Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 473
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Онзи ден в Несебър гледахме как един рибар продаде на някакъв ресторантьор раци. 2 кг и половина му ги даде за 17 лв. Отстрани стоеше и един местен кибик, от ония дървените философи... Като видя сделката веднага реши да пофилософства: И кво сега! Даде му ги ти на тоя само за 17 лв., а знаеш ли той за колко ще ги продаде после, м?! За 70 лв. ще ги продаде!. Отговора на рибаря беше: - Ми продай ги ти, де!

# 886
Охххх седнах с голямата купа! По 2.70 са на нашия магазин. Огромни и тъмни чак черни и адски сладки.

Даун, искаш ли да ти пратя?. Само, че не знам като стигнат до теб дали ще стават за ядене. Иначе ще ти изпратя череши  Hug

# 887
Бела, череши може. Ще свалиш некое кило, че помня  що баници и палачинки омете  Laughing
В началото, като влезах да пиша тук,  ми направи  впечатление в темата с твоите гофрети и там другите работи Simple Smile

# 888
Сериозно?  Shocked

Прекаляваш.

# 889
Хранителен критико, Бела беше бременна тогава. А и да не беше, точно ти ли си човека, който ще и казва как да се храни...

# 890
Бела, череши може. Ще свалиш некое кило, че помня  що баници и палачинки омете  Laughing
В началото, като влезах да пиша тук,  ми направи  впечатление в темата с твоите гофрети и там другите работи Simple Smile

Алооооууу господине!!! Свалих вече 6 кила  Crossing Arms
Аз в понеделник пак съм на гофрети при Янтра  Laughing

# 891
Бела, череши може. Ще свалиш некое кило, че помня  що баници и палачинки омете  Laughing
В началото, като влезах да пиша тук,  ми направи  впечатление в темата с твоите гофрети и там другите работи Simple Smile

Тоз пък, ти хапките на хората ли броиш, бе, Бориле. ПП Баси хората с кви неща се занимават, че и впечатление им правят. Тя, Бела, няма се сгодява за тебе, споко.

# 892
  • Mediterraneo
За череши не ми говорете  Stop След като 2 месеца се облизвам пред черешите по 4-6 Е за кг, днес най- после си купих цели 2 кг( съботна промоция в Лидл  Laughing). И... си счупих зъб с костилка! Направо ми се реве, не знам вярвате ли ми! Толкова пари и време вложих в тези зъби преди да тръгнем, на третия месец вече съм с проблем! Не просто ми се реве, а съм бясна, тъжна, ядосана и всичко останало, което можете да си представите  Tired

Отделно- благодаря на всички за подкрепата и че се радвахте с мен, но няма да я работя тази работа! Пуснаха ми договор, мислех, че всичко ще е наред. Два дни работих, но като се разприказвах с колегите, се оказа, че не са взели заплати за май, да не говорим за юнските; не са им внасяни осигуровки( което на мен сега ми е важно даже повече от парите); не се спазва и грам от работното време и т.н. Ами не съм робиня и няма да слугувам на никого! Утре ще отида да си взема чехлите  Mr. Green и да му кажа да си търси друг роб отнякъде.

# 893
Да бе, знам че беше бремена. Вие пък какво скочихте, запомнил съм я с тея неща, кво толкова страшно казах. Нека си яде момичето каквото си иска  Simple Smile

# 894
Да бе, знам че беше бремена. Вие пък какво скочихте, запомнил съм я с тея неща, кво толкова страшно казах. Нека си яде момичето каквото си иска  Simple Smile

Бориле, ти не беше ли един дето отслабваше преди 100г. някъде в една друга тема.

# 895
Не. Не съм имал причина да отслабвам, просто щото никога не съм бил  с нередовно тегло.
Нередовно разбирай тегло , което да  не съответства на ръста и годините ми.

# 896
Бела, ще са годни, но пустата карантина Sad. Ще си купя таси седмица половин кило.

Детето не обича, така че ще си ги ям сама  Mr. Green.

# 897
Не. Не съм имал причина да отслабвам, просто щото никога не съм бил  с нередовно тегло.
Нередовно разбирай тегло , което да  не съответства на ръста и годините ми.
Аха. Оки, ще приема изявлението ти. Wink

# 898
Добро утро,
Благодаря на всички Ви за подкрепата ! Няма новини ,което е хубаво  Praynig

Каси , пиши как са вашите хора .Мисля ви и и вас много .Много прегръдки и сила ти пращам  Hug Hug

Виждам ,че за череши си говорите. И тук са скъпи  колкото и в Англия. Вземам по един пакет около 1кг . Един паунд е 4.95 долара ,а 1 кг е 1.6 паунда . Та към 12ина долара излиза пакета с данъците начислени към стоката.

# 899
Абе какви са тия цени на черешите по другите държави?!?  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт