад няма да умрем Simple Smile. Тайно се надявах, поне една от вас да е с OCD ама на, не ми се получи.

# 292
  • Euskal Herria
Гледах веднъж една съседка как подскача, за да перне сина си. Беше я ядосал, а той - с едно 30-тина сантиметра по-висок от нея  Joy-
И моят син вече е с глава над мен, ама все още дава и да го мачкам, и да се закачаме.  Grinning

# 293
Гледах веднъж една съседка как подскача, за да перне сина си. Беше я ядосал, а той - с едно 30-тина сантиметра по-висок от нея  Joy-
И моят син вече е с глава над мен, ама все още дава и да го мачкам, и да се закачаме.  Grinning
Завиждам за мачкането  Crossing Arms. Моя много рядко дава. Само ако е болен.

Искам бебе  Sad

# 294
  • Пловдив
Вземи си котка Simple Smile Бебе-коте Simple Smile

Аз всъщност не обичам котки. Сериозно го казвам.

# 295
Вземи си котка Simple Smile Бебе-коте Simple Smile

Аз всъщност не обичам котки. Сериозно го казвам.
И аз не обичам твърде котки -ама твоето коте го искам - даже си се чудя Grinning

# 296
  • някъде ... тук ...
Чак сега, ама...
Почерпете се за здравето на Златото. Навърши първата година след 40-те  Crazy

Говорите си за ръст - големият е с 10 см над мен и 10 см под баща си  Laughing
Носят един размер тениски, обувки, а дънките им са само с различна дължина. Ама все още поддава на мачкане.
За бой - с колана, какво като е по-висок  Whistling  (да не го вземе някой на сериозно).

# 297
Че какво да кажа аз- голямото ми дете е 150 см., а може и вече 2-3 см. отгоре, тежи 30 кг. и носи 36-37-ми номер. Ако продължава да расте така, ще стане 185, ще носи 45-ти номер и ще се върти около неграта в NBA.

И на мен ми се иска бебе. Ама понякога. Понякога си викам: маце, стегни се, миличка.

# 298
Давам едно под наем  Laughing

# 299
Взимам го,ама не обещавам да го върна Hug

Общи условия

Активация на акаунт