Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са контракциите в началото на бременността?
Каква е ролята на магнезия по време на бременност?
Колко магнезий трябва да се приема дневно по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са контракциите в началото на бременността?
-
Каква е ролята на магнезия по време на бременност?
Магнезият е основен минерал, който поддържа баланса в нервната и мускулната система. По време на бременност ниските нива на магнезий в тялото могат да доведат до контракции и изтръпване на крайниците. Поради тази причина много бременни жени приемат добавки с магнезий, за да намалят риска от преждевременни контракции и други неприятни симптоми.
-
Колко магнезий трябва да се приема дневно по време на бременност?
-
Какво представлява Хармони тестът и какви данни може да предостави?
-
Какви са предимствата на теста Harmony в сравнение със стандартните скринингови тестове по време на бременност?

Момичета пълна кръвна картина и урина ли си пуснахте , че съм забравила за тези седмици какво беше Искаше ми се преди срещата с лекаря другата седмица да съм готова с резултат .
За заглавие на темата - "Плажа ни зове,хайде декемврийче на море" ми звучи най - благозвучно.

Ще си имаме принцеска