Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 591
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Добро утро!

Честит празник на Стейси - бъди жива и здрава, и много щастлива.   bouquet

Шаги, радвам се, че татко ти е добре.  Hug

Снощи събирах багажа на Кати за село. Утре ще я закараме и засега не ми се мисли как ще се разделя с нея, защото сърцето ми се свива. Цели 3 седмици ще е там. Тя е щастлива, че ще бъде с братовчед си, а аз се чудя как ще лягам и ставам, без да я виждам. Ай стига толкова, че едва си удържам сълзите.

# 571
Тони, ако това ще не успокои- от ранния следобед вчера съм без децата и така до 21 юли. После десетина дни заедно и после ваканцията ми свършва и пак няма да сме постоянно заедно, защото те ще са в къщата, а на мен едва ли ще ми стига времето за пътувам всеки ден.

П.П. Да се оплача, че това лято още не съм сефтосала басейна.  ooooh!

Стейси,   bouquet здраве, щастие, успех!

# 572
Стейси, честит празник - само хубави неща и на теб, и на близките ти Hug
Шаги, много се радвам на хубави новини за здравето, че това е най-важното, убедих се.
Тарталета, да е приятна и доходна.
Тонка, напълно те разбирам. Аз един ден да не видя децата и се чувствам кофти. Липсват ми и чисто физически - да ги прегръщам, целувам. Малко лигаво като за момчета, ама е така Embarassed А и още са малки, мисля.
По антибиотичната тема дума няма да обелвам след минала зима. Да чукам на дърво, децата се разминават с тая гадост.
Днес по план график трябва да е малко по-рехаво откъм задължения на работа, но ще видим, никога не е съвсем сигурно.
Алечка, все не те разпознавам с новия аватар. Бъркам те с Акаша, не знам защо.

# 573
Стейси, честит рожден ден! Много здраве и успехи ти желая!

Поздравления и на Тарталета за новата работа. Дано е лесна, приятна и се сработиш с екипа.

Шаги, браво за татко ти. Дано човека се чувства по-добре с всеки изминал ден.

Тони, ти си много привързана към Кати. Дано сравнително леко преживееш раздялата. Предполагам, че всеки ден ще се чувате по телефона.

# 574
  • Луната ни пази
Добро утро. Отново благодаря за положителната енергия.
Моята малка русалка е на плуване. Логистиката ми е сложна, но се справям. Като свърши тренировката, бързам за работа. Добре, че едната тренировка е в съботен ден.

Имам светлина в тунела. Догодина може да съм само в горен курс.

# 575
Стейси, честит рожден ден!  bouquet Пожелавам ти много здраве и сбъдване на съкровената мечта!

Честита нова работа, Тарталета! Да ти носи удоволствие и удовлетворение.

Тонка, моят син ще бъде на село цялото лято. Вече е там трета седмица. Празно и пусто е като го няма .. Хубавото е, че ни е наблизо и можем да скокнем винаги когато се затъжим. Засега по 2-3 пъти седмично. Simple Smile

Шаги, радвам се за баща ти. Все така добре да бъде му пожелавам.

# 576
Мамче, не можах да те позная с новият ник. Звучи някак испански, хубаво. Simple Smile

# 577
Цвети, разкрита съм, благодаря ти! Simple Smile
На испански е и означава "чудо". Това е промяната, която поканих в живота си.

# 578
Мисля, че всички сме привързани към децата си, дори и без ката ден да го изразяваме гласно. За децата обаче е в пъти по-добре да са за месец някъде, отколкото алтернативата да е междублоковото пространство или детската градина.

# 579
Искрено ти желая чудото да те споходи в най-скоро време. Hug

Лошото време си отива, мъчи се да изгрее слънце. Дано грейне, че тези дни беше много мрачно и сиво.

# 580
Как си мечтая да имах на разположение някакви родители (и на гадна свекърва бих склонила!) в провинцията, където да мога да изпращам детето през ваканциите...  Confused  Спомням си моите собствени досадни и прашни градски лета - оставахме по две-три деца на кръст, обикаляхме улиците и се вряхме по дворове и мазета. И завиждахме на всички, които наесен се връщаха свежи, със забавни истории за волни игри и тайни прегрешения...

Опитваме се по всякакви начини да спестим това на сина ни - чрез тренировки извън града, лагери, школи, екскурзионни пътувания, и т.н., обаче финансовото изражение е ужасно. Просто ужасно.

Честит празник, Стейси   bouquet
Успех на всички останали с добри новини  Peace

# 581
Добро утро!

Тарталета, желая ти успех с новата работа.
Стейси, честито със закъснение.
Мамче, и аз ти желая чудото.

# 582
  • София
Абе аз ще я преживея раздялата с детето за тия 3 седмици, но все пак не забравяйте, че я пращам при хора, и най-вече при свекърва ми, която за мен не е нормално човешко същество. Тя много неща крие, премълчава, но се надявам при всекидневните разговори детето да ми казва горе-долу какво е положението.
Миналата година, когато Кати беше за 2 седмици при тях, нито веднъж свекърва ми не й беше измила косата. Не знаела как! Да не говорим, че не я е и ресала, детето самО криво-ляво се е ресало и когато се опитах да я среша, след като се беше прибрала, се разплаках от безсилие. Знаете ли на какво й беше станала косата - сплъстена и на възли като китеник. Все едно е била сама на див остров, без багаж. Спирам, че колко още мога да изпиша.  ooooh!
Ако зависеше от мен, нямаше да я пращам на село. Обаче хем тя иска и се натиска, хем мъжът ми ми говори, че и родителите му имали право да се порадват на внучка си.

# 583
Мамче, от сърце ти желая Чудото, за което копнееш, да дойде скоро!

# 584
Благодаря ви много, момичета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт