Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 569
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 660
  • ту тук, ту там
Elysana, честито на теб и на детето за приема! Помня, че това ви/й беше първото желание, нали? Много да й върви и занапред - и в училище, и в живота!  Hug

# 661
Нямам нищо против Кобилкина и подобни аз.  Twisted Evil
Как сте живели не знам, но факт е, че българките са вечно недоволни и необгрижвани жени.
Янтра, знам че съм ти слабост,  както и ти на мен  Hug
Ооо, Тонка, скъпоценна  Hug

Някои са и обгрижвани и доволни. Останалите са попаднали на средно-статистически герой.

# 662
  • Пловдив
Бориле, АЗ съм българка. И честно, мислиш ли, че съм необгрижвана жена???? Аз?!?!

# 663
Малък е  процента,  Янтра. Глобално погледнато, да не говорим регионално, сред жените в България  недоволството е водещо.

# 664
Дай му на Борил да критикува и обижда ooooh! И после жените били недоволни.Чудя се как изобщо успяваш да свалиш някоя жена?

# 665
  • Sofia
Курвилкина е голяма смешка hahaha, тоя голям пипер вместо нос ми е като Пинокио bowuu.Втасала,та и акъл дава.Да понаучи българския,че да й се разбира, барем.
Заваля ни дъжд на плажа, ше му се незнай Crossing Arms.Вече пИче,ама ние раздигнахме колибата.
Янтра, случвало ми се е с по-малко литри гозба.Все е мазаляк ooooh!.

# 666
  • някъде ... тук ...
Ей, ама ...
Я не му обръщайте внимание. Разбрал той коя е обгрижвана и коя - не.
Кобилкина си е намерила ниша и плещи ли, плещи Crazy

Elysana, общото ми с Никопол е една практика по почвознание преди Н-години.
Скрит текст:
От комари не можем да излезем от автобуса и да стигнем брега на реката, а трябваше и почвени проби да събираме Laughing
Честито за приема! Да е много успешна в новото училище!

# 667
Дай му на Борил да критикува и обижда ooooh! И после жените били недоволни.Чудя се как изобщо успяваш да свалиш някоя жена?

Обгрижва ги явно до "срещата"  Joy. Той нали ни заклейми като лелки, та явно се пробва с ненаучили се девойки. Само дето и аз не разбирам, чии го търси тук?

# 668

Обгрижва ги явно до "срещата"  Joy. Той нали ни заклейми като лелки, та явно се пробва с ненаучили се девойки. Само дето и аз не разбирам, чии го търси тук?

Много глупости е писал и все ги подминавах,но откакто се изцепи в една друга тема ми падна много в очите Stop

# 669
Дреме ми на...   Wink кво се връзвате и пените като шматки Laughing

# 670
 Joy Оххххх, не мога, направо се хиля сама тука в офиса като луда... Чета въпроси и отговори в сайта на "Фрамар" за едно лекарство. Диалог:

ВЪПРОС: Моля, някой да ми каже как една таблетка се използва два пъти дневно? Дели ли се и как по точно? Благодаря за отговорите!

ОТГОВОР: Таблетките не се делят.

КОНТРАВЪПРОС: А тогава как се използва една таблетка два пъти дневно?

Joy Представям си, ако получи предписание за примерно две таблетки по пет пъти дневно, какво чудене ще падне...

# 671
Дреме ми на...   Wink кво се връзвате и пените като шматки Laughing

Ще ти се да се връзваме и пеним  Grinning.

# 672
  • Ланкър, планините Овнерог
Joy Оххххх, не мога, направо се хиля сама тука в офиса като луда... Чета въпроси и отговори в сайта на "Фрамар" за едно лекарство. Диалог:

ВЪПРОС: Моля, някой да ми каже как една таблетка се използва два пъти дневно? Дели ли се и как по точно? Благодаря за отговорите!

ОТГОВОР: Таблетките не се делят.

КОНТРАВЪПРОС: А тогава как се използва една таблетка два пъти дневно?

Joy Представям си, ако получи предписание за примерно две таблетки по пет пъти дневно, какво чудене ще падне...
А аз се чудех на една докторица за толкова малоумна ли ме мисли, като ми обясняваше, че глобулите не се пият  ooooh!

Елисана
, честито и успех на детето. И нашите мисления приключиха с излизането на второ класиране. Рисувач ще е  Mr. Green

# 673
Elysana, честито за приема.
Искам да бъда обгрижена по отношение на това да не съм само аз лошата с даването на задачи през ваканцията. Мъжът ми само ги развежда по разходки, експедиции за откриване на насекоми, гущери и пр, а аз като се прибера съм принудена да питам има ли поне пет решени задачи .
И май много сме ги разпуснали нашите господинчовци - другите деца по цял ден ходят по занимални, градини,  извънкласни занимания и пр., а те не стига, че си правят каквото искат, а един час занимания им идват в повече.
Не ми пречи да съм в графа "лелка" Laughing

# 674
  • някъде ... тук ...
Аааа, не са само твоите, Валери Simple Smile
Аз всеки ден им звъня да ги питам дали са прочели определеното и дали дребния е писал по английски. Дано е вярно това, което ми казват. Свекървата хич не се впряга и там са "Живот, здравей".

Общи условия

Активация на акаунт