Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 492
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 780
Бърдс, права си,
Скрит текст:
но като се събудя сутрин имам буца в гърлото и първата ми мисъл е "Да бях ...". Така или иначе не мога да върна времето и все ще спра да мисля за това, но бях далеч от всичко и мира не ми дава мисълта, че можеше да направя нещо.

# 781
Чек,недей се обвинява,достатъчно ти е мъчно и без това.А ти многократно ги моли да дойдат при теб,те си решиха да останат тук.Мисли за това ,че скоро майка ти ще е при теб и ще си я гушнеш и съм сигурна,че ви предтстоят куп положителни емоции Hug

# 782
Осмичка,  Hug

Кажете ми как е възможно на 40+ години да ми расте мъдрец? Боли ме ухото, челюстта ми е скована, мислех че съм настинала, но преди малко напипах на венеца си пробиващ мъдрец.  ooooh! Мислех, че съм го извадила този, възможно ли е по два пъти да растат?  Mr. Green

# 783
  • София
Чек, преди няколко дни мой колега, който е на 45 г. ми се оплака, че му расте мъдрец. Явно всичко е възможно.

# 784
Чек,помъдряваш Laughing Затвориха ни и двете летни теми и за полите и за сутиените,трябва да си пуснем някаква нова за разпускане.Идеи? Някой беше писал за дупета или конкурс за "Мис Лято".

# 785
Осмичка,  Hug

Кажете ми как е възможно на 40+ години да ми расте мъдрец? Боли ме ухото, челюстта ми е скована, мислех че съм настинала, но преди малко напипах на венеца си пробиващ мъдрец.  ooooh! Мислех, че съм го извадила този, възможно ли е по два пъти да растат?  Mr. Green

Чек, положението на баща ти нямаше да се подобри. Прекрасно е, че майка ти ще е с вас. Спри да мислиш за това, какво е можело. Подобни заболявания, водят до еднакъв край.

Мъдрец ти расте, защото не си еволюирала достатъчно  Joy. Четах някъде, че са еволюционен белег, както и апандицита. Спуквах мъжът ми от майтап, че не е еволюирал и, за това му растат тези зъби, а той дори веднъж не се сети да ми каже същото по повод моя апандицит  Joy. Дано не ти прави проблеми.

По принцип, на снимки се виждат зародишите на зъбите. Виж си, ако можеш предишни снимки и ще разберещ, дали имаш зародиш, ако не, може да е някакво възпаленив.
При мен се получава от време, на време и венеца е твърд и болезнен, но аз нямам зародиш и знам, че не е от поникване (проблемът е, че не знам от какво е Simple Smile).

# 786
  • Луната ни пази
Она, поздравления за момъка и да попитам дали това е зет ми Simple Smile ? Ако да, картинката е чудна: умно и красиво дете! Ама да си кажа, че и моето гардже не е по- долу Simple Smile. Още миналата година и давах контролните на колежките по математика за първи клас и ги решаваше от раз. В удостоверението от ДГ са и написали математически и изобразителни способности, нарисувах я архитект във въображението си. Ще си решават задачки двамцата Simple Smile Simple Smile Simple Smile И да продължа да си хваля гарджето, след 5-6 тренировки по плуване, треньора ме дръпна и каза, че детето ще става шампион и трябва по- сериозно да се заемаме. Предложи ми безплатна програма, той лично щял да лобира да влезе детето. Проблемите са два, че адресът ни е различен от областния град и че тя не е на училище там (програмата е общинска, а нашият град е отделна община). Да обаче човекът като разбра, че моето е полусирак, каза че ще я вкара в програмата без проблем. Хубавото е, че тренировките са от април до октомври. Логистиката, макар и трудна, няма да се сблъска с големите ни зими. Баща ми подскочи от кеф и радост и каза, че той лично ще я кара всеки път. (Нали е бивш спортист и много държи на спорта). Брат ми, като възпитаник на НСА, съвсем пък държи на тренировките. Отделно, мъжът ми е бил републикански шампион по плуване за юноши и генът явно си казва думата. А най- важното е, че на нея много и харесва.
Чек, радвам се, че майка ти ще е при теб. И ти, и тя имате нужда от това. А порочния кръг на "ако бях" е лоша работа. Аз и до сега попадам на моменти в него. Вече по- рядко, но се случва.
След малко духвам от работа. По- рано, но нали довечера ще имав гости Simple Smile . Ще се наквасим с дружките. Нищо, че утре, макар и събота, пак ще стана в 7, за да заведа детето да плува (трябва от село да я прибера и км стават 65 в едната посока)

# 787
  • София
Она, браво, браво на умното ти момченце, още много успехи му желая!
Тарталета, много положителни емоции на новата работа, дано да си щастлива!
Каси, стискам палци неприятностите да отминат.
Чек, помъдряваш, какво се оплакваш  Grinning

# 788
Касита, оправяйте се.
Шаги, плуването е чудесен спорт за дете. Аз съм тренирала 4 години.

# 789
Каси, защо в спешното, дано не е нещо сериозно! Като чуя за болница и настръхвам.
Чек, ще видиш колко по- доб ще се по добре ще се почустваш, като прегърнеш майка ти и двете имате нужда една от друга, само ти и тя можете истински да съпреживеете загубата.
Шаги, браво на малката плувкиня:)
На морето времето е хубаво, Жаки диша добре, дори вчера тича, после плака и изобщо не се задъхва.
Правим лечението по инструкции, Софи ми изпрати последните препоръки на СЗО за лечение на астма при деца под 5 години и предписанието на професорката е едно към едно, явно е добра в областта си, успокоих се някак.
Жаки днес се ядоса на кака си, че не иска да играе с нея и и вика- како, ти направо си гей  Shocked
Откъде знае тази дума идея нямам. Питах я какво значи това, каза, такъв дето е рошав и не си играе с Жаки.... Едва се сдържах да не прихна, нали обяснявах че е лоша дума, ама обяснението ме разби:))

# 790
  • София
Зетя е, Шаги, баш! Wink Тамън ще са си лика-прилика. А и плувкиня щом ще е нашето момиче, чудно Heart Eyes Моят не е много по спорта, уж с желание ходи на таекуондо, ама като го погледнеш там как си прави упражненията ще каже човек, че насила сме го замъкнали. И от плуването се отказа, може и треньор да не уцелихме, знам ли.... Ще пробваме по-натам при някой друг.
Касита, надявам се да не сте по много сериозни и неприятни причини в "Пирогов", макар че там за забавление не се ходи Confused Бързо решаване на проблемите, каквито и да са!
Жаки, малката Жаки с астма ли я диагностицираха?

Емма се запознава в Несебър с едно момиченце и решават, че ще играят двете. Другото дете заявява: "Хайде, сега ще сме две принцеси, обаче аз ще съм мъничко по-специална. Само мъничко!", а Емма: "Ох, добре! Ти ще си мъничко по-специална, обаче аз ще съм по-красива!" bowuu

# 791
Къде си на море, Жаклин?

# 792
Борил, на юг, на 15 отиваме на север, две майки с три деца, ще е лудница. Мъжът ми пак ще е в чужбина и по- добре на морето да го чакаме.
Онна, за съжаление да, с астма е. Надяваме се да я израсте.

# 793
Ако има нужда да идвам да те спасявам от радиационния облак  Laughing? . Само кажи  Wink

# 794
Жертвоготовен ей:)
Ама какво казах последно има ли радиация или не? Тук още не е валяло, само прекапа леко.

Общи условия

Активация на акаунт