Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 571
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 645
Искам да кажа, че девойката е приета в Полиграфията, много се радвам. Преди малко отидох да взема документите от училището,и се оказа, че няма кой да ми ги даде. Защо, бе джанъм, ми тя госпожа директорката си отиде! Ха сега де, добре бе хора, а ако някой дойде да си записва детето, какво ще правите? След, като обясних, че ако трябва ще се обадя в инспектората, да питам при работно време до 17 ч, защо няма никой в 14,30 много бързо ги намериха и предадоха. Утре сутринта отивам записвам и приключва със седмокласната сага.
Янтре, съчувствам ти, но пък си заслужи киното Simple Smile

# 646
 Алечката, то  затова само ти остава да  въздишаш по стриптизьорите. Очи пълни  -  ръце празни -  enjoy it  Twisted Evil

# 647
Много му е хубава косата, но аз бих го подстригала. Гъста е и ще се поти зверски през лятото, а и по-къса да е пак ще е готина Simple Smile.

Мира, слагаш го пред телевизора със супер интересен филм и действаш. Моя така го стрижех до към 5-6. Не понасяше фризьори и ревеше неистово.

# 648
  • Пловдив
Алечката, то  затова само ти остава да  въздишаш по стриптизьорите. Очи пълни  -  ръце празни -  enjoy it  Twisted Evil
Бориле - ................................ (на мястото на многоточието сложи редовната ми реплика към теб).

# 649
Забравих, ЕлиТ ако не е тайна, какво общо имаш с Никопол, до 78 г лятото ми минаваше там, Божее, колко съм древна!

# 650
 Мира, готин е Борис! И аз като Бърдс харесвам дълги коси.

Това с гювеча е гадно и съчувствам. Преди няколко месеца ми се разцепиха 2 стъклени тави с крем карамел, не искам да си спомням как се маха изгорял, втвърден карамел.

Кобилкона много ме забавлява с нейното Йони и чантите ЛВ,  много смешна жена.  

# 651
  • Пловдив
Да се чуди човек как живеехме с мъжете си преди Кобилкина. Как ли съм го правела 10 години?????

# 652

Каква е връзката на семейния живот на Алечка с филма който ще гледаме?

# 653
  • Euskal Herria
А, да бе... сигурно... Като съм се омъжила, да не съм ослепяла. Ще гледам, разбира се. А за пълните ръце - винаги има избор  Mr. Green.

Точно пък от Кобилкина - никакъв съвет. Тя нали образова Русия, сега е ред на България  tooth  Как ли сме преживяли досега без нейните съвети  newsm78.

Янтра, напълно си заслужила киното! Да дадете отзиви после с Белла  Grinning.

П.П. Допълвам се - Янтра ме е изпреварила. А при мен са повече от 10 години.

# 654
  • Пловдив
П.П. Допълвам се - Янтра ме е изпреварила. А при мен са повече от 10 години.
10 години преди Кобилкина Simple Smile Другите няма да ги казвам Simple Smile Аз съм младо гадже Simple Smile

# 655

В кой клас каза, че беше? Като ще се мъчиш да ме захапеш, поне измисли нещо по-оригинално. Осми подготвителен отдавна съм го минала...

Elysana, честито! Много успехи на детето от тук нататък.

Борис е много хубав дългокоско  Heart Eyes

# 656
Тая разфърфорена .... е образовала Русия, колкото аз съм образовала Китай!

# 657
Тя Кобилкина май само го бленува този секс Grinning Кога й остава време да практикува като все е по семинари и защо не съм разбрала мъжът й да е милионер като все за забогатяването на половинката говори newsm78

# 658
  • София
Каква е връзката на семейния живот на Алечка с филма който ще гледаме?
Няма връзка, но нали някои трябва да блеснат. Или поне да се опитат.
Или може би всяка жена, която не се е докоснала до пакета на стриптийзьор, е пълна лузърка.  Mr. Green

# 659
Нямам нищо против Кобилкина и подобни аз.  Twisted Evil
Как сте живели не знам, но факт е, че българките са вечно недоволни и необгрижвани жени.
Янтра, знам че съм ти слабост,  както и ти на мен  Hug
Ооо, Тонка, скъпоценна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт