Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 584
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 585
Тонка, тя вече е голяма, не може да скрие нещо. Пък и не си ли мие сама косата вече?

# 586
  • София
Пък и не си ли мие сама косата вече?
Никакъв шанс да си измие сама косата.  Peace Просто не я виждам в близките 2-3 години да го прави.

# 587
Искам да кажа, че имам толкова неща за казваме, че не знам кое да кажа по-напред  Laughing

# 588
Стейс, честит рожден ден   bouquet
Тарти, успех в новата работа Grinning

Момичета, благодаря за поздравленията   bouquet

# 589
Стейси, честит рожден ден   bouquet

# 590
Аз съм оставила децата сами да се справят с къпането. Големият от две - три години се къпе сам, мие си косата, а от няколко месеца помага и на брат му. Но виждам, че малкият почва да се справя добре и сам.

# 591
Стейси, честит празник! Всичко най-най ти желая.
И на Шаги добрите новини.

Тарти, честита работа. Всичко ще се нареди полека.

Моите се къпят сами, вече не помня от кога  Laughing
Малката беше много смешна. Понеже искаше като кака си - сама да се мие.Ама не отчита две годишната разлика.
Първите няколко пъти излизаше от банята или с пяна на главата, или със половин суха коса  hahaha
Стоически издържах и в края на първия месец вече се справяше чудесно  Peace

# 592
Здравейте и от мен...

Тарталета, успех в работата. Simple Smile

Тони, ще минат 3те седмици бързо. Дай на Кати ясни и точни инструкции кое, как....и детето ще се оправи.
Ако трябва, инструктирай баба и да сплита косата и, така поне няма да се заплита толкова много.

valerie, не виждам как дете на 7г. ще си мие косата само. Освен, ако не е момче.
Предполагам си виждала снимки на дъщерята на Тонка и каква е косата и.
На дъщеря ми в момента е дълга почти до кръста, абсурд да се измие сама. Говоря за качествено измиване, не за пльоснат шампоан отгоре на главата и разтъркан малко.

# 593
  • София
valerie, не виждам как дете на 7г. ще си мие косата само. Освен, ако не е момче.
Предполагам си виждала снимки на дъщерята на Тонка и каква е косата и.
Сесили, благодаря ти. Понеже не ми се обясняваше. То да бяха някакви 5 прави косъма, разбирам, но коса почти до кръста, къдрава...  Wink
Инструктирала съм я да ходи задължително с вързана коса, за да не се оплита. То и без това е лято и няма нужда да вее коси в жегата. А ако на свекърва ми не й е неудобно, ние с мъжа ми ще минем едни 500+ километра за миене на косата.

# 594
Тарти, браво за работата, дано да си доволна. Дано и вашето местенце се намери скоро.

Честит рожден ден на Стейси!

Моето момче ще прекара две седмици в България тая година, после 10-тина дена в Холандия. Аз хич не съм от родителите, на които им е кофти детето като го няма, пък не е като да не си го обичам. Затъжвам се за него и се радвам много като се прибере, но и без него ми е добре. Може би просто съм свикнала, нали го делим с баща му.

На нас ни предстои рожден ден следващия уикенд. Снощи седнахме да мислим менюто и човекът рече, че иска да си гощава гостите с мусака  ooooh! Разбрахме се, че няма как да стане тая работа, но от много време не сме празнували рожден ден в домашни условия, та ще е зор.  

# 595
какво правите? Лятна тема има ли наоколо, нещо интересно?

# 596
П.П. Да се оплача, че това лято още не съм сефтосала басейна.  ooooh!

Е аз за какво омрънках темата два дни  Crossing Arms А добро утро!
Тарталета, радвам се за теб, само по-добре да ставате  Peace
Шаги, жив и здрав да е баща ти още дълго, дълго време Hug

Аз снощи толкова тежка тренировка направих, че днес едва стъпвам, всички си мислят, че е от поредното пребиване, даже мазила ми носиха, ама не е от това  Laughing

Още не съм си изпила кафето в работата, така се подпуках от сутринта, поредните спешни срокове, а даже не са наваксали предните, много тегаво ви казвам, оплаках се. И продължавам със срещите, днес съм на водна диета явно  Mr. Green

# 597
Разбрах ви, със сигурност е различно при момичетата. Но все пак по-добре да се измие както може, отколкото изобщо да не я мие. А е и хубаво да се учат по малко, защото все ще дойде един момент, в който трябва сами да се къпят.

# 598
Малко пишете днес, няма матрял за четене докато обядвам  Laughing

Аз забравих да дам отзив за филма снощи: Като сюжет - нищо особено, но голите танцуващи мъже запълват този пропуск  Twisted Evil
Скрит текст:
Все още се учудвам хората как си хрупат и си говорят по телефоните в киното ама... И преди филма пуснаха някакво клипче с Кобилкина, която даваше съвети как да обгрижваме великите си мъже, за да стават още по-богати и успешни  ooooh! Съвсем изтрещя работата.

# 599
  • Sofia
Да кажа,че по морето времето си става за плаж  Mr. GreenАма се поизнервихме,комай 100 човека накуп ooooh!,хем че сме все свои.
Набутах колата в гаража и сега се кумя как да я извадя ThinkingТясно е и баир нагоре.Ясно,че на ръчна трябва,ама й се кумя.
На стриптизьорите се точа отдавна Flutter.Само това хрупане и подсмукване в киното ще ми развали момента.
Чанинг ми е абсолютен любимец Hug.

Общи условия

Активация на акаунт