Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 540
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Има какво да се ВИДИ Shocked в този филм.

# 706
Joy

# 707
  • Ямбол
Аз също отказвам да тегля от друго място освен от Читанка.
Нямам желание да си развалям удоволствието с някакви сканове, макар и минати с програма.

На кино ще вляза, само ако открия такова, в което яденето и пиенето и говоренето е забранено и се спазват стриктно забраните.

# 708
Аз свалям само от Читанка....разни измислени и съмнителни програми, за мен, не желая да си качвам на компютъра.
Почти убедена съм, че по тях вървят и доволно количество вируси.

# 709
Децата ми спретнаха страшна тренировка - те с колела, а аз след тях тичане. Ама сега се чувствам страхотно и даже не ми се спи, въпреки че съм станала в пет.
За един и същи филм ли говорите напоследък? Показвате някакви мъже, те от него ли са Laughing? Съвсем съм изостанала от модните тенденции в киното.

# 710
  • Пловдив
За един и същи филм ли говорите напоследък? Показвате някакви мъже, те от него ли са Laughing? Съвсем съм изостанала от модните тенденции в киното.
Да и да Simple Smile

# 711
  • Euskal Herria
Ако харесвам някоя книга, предпочитам да чета скан вместо уж форматирана. Читанка са приели за правило да не качват книги, ако не са минали 3 години от издаването им на българския пазар. Изключение се прави за фен преводите и за книги, предоставени от авторите им.
А много от книгите в мейлбукс  се дърпат направо от ателието на Читанка, където са качени за редакция, но все още са в суров вид.

# 712
Янтра, кой е?

# 713
  • Луната ни пази
Наздраве за видяното!

Тони, днес те убеждавах, че комари няма, но току що убих един. Вярно, че не е врабче, но все пак е комар!

# 714
  • Ямбол
....
А много от книгите в мейлбукс  се дърпат направо от ателието на Читанка, където са качени за редакция, но все още са в суров вид.
И каква е идеята да се минава през Мейлбукс, след като може направо от ателието на Читанка да си изтеглиш текстов файл?

# 715
  • Euskal Herria
Ами и аз това съм се чудела... Ама хора всякакви. За мен - щом е в ателието, след време ще се качи - редактирана, форматирана, с минимални грешки.
Реално в мейлбукс са 4-5 човека, които си дават труд да купят книга, да я сканират, редактират и форматират. Останалите - или чакат на готово и само разпространяват, или просто дърпат от ателието и пускат, без да си дават труд да видят какъв е файла.

# 716
# 717
Толкова хубави мъже без гащи имаше  Heart Eyes кога ли излиза 3-тата част?

# 718
Янтра, благодаря. То това било втора част Rolling Eyes Момичета, съвсем не съм в час. А по едно време не изпусках филм, особено европейско кино.

# 719
Толкова хубави мъже без гащи имаше  Heart Eyes кога ли излиза 3-тата част?
ех,  пловдивска припряност! Joy Ми изгледай още няколко пъти този, преговор направи на 1-ва част, дай домашно на мъжа си и тогава мисли за 3-та част.

Общи условия

Активация на акаунт