Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 648
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 435
Ууу, довечера ще ходим да го гледаме този филм с момичетата. Жалко, че мъжът ми е нощна и няма да го има у дома след това...  Twisted Evil

# 436
  • Пловдив
Ууу, довечера ще ходим да го гледаме този филм с момичетата. Жалко, че мъжът ми е нощна и няма да го има у дома след това...  Twisted Evil
Пише "по кината от 3 юли".

# 437
Пише "по кината от 3 юли".

Верно така пише, ама иначе е в програмата за днес от 19.15  newsm78 Ще питам дамата, която ни организира.

# 438
О-хо, имало танци, тамън като за мен.
Мат Бомър е един от малкото немангалести типове, които харесвам.

# 439
Янтре, час да ми кажеш? Или ще се чуем?

# 440
Не ми уважихте публикацията. Никой в тоз форум на ме уважваааааааааа! Не обръщате внимание на новацитеееееееееееееееееее! Никой не го е грижа за меееееееееееен! Вие си говорите само помежду сиииииииииииии! Фръц!

Ти пък коя беше  Joy.

Вземи се представи подобаващо и издръж поне година на напъна Simple Smile. Има една, кочто пусна снимка на тава с чушки и вече всички я знаят. А научете се да се представяте  Joy.

# 441
 Аз не съм много фен на филма . Ама на Янтра и Бела съм и бих дошла -ама сте ми далечко  Joy
 Набивам салата с франзела / уж френска - хареса ми наистина /  Joy
 Не пуша и не пия алкохол . Ама не щото съм трезвеник и някакъв въздържател.
Просто не ми харесва / цигари не съм и пробвала - алкохол само по глътка за проба . / . Абсент бих пробвала или някое стогодишно уиски - само глътка да усетя за какво иде реч.
  Ставам за сомелиер  Laughing
  От снощи се мъча на два романтични филма по Спаркс и нещо не ми се получава .

# 442
Жармен, кои са филмите? Единият да не е "Тетрадката"?

# 443
  • София
Искам поне един коментар от всичките тука сбрани фенки на по-мангасарестия Манганиело, инак няма да мирясам!
Оооо, ама Мангасарянчо много го харесвам. Те това е расов мъж, имаш вкус Янтре, имаш! И аз в това число.   Flutter

# 444
  • Пловдив
Янтре, час да ми кажеш? Или ще се чуем?
Има в 15:30, 17:50, 20:10 (и други, ама неудобни часове). Мисли по въпроса до петък.

Искам поне един коментар от всичките тука сбрани фенки на по-мангасарестия Манганиело, инак няма да мирясам!
Оооо, ама Мангасарянчо много го харесвам. Те това е расов мъж, имаш вкус Янтре, имаш! И аз в това число.   Flutter
В интерес на истината не Simple Smile Не отивам заради него. Да речем Мат Бомър (знам, че е гей) или симпатягата от CSI Miami.

# 445
Скрит текст:
Аз не съм много фен на филма . Ама на Янтра и Бела съм и бих дошла -ама сте ми далечко  Joy
 Набивам салата с франзела / уж френска - хареса ми наистина /  Joy
 Не пуша и не пия алкохол . Ама не щото съм трезвеник и някакъв въздържател.
Просто не ми харесва / цигари не съм и пробвала - алкохол само по глътка за проба . / . Абсент бих пробвала или някое стогодишно уиски - само глътка да усетя за какво иде реч.
  Ставам за сомелиер  Laughing
 От снощи се мъча на два романтични филма по Спаркс и нещо не ми се получава .

На мен пък само такива ми се гледат напоследък, нищо друго.
Много са тъпи, но ми е приятно да ги гледам, не мога да си го обясня.
Тази седмица гледах The Longest Ride, със синчето на Клинт Ийстууд.
Следващият ще е "Писмо в бутилка", изобщо, правя си панорама на филми по Никълъс Спаркс.
Правила съм си по Бергман, Уди Алън, братя Коен, а сега свалям нивото  hahaha

Виж, "Тетрадката" наистина не мога да понасям.

# 446
Всички ме убеждават, че съм луда да си платя окончателно резервацията за Гърция (края на август), аз пък странно - не се притеснявам изобщо. Парите в кеш и това е, макар че до август има още много вода да изтече. Няма път да сме тръгнали на море и да няма някакви особици - миналата година пътувахме в наводненията за Созопол, сега държавата фалира  Crazy

# 447
  • ту тук, ту там
Тонка, ако искаш мога да ти помогна с немския амазон, по-скоро с езика де, не съм ползвала сайта иначе!  Peace

# 448
"Писмо в бутилка" не е зле, но не е и нещо невиждано до момента.
Преди си набелязвах някой актьор или актриса и се опитвах да изгледам всичките им филми до момента. Добре, че филмографията на някои артисти не е голяма и впечатляваща. Все пак класните актьори си подбират филмите, малко или много.

# 449
Жармен, кои са филмите? Единият да не е "Тетрадката"?
Тоз съм го гледала отдавна / че и два пъти - щото го забравям и да проверя що е толкова харесван/   Аз съм заслужил филмогледач  Joy и меля всичко или проверявам дали ми харесва де.
   Филмите са Safe Haven  (2013) http://www.imdb.com/title/tt1702439/   - книгата съм я чела и затова и не бях гледала филма досега -  като за убиване на време става .
   The Longest Ride (2015) http://www.imdb.com/title/tt2726560/ - този като им видях хамериканските образи на героите - някак прекалено ми се набиха в очите.  Като Барби и Кен. От калъп.
 Направих си уникални тиквички на фурна / без пържене /  newsm44
 Заклет фен на хартията за печене съм вече  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт