Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 585
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 615
Тони и по нашия край на Дунава не се виждат комари тази година.
Иначе при нас комар като кацне на оградата и кучетата го лаят  hahaha

# 616
В Свищов ми се е случвало комари да ми нашарят д-то през дънките  Shocked Няма да забравя, пак там, пръскаха против комари долната улица, ние пред блока на горната. Като взеха да се изнасят едни орди комари, на големи черни облаци. Като във филм на ужасите! Нападнаха ни, аз се скрих в апартамента и заявих, че няма да си подам нослето навън.

# 617
Ако ще си мерим комарите - ние пък си имаме тигрови комари.

# 618
  • София
Хахаха, не знаех, че толкова много лафове има за комарите. Миналата година във Видин беше мисия невъзможна да стоиш навън след 7 ч. вечерта. Вратата с мрежата в хола се отваряше самичка и ми се е налагало да трепя комари с часове, на почивки. И без машинки за комари няма никакво спане.

# 619
Пловдив, добре се представя в дресирането Simple Smile.
Яна, то и моето е голямо, но няма с кой да изляза, а и сега като съм куца, съвсем го закъсах  Joy. С кучешката любов трябва да се внимава. Не веднъж и дваш съм била с подут нос, почти сцепена вежда и синя брадичка.

Тонка, ако беше казала по-рано щях да ти пратя. Тук има местен препарат, който гони всичко летящо, жилещо и жужащо. Аз съм от щастливците, които комарите ги заобикалят, но на другите им действа.

# 620
  • Луната ни пази
Хахаха, не знаех, че толкова много лафове има за комарите. Миналата година във Видин беше мисия невъзможна да стоиш навън след 7 ч. вечерта. Вратата с мрежата в хола се отваряше самичка и ми се е налагало да трепя комари с часове, на почивки. И без машинки за комари няма никакво спане.
Тони, миналата година наистина имаше мнооого комари, като врабчета. Тази година, обаче, комар още не съм видяла.

# 621
  • София
Шаги, дано да няма комари, но аз трябва да подсигуря Кати и за по-екстремни преживявания.

Тази вечер сме на барбекю при нашите приятели-кумове. Размазвам се от кеф, когато ходим при тях. Мъжете пекат мръвките, жените нарязваме салатата и сядаме в двора, като през това време децата си играят наоколо. Баровска работа, не е като в панелката ни.  Sunglasses

# 622
Нямам време да ви чета, но искам да кажа на Тонка, че др. седмица лидълския бейлис ще е на промоция Laughing

# 623
  • София
Рамацоти, имаме новина значи. Благодаря!  Grinning Ще се възползвам от промоцията, що да не.

# 624
  • Пловдив
Аз съм в средата на ЕПИЧНА катастрофа! Големия гювеч се пръсна във фурната, не знам защо, той се печеше и аз отворих да погледна. От друга страна - може да е бил пукнат, или да съм го чукнала някъде. Във всеки случай резултата беше, че 6-7-8 литра гювечено съдържимо се разтекоха във фурната, после в шкафа, в чекмеджето под фурната, под шкафа на фурната. Изобщо където ти душа иска има гювеч. Досега бърсах, трих, мих. Разглобих половината шкаф за да извадя вградената фурна и да избърша. Разглобих трипластовата врата на фурната да бърша гювеча помежду. Сега пера. Имам материал за поне три перални с огювечено. И довечера ще ядем макдоналдс.

Последна редакция: чт, 02 юли 2015, 15:22 от Янтра

# 625
Рамацоти, имаме новина значи. Благодаря!  Grinning Ще се възползвам от промоцията, що да не.

Ааа тоя път и аз отивам да купувам!

# 626
  • София
Купи си, Жади, купи си, че заради двете шишенца с Бейлис, които изпих, ми излезе име в темата. Нека се види, че има и още любители на тази течност.

Янтра, аз съм безмълвна пред споделеното от теб. Особено частта с разглобяването.

# 627
  • София, Младост
Янтраooooh! ooooh! ooooh!. Само това мога да кажа  Hug

# 628
  • Пловдив
Янтра, аз съм безмълвна пред споделеното от теб. Особено частта с разглобяването.
Blush Аз съм инженер.  Blush Не се будалкам, наистина имам инженерно образование, диплома и право да си пиша инж. пред името. Въпреки, че не съм добър инженер и не съм работила това, и вероятно няма да го работя. Завършила съм ТУ.

И колкото и да съм некадърна, мога да си разглобя и сглобя всички уреди и в основни линии разбирам какво не е наред, най-често срещаните проблеми.

# 629
Янтре, ще изчистиш ли до киното?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт