Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 572
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Янтре, ще изчистиш ли до киното?  Laughing
Ха! Изчистила-неизчистила на кино ще ходя!

# 631
  • София
Янтре, и майка ми е инженер, обаче там положението е напълно и необратимо трагично. Мисълта ми е, че който го може, си го може.
Жади, точно сега Янтра има нужда, повече отвсякога, да разтовари с малко голи мъже.  Заслужила си го е! Laughing

# 632
И аз така мисля  Laughing

# 633
Кобилкина, която даваше съвети как да обгрижваме великите си мъже, за да стават още по-богати и успешни  ooooh! Съвсем изтрещя работата.
Бе не е лошо да послушате жената, току виж се оказала права.  Мое да  промените нещата в семейството за към добро, не отричайте преди да сте пробвали Wink

# 634
Янтра, аз съм безмълвна пред споделеното от теб. Особено частта с разглобяването.
Blush Аз съм инженер.  Blush Не се будалкам, наистина имам инженерно образование, диплома и право да си пиша инж. пред името. Въпреки, че не съм добър инженер и не съм работила това, и вероятно няма да го работя. Завършила съм ТУ.

И колкото и да съм некадърна, мога да си разглобя и сглобя всички уреди и в основни линии разбирам какво не е наред, най-често срещаните проблеми.

Стана ми смешно. На теб не ти е било смешно, разбирам, но не можах да се сдържа. Важното е, че си почистила.

Може да е имало някъде пукнатина, съвсем малка и от горещото се е получила авария. Аз имам малко опит с грънчарство - от години ходя на курс и съм сътворила голям брой уникални шедьоври.  Mr. Green Не смея да ги слагам в миялната или фурната обаче, въпреки че на теория може.

# 635
  • някъде ... тук ...
Абсолютно си го е заслужила Янтра Simple Smile

Янтре, най-вероятно е имал пукнатина някъде.
На мен ми се е чупила на две йенска тенджера, след час и половина печене. Ужасно гадно е чистенето след това.

# 636
Янтра, аз съм безмълвна пред споделеното от теб. Особено частта с разглобяването.
Blush Аз съм инженер.  Blush Не се будалкам, наистина имам инженерно образование, диплома и право да си пиша инж. пред името. Въпреки, че не съм добър инженер и не съм работила това, и вероятно няма да го работя. Завършила съм ТУ.

И колкото и да съм некадърна, мога да си разглобя и сглобя всички уреди и в основни линии разбирам какво не е наред, най-често срещаните проблеми.

То за това не ти трябва инженерна диплома, а здрави нерви  ooooh!. Съчувствам ти, защото ми се е случвало, а веднъж ми се случи и инцидент с тенджера под налягане, пълна с шкембе. Извираше от всякъде и равномерно пръскаше на 180 градуса врял бульон. Единственото, което успях да направя, беше да изключа бушона и да чакам. После мих и бърсах два дни  Joy.

# 637
Янтра, много брутална случка...

Аз се чудя, дали да не подстрижа Борис, сама.
Фризьорката ни я няма....а ме съмнява, че той ще се съгласи при непознат човек да стои и да се остави да го подстрижат.
Сега ще си пусна някоя клипче...и днес, или утре, хващам баща му за помощник и ще действам.
Има толкова много коса...ще гледам повече да му оставя, че ако станат зле нещата...да го заведа на фризьор и да го пооправят. Simple Smile

# 638
  • Пловдив
Да, 220 градуса врял гювеч Simple Smile Обаче катастрофата е овладяна, сега пускам омазаното на миялни и перални. Имам за 2 перални и 3 миялни. Всичко за бърсане го избърсах.

Мирама като каза за подстригване, забравих, че и моите трябва да ги стрига. Е, и утре е ден.

# 639
Янтре, сега ще осъзнаеш ползата от малките съдове за готвене  Mr. Green Остави майтапа, съчувствам си ти изкрено, това 8 л. гювеч не е шега работа бе жена  Crazy Не знам как се готви и как се яде, но поне разбрах как се чисти - трудно  Laughing

Току-що стигнах до обяда си и понеже ядох много бързо, сега ми се приспа ужасно много. Имам да смятам едни неща, ама се чудя дали сега да не дремя, а утре да дойда по-рано...  Rolling Eyes След работа изнудих мъжа ми да ме заведе на "Inside-Out"  Heart Eyes Много обичам детски!

# 640
Янтра, наистина много кофти....сигурно е бил и по-течен, щом е успял навсякъде да се разтече.

Ей го хубавеца с каква коса е на главата.

# 641
Кобилкина, която даваше съвети как да обгрижваме великите си мъже, за да стават още по-богати и успешни  ooooh! Съвсем изтрещя работата.
Бе не е лошо да послушате жената, току виж се оказала права.  Мое да  промените нещата в семейството за към добро, не отричайте преди да сте пробвали Wink

Точно от Кобилкина не смятам да вземам съвети за пресния си семеен живот. "Богът" в къщи определено ще изтърве целуването на задника и чесането по егото, за да му става. Слава богу имам достатъчно уравновесен мъж, който не може да бъде манипулиран със съветчета тип Космополитън. А и мнението ми за мен самата е доста по-високо, за да се вслушвам в такива.

Янтра... Аз изпадам в нервна криза като излея тавичката на парти грила, не знам 8 литра гювеч как се чистят...

# 642
Оооо виждам, че Мира е показала мъжа ми!  bowuu

# 643
Ама че е готин с тази прическа  Simple Smile Аз много харесвам момчета на всякаква възраст с дълга коса, и ако не се поти и не му пречи, не бих го подстригала.

# 644
BirdsFlu, ако беше есента, щях да го оставя....но сега започват жегите, а главата му е като печка. Много бързо му се изпотява и косата става мокра.

Общи условия

Активация на акаунт