Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 651
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 420
Ааа,ти заради красавците ,които пусна ли чака отзвук Laughing Много рано ми беше на мен още да коментирам мъже,за другите не знам  Laughing

# 421
  • някъде ... тук ...
Пусни го в компроматите Simple Smile
Този филм не е ли продължение на по-стар подобен.

# 422
Фуу, и тази година изпуснах Жулая. Но пък миналата го посрещнах подобаващо.

# 423
Аз видях секси мъжете ама ме досрамя да коментирам  Blush ще изляза няква неонодена  Laughing

# 424
За какви мъже говорите, къде са?

# 425
  • Пловдив
Една работа не се ли подхване от сутринта - по-добре изобщо да не се започва Simple Smile

Да, това е 2, продължение на същата боза Simple Smile

Тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=855857.msg31137407#msg31137407

# 426
Янтра ......току-що видях клипа и влизам да кажа , че направо ми развали работния процес , но пък направи деня ми прек-ра-сен   bouquet  Край с работата за днес. Ще си седя , ще си мисля за Джо , за чаша вино /друго не пия/  и за други работи .  Леле какви тела , какви мъже .  Shocked Embarassed

# 427
Скрит текст:
Една работа не се ли подхване от сутринта - по-добре изобщо да не се започва Simple Smile

Да, това е 2, продължение на същата боза Simple Smile

Тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=855857.msg31137407#msg31137407
Мерси   bouquet Аз харесвам слаби и грозни.  Laughing

# 428
  • Пловдив
Аз мисля да правя силна група от Пловдив да го гледаме. На 4ти съм заета, ангажимент поет преди месец, но на 5 ти юли викам да идем. Пловдивчанки?
Белла, зарежи Тото и зъбите му на баща му и идвай.

# 429
Аз мисля да правя силна група от Пловдив да го гледаме. На 4ти съм заета, ангажимент поет преди месец, но на 5 ти юли викам да идем. Пловдивчанки?
Брой ме! 100% ще дойда!

# 430
Телата им ми харесват,но в лице ми идват малко сладникави Laughing То в този филм освен стойки и мускули ,върви ли някакъв интересен сюжет?Струва ли си гледането?Освен мъжете,разбира се Wink

# 431
  • Пловдив
Брой ме! 100% ще дойда!
Добре, значи до тук ти и аз, в неделя, в МОЛя. Другите да се записват.

Телата им ми харесват,но в лице ми идват малко сладникави Laughing То в този филм освен стойки и мускули ,върви ли някакъв интересен сюжет?Струва ли си гледането?Освен мъжете,разбира се Wink
Освен мъжете..... мммм не. Нищо особено не е. Дъвка за очите и ума.

# 432
Аз пък ще си мисля за Чанинг. Той ми е в ламинираният списък.

Тони, вземи си две бутилки. С една едва ли ще минеш. Съдя по себе си, де, да не се обидиш.

Смилка, честито!

# 433
Пловдив ми е далечко , ще заформя тайфата от приятелки в Бургас . Няма да го пропуснем , ако не друго, очите да изплакнем . Laughing

# 434
Заради тоя клип ми минаха много порочни мисли през главата...а съм и сама в момента и няма кого да нападна, така да се каже.

Няма неонодени тук- мъжката красота и сексапил трябва да се коментират. Wink

След малко почвам да пълня чушки с картофи и ориз. А утре съм решила да правя супа от тиквички. Не съм правила досега и се надявам да стане хубава.

Общи условия

Активация на акаунт