Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 499
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 765
Пробвай тези в Cine Grand, бият по точки.

To е Cine Grand  Peace

# 766
Янче, ама късите гащета още ми се водят нови  Flutter
Закупих си два чифта подкукуросана от темата за късите гащи  Mr. Green

Она, честито на детето. Малката не можа тази година да се класира за финала.
Амбицирала се е за догодина, ама ще я видим  Laughing

# 767
Мама има билет и на 28-ми ще е тук.  Heart Eyes

Уиз са сменили часовете на полетите и ще трябва да отиде предишния ден в София и да виси цяла нощ на летището. В 7 излита, но нали два часа по-рано трябва да е там. И със самолет от Варна не се връзват нещата.  Twisted Evil Тук пристига в 8 и ако не можем да се измъкнем с мъжа ми от работа, не знам кой ще я посреща. Дъщеря ми се оправя идеално с логистиката, но пък ще има багаж. Дано мъжът ми да успее, за мен е абсурд.

Дърдоря си само, не че някой в темата има какво да направи по въпроса.  Mr. Green

# 768
Она,браво на момчето ти   bouquet Чек,това е хубаво,отдъхнала си си малко предполагам с вече купен билет.

# 769
Моят син днес приключва училище, всъщност нямат часове днес, трябваше само да взема  newsm78 хммм... „бюлетина“.

Нямат точно оценки, имат звездички, от 1 до 4. По повечето неща е отличник детето, по-радващото е, че от 3 звездички първия срок е скочил на 4 втория. Има 3 звезди по музика и изкуство, трябвало да играе повече театър и да танцува повече, с глас се смях като прочетох. И холандския не е баш на макс, но там грижата е на баща му. И подочух, че учителката му е казала, че е най-доброто дете в класа, най-умното, най-възпитаното... да се фръцна и аз.

Браво на момчето на Онна!

Много ми е петъчно днес... едно такова лежерно. Обмислям кино довечера, Сан Андреас, на пук на лошите отзиви, но при положение, че карахме часове наред из прашна Калифорния за да я видим прословутата „цепка“, няма как да не ида.

# 770
Влизам само да ви кажа, че ми иде да се гръмна днес. Какво му стана на този юли месец, не зная, но втора поредна година ми предлага повече от гадни изненади. Ако до снощи имах дългосрочни планове, днес не зная в понеделник какво ще стане.
А така съм се ядосала на Пирогов и т.нар. спешни кабинети, че мога трактат да напиша. С двама спешни в двете спешни- детско и за възрастни равносметката е общо около шест часа висене.

До скоро. Или поне се надявам да е скоро.

# 771
Каси,късмет,всичко при теб да се оправи  Hug

# 772
 И аз съм в издирване на билети за Абърдийн, полета да е с малък престой при прекачването . Че и цените за датата са двойни . Бях открила билет за 08/09 изгоден -ама на тях им трябва за 19- 20 септември . Дъщеря ми е заета и аз уж търся.
 Пие ми се кафе - ще е първото за деня .
  Каси  Hug

# 773
Касита, не звучи добре, това, което казваш. Надявам се всичко да се подреди!  Hug

Много ме мързи, ама зверски... Мисля да преустановя работния процес, да си направя едно кафе и да чакам да стане 5 часа.

# 774
  • София
Кас  Hug стискам силно палци!
Мен вече също ме налегна мързела. Легнах в 2 часа. Събудих се в 5 и не можах да заспя повече. И сега вече ми иде да прилегна.

# 775
Касита, дано всичко ви се подреди бързо и лошото да е минало-заминало!

Аз пък се наядох и сега вече съм в следобедна кома  ooooh! Много ми се доспива следобед, мъжът ми тъкмо се обади да ми каже, че ако не искам да не ходим на тренировка довечера, аз така се зарадвах, а то... събота сме щели да си я направим, е как не, абсурд.

# 776
Касита, стискам палци да не се провалят плановете и да отидеш да видиш Норгето, че да кажеш как е. Хвърлила съм му око, а и една оферта има тук ...  newsm78

Искам да кажа, че има страхотни хора в темата, а и в целия форум сигурно.   bouquet

Майка ми вече си е организирала всичко. Тя горката като чуе за пътуване и нов човек става. Да бях ги докарала и двамата миналата година тук, можеше и да не се случат така нещата.  Blush

# 777
  • Euskal Herria
Онна, поздравления за момчето ти!

Чек, радвам се, че при теб нещата се подреждат!

Касита, пожелавам ти всичко лошо да отминава по-бързо. Дано да се похвалиш скоро с добри новини.  Hug

И на мен днес ми е едно лежерно, леко отпаднало-мързеливо  Mr. Green. Затова си чета книжка и пия кафе... засега.

# 778

Недей. Не си причинявай този тип мислене. Няма как да знаеш какво би било, ако... Влизането в спиралата на "Ако бях..." не е здравословно.

# 779
Касита, дано скоро всичко е ок.

Момичета, как се справяте с готвенето през лятото?
Явно в къщи сме големи разсипници, всеки ден приготвям по нещо....а накрая се събират недоизядени неща на по 2-3-4дни. Днес съм изхвърлила остатъци от спагети, картофи с месо и супа от предходните дни.
Нещо не мога да преценя количествата явно. Отделно, че и децата току направят физиономия и не искат да ядат.
С мъжа ми лесно ще караме на домати, краставици, чушки и диня със сирене...но за децата все гледам да има и някакво ядене приготвено.

Утре сме на кръщене. Имам да опаковам подарък, да приготвям и изгладя дрехи за всички.

Общи условия

Активация на акаунт