Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 699
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Така де, аз само слушам за прословутата тава с чушки. Нея не съм я виждала, ама поне  гурмето за котки...
Не си ли виждала снимки на тавата с чушки???? Shocked Сигурно си единствения човек в тоя форум Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile
Котешката храна не е багодатна за снимки, защото изглежда като кафява каша, ама правя 3-4-5 вида и на вкус е различна.

Да не си я опитвала?  Laughing

Жалко че изтрих компромата от снимки, щях да ти пусна тавата (шегувам се, нямам запазени снимки).
Аз сама си ги пускам, не ме е срам Simple Smile

Храната не я опитвам, ама в едната слагам риба, в другата пилешки дреболии (дробчета, воденички,един пилешки фенер, варя, обезкостявам и меля в робота), в третата телешки дроб, телешко шкембе и рагу (варя, обезкостявам и меля). Добавям и зеленчуци тук-таме, смятам, че е полезно за гадинката.

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 17:45 от Янтра

# 271
  • Euskal Herria
Говорим си преди време с една приятелка по скайпа и тя вика "Ставам да сготвя едни пълнени чушки". Обаче след 15-20 минути сяда пак. И аз питам "Ама ти кога ги напълни?". На мен ми отнема около час-час и половина. И тя "6 чушки колко време да ги пълня?" и аз -  Shocked. Две за нея, две за мъжът и, една за детето и една за всеки случай.
Аз пълня само 4 чушки - за две вечери  Mr. Green. И понякога остава - ако няма по-нормален размер чушки. Янтре, не знам какъв сорт са. На етикетите само пише "Pimiento rojo" или   "Pimiento verde ", а тънките- тип сиврия, ги водят "италиано".

# 272
Тамън оня ден готвих и аз пълнени чушки, от мутантите, като на снимката на Яна. При нас нормалните са криви и не стават за пълнене. Половин кило кайма и една чаена чаша ориз напълниха точно четири чушки. С детето дори не можем да изядем по цяла чушка на ядене.

# 273
Майтапа настрана,но май и аз утре ще правя пълнени чушки Simple Smile Аз ям само постни ,но правя едва по 15,20 бройки  Mr. Green Янтре,ако си се отказала от идеята за градината можеш да отвориш и ресторант  Wink

# 274
Аз, моите дрехи не ги пера, а и на детето откакто стана на три.
Сигурна ли си, че не переш? newsm78 Съвсем, изобщо? Носиш и хвърляш?

Joy пера бе, дори нямам спомен какво съм искала да кажа. Аз май, моите офис наистина не ги пера, а ги давам на хомическо, но не това съм имала в предвид

"Гладя" да си искала да кажеш?
Аз пък обожавам да гладя.

# 275
Софи, идвай.
 Аз нямам драма да мия и чистя, само гладенето ми е проблем.

# 276
 Янтра, рецептурник поне дай за котешка храна да поглезя моя Прах.
Хубави са зеленчуците за котетата, но лук, чесън и авокадо са много вредни.

Честит имен ден на Тото! Наздраве!

При нас няма сиврия чушки и аз много страдам, обичам ги даже сурови. За пълнене разпшолагам с бел пепър и избирам по-дребни, че много ориз вътре се побира.

# 277
Много ми е омразно гладенето,обаче май и ютиите не ме обичат,тъмън три броя са ми гърмяли в ръцете ,две от които нови ooooh! Точно днес четох статия колко било успокояващо гладенето и че било вид медитация Whistling Явно аз съм наопаки,защото мен ме изнервя много Grinning

# 278
Тук има пипер с нормален размер, от местните сортове. Обаче не става червен. Т.е. става, но почва да гние, не знам защо. Онези грамадните червени, жълти и оранжеви изобщо не ги купувам. Имат вкус на пластмаса.

# 279
Много ми е омразно гладенето,обаче май и ютиите не ме обичат,тъмън три броя са ми гърмяли в ръцете ,две от които нови ooooh! Точно днес четох статия колко било успокояващо гладенето и че било вид медитация Whistling Явно аз съм наопаки,защото мен ме изнервя много Grinning
Обичах да гладя малки дрешки в студени зимни дни.
Сега няма нито малк дрешки, нито студени дни. Взел ми беше младежа един потник и се хилеше на размера..
Износвам му пижамите от преди две години  Cry.
Онзи ден, исках да го набия, а не мога да го стигна  Joy

# 280
  • Euskal Herria
Помоли го да се наведе, де  Joy.
А аз обичам да правя ремонти; чистенето след това леееко ме поизнервя. Ама няма начин.

# 281
Софи, идвай.
 Аз нямам драма да мия и чистя, само гладенето ми е проблем.

Е, че ако ще дойда, няма да дойда да гладя я! Crossing Arms Направо се обидих! Тонка ще я водиш на сърфисти, мен ще ме впрягаш да гладя.  Whistling

# 282

Направо си представих как му казва:"Я се наведи да ти забия два шамара!"  Joy

# 283

Направо си представих как му казва:"Я се наведи да ти забия два шамара!"  Joy

Или "Подай ми стола, за да те фрасна"

# 284
Скрит текст:
  Joy
  Моите деца не са толкова високи от мен. Дъщеря ми с няколко см само . Синът ми е малък още и ако стигне баща си  Joy
   Като бях на работа имах чувството ,че съм великан - оказа се доста ниски хора има все още . Даже мъже . А винаги съм се имала за ниска./ Като дете бях най-висока от приятелките си инак /
  Открих си рецепта за сладкиш утре - нали съм на диета .   Тази диета не е за мен само преяждам . Утре на доматки и този сладкиш -ама половин дозичка и по -малечко де.

Общи условия

Активация на акаунт