Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 517
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 750
Много съм уморена - и физически, и психически. Имам нужда цял ден да лежа, но не мога да си го позволя.

# 751
Добро утро! Искам да ви се похваля - четвъртият ми опит в домашното производство на бира се получи страхотно. Американски светъл ейл, почти никакви разлики с оригинала. Много съм горда от себе си  Hug

# 752
  • София
Превет и от мен!

Имате нужда от малко раздвижване, затова ви поздравявам с най-големия, мега, хипер, ултра летен хит.
Наслаждавайте се.  Heart Eyes
https://www.youtube.com/watch?v=I9h2jfOzX1E

# 753
Превет и от мен!

Имате нужда от малко раздвижване, затова ви поздравявам с най-големия, мега, хипер, ултра летен хит.
Наслаждавайте се.  Heart Eyes
https://www.youtube.com/watch?v=I9h2jfOzX1E
  Бях сигурна,че е Джорджано само по описанието Laughing Тонка,ти ходи ли на концерта му? Wink

# 754
Ох, Джорджииии  Heart Eyes
Пропуснах концерта, голяма загуба.
Отивам да си късам тениската докато го слушам  Joy  Joy  Joy

# 755
  • София
Бях сигурна,че е Джорджано само по описанието Laughing Тонка,ти ходи ли на концерта му? Wink
Осмичке, не пропускам изява на Джорджи - всеки път се снимам с него и му искам автограф, но си мълча, че ще ми завидите.

# 756
  • Euskal Herria
Eх, днес сте много кротки, сигурно защото е петък.
Ох, Джорджииии  Heart Eyes
Пропуснах концерта, голяма загуба.
Отивам да си късам тениската докато го слушам  Joy  Joy  Joy
Неее, не тениската, късай късите гащи  Joy

Днес са ни отправили предупреждение за оранжев код (в медиите) - нали чакаме + 40 градуса, да видим как ще е денят.

# 757
Как няма да завиждаме Crossing Arms При вас в София се изявяват всички светила,пък тук нищо Sad Че и Сашка Васева ви пяла опера и това изпуснах.Надявам се скоро да пуснат концерта на Джорджи в интернет,че да го гледам и да се поуспокоя Grinning

# 758
  • София
Здравейте! Как сте и какво се случва с вас? Ние късно снощи се прибрахме от Несебър. Чудесно си изкарахме. Поплицикахме се в морето, в басейните, разписахме се и на аквапарка, хапнахме, пийнахме... И изпомежду всички тези приятности голямото момче се яви на математическото състезание и се сдоби с 2 медала, фръц!  Sunglasses

# 759
  • София
Продължава да ме върти лудницата, ама изведнъж нещо ме привлече неудържимо към темата и просто знаех, че точно, точно сега трябва да влезна в темата! И ето, Тонката пуснала ДЖОРДЖИИИ!!!
Обаче Тонка, ще ти дръпна мммм..... сутиена! Защо му ходиш на концертите ти!  Нали казах, че само АЗ! Таман се чудих, кой е втория човек освен мен на концерта, а то...
Онна, браво на детето!

# 760
  • ту тук, ту там
Онна, честито на момчето за успеха!

Във вторник вечерта се разхождахме из Несебър и се оглеждах за теб, да те позная по децата евентуално!  Blush

Последна редакция: пт, 03 юли 2015, 13:02 от elleni

# 761
  • София
Онна, честито на момчета за успеха!

Във вторник вечерта се разхождахме из Несебър и се оглеждах за теб, да те позная по децата евентуално!  Blush
Ех, жалко, че не сме се засяки и разпознали някъде там Hug

# 762
Добрах се и аз до вас  Wink

Хем, много обичам петък, хем не чак толкова, защото евала на холдинга, ама всичко му е обърнато - в понеделник не се работи, за сметка на това в петък винаги е тотална лудница, дойдох 1 час по-рано на работа, направих си кафе (цялата сграда тъмна и тиха) и като зачатках ексела, чешках го до преди малко  Mr. Green Но то беше за един ден бонус отпуска, мен така ме подкупват, обаче то аз що бонус изкарах, не знам кога ще си го харча  Crossing Arms

Снощи ми хареса детското, имаше родители с деца и мъжът ми с... мен. Но киното в Ринг мол (който крайно не ми допада иначе) е супер, с тези кожени фотьойли, меки, а и като си полегнеш съвсем забравяш, че си на кино. Както ми бяха уморени краката ми дойде много добре, май само там ще ходя на кино вече заради удобните фотьойли  Crazy

Вече надушвате ли жега събота и неделя? Аз да и хлор надушвам (т.е. ще се къпя в басейна най-накрая! Надявам се де  Outta Joint)

# 763
В неделя съм го поръчала да е жега, защото в хотелчето, в което ще бъдем, има басейн с пързалка  sun

# 764
Но киното в Ринг мол (който крайно не ми допада иначе) е супер, с тези кожени фотьойли, меки, а и като си полегнеш съвсем забравяш, че си на кино. Както ми бяха уморени краката ми дойде много добре, май само там ще ходя на кино вече заради удобните фотьойли  Crazy

Пробвай тези в Cine Grand, бият по точки.

Общи условия

Активация на акаунт