Отговори
# 180
  • В къщурката на хълма на феите
И аз така говоря на другите, че това нищо не значи ама май за мен трябват шамари, че аз още си се сещам за предния провал...  Mr. Green
никакъв проблем къде ги искаш шамарите Mr. Green Mr. Green

# 181
С удоволствие бих си дошла до Зарата за няколко шамара и ритника ама....няма да е тази година.... Но благодаря за щедрото предложение! Ти си добра приятелка! Няма да го забравя!  Joy

# 182
И аз така говоря на другите, че това нищо не значи ама май за мен трябват шамари, че аз още си се сещам за предния провал...  Mr. Green
Не се филмирай! Това че предния път не си успяла, не значи че и сега ще се повтори същото! Строго индивидуална работа си е. Peace Аз се дразня на коластрата, дето ме притеснява толкова отрано, че сега в жегата с протектори съвсем ще се занитя, ама какво да се прави...

# 183
С удоволствие бих си дошла до Зарата за няколко шамара и ритника ама....няма да е тази година.... Но благодаря за щедрото предложение! Ти си добра приятелка! Няма да го забравя!  Joy
за теб винаги и по всяко време Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 184
От Автогарата до Аязмото и обратно с ритници. 😆 Лягам, че.в 6 пак ще ме изръчкат а аз не съм от ранобудните. Лека и без болежки на всички!   bouquet Hug

# 185
Здравейте мами в юлска тема прекрасна, за която благодаря!  bouquet
   Доктора потвърди последно че е момченце и отново извади снимка на пишлето, вижда се много ясно Laughing 
 Аз оставих щерката с баба и в Гръцко и литнах за 5 дена до Дания да си видя двете дружки, макар и със задна плацента не се спирам Mr. Green  имам още две седмици престой в Гръцко при мама да ме глези и после си се връщам в Лас Вегас, като че ли вече нямам търпение да си отида в къщата и при мъжо.
  За килограмите, почнах 68 кг и съм с 5 отгоре в 25 седмица.
  За името, спряхме се на едно което и двамата харесваме(което беше доста трудно), само се колебаем между краткия му вариянт и по дългия...
 Весело и отпускарско настроение ви желая!!! Heart Eyes

# 186
Добро утро! Продължавам да съм отворена за идеи за облекчаване на напрежението в гърдите. Продължава трети ден вече... Снощи слагах бутилка със студена вода. Облекчава, ама за малко.

# 187
Боби по-скоро топъл душ на гърдите, студеното затваря жлезите и напрежението още повече се увеличава .. може да попиташ АГ-то дали можеш да пиеш лецитин 1200мг .. за слизането на кърмата след раждането това 100% помага, ама не знам дали има същия ефект и преди това .. аз като усетех преди прекалено много напрежение пийвах по една плодова бира, колкото да текна хуууубавичко и после вече карах по-спокойно .. сега с тази бременност, гърдите ми са много плътни и стегнати, не ме болят, щипят или причиняват какъвто и да било дискомфорт, мъж ми много им се радва, все едно били силиконови, ама без силикон .. някакви мъжки разсъждения, които не разбирам Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 188
  • Сливен
Подкрепям Меци - ранната поява на коластра няма нищо общо с успешното кърмене, аз и с двете ми бременности не съм имала коластра преди да родя, но малката я кърмих съвсем успешно 1г. и 9 месеца.
Гледам вчера писахте за стерилизатори и пр. - по тази тема не мога да се включа, и двата пъти не съм я извършвала тази дейност, ако не се броят преваряванията през няколко дни, резултатът е, че нямаше никакви неблагоприятни последствия - ама те и двамата не са ползвали биберон-залъгалка и шишета или поне не редовно (за шишетата, биберони-никога). Помпа също не съм ползвала - цедях се на ръце и то съвсем успешно, фризера беше фрашкан от кърма, така че Ивайла до 11-ия месец не беше пила АМ въпреки честото ми отсъствие по лекции и изпити.

# 189
Добро утро, момичета:) Чудя се на мен ли ми има нещо, ама аз за нищо не се нервирам. По принцип съм си спокойна, ама откак съм бременна, все едно живея в моя си капсула. Само когато някоя леля ме пререди на опашка, виквам.
Аз с килограмите съм +9-10, но много ми тежат. И аз като взема да чистя, става страшно, чудя се накъде да се врътна. 5 от тях качих за един месец и ми се струва, че е от Пренатал (една мама спомена по-назад в темата)
А за името който ме е питал, съм казала. Изобщо не ме дразнят, а сърдити няма да има, щото ще носи името на баща си. Макар че една далечна роднина изкоментира, че каква била тази мода , не разбирала. Ама на мен ми е все тая. На последния преглед много глупаво попитах доктора дали още е момченце, че не сме мислили име за момиченце  #Crazy Той ми спря всякакви витамини и да видим на другите изследвания какво ще е положението ( хемоглобина последно беше 104)

# 190
Добро утро мамита! Последно време не съм много активна, даже не успявам да наваксам с четенето  Simple Smile Ние чакаме малко юначе stork-boy иначе мама се чувства добре, малко ми е топличко но то е нармално. Желая бързо облекчаване на болките Ви!   bouquet

# 191
и аз усещам топлината по-силно. уж се мръщех, че е хладно, но през нощта е ужасно. събуждам се и краката ми горят и трябва да ставам да ги мокря, отварям вратата и прозореца да става течение. не знам как ще е като се повишат температурите другата седмица

# 192
Привет мамита  Hug
Значи по въпроса за комплектите за изписването,не съм сама решила аз да си ги направя така както  искам  Peace Защото и при нас са на едни цени от порядъка на 37-до 45 лв,пък едно нищо са хич не ми харесват  newsm78 пък ако трябва да купувам и два тъй като нямат двоййни  #Crazy
Да ви се оплача,таази нощ хич не съм спала,бебките не ме оставиха де  ooooh! едно ритане от 22часа като се почна до тази сутрин мира нямах  Blush Blush Бяха някак нестандартно неспокойни чак се уплаших  Tired
Бяхме да преглед вчера,тежат вече едната 640г другата 670г  Blush Много е доволна педи,каза все така да продължаваме  Whistling И след 32 седмица мога спокойно да си ги родя,ще бъдат много добре развити  Heart Eyes
Та и аз съм доволна от тях,добре се развиват  Praynig
За килограмите съм +10 и аз  Flutter Ама гледам малко да ограничавам сладкото,че бях почнала много да хапвам  Joy
Напрежение в гърдите имах миналия месец имах чувството,че ще избухнат ама педи ми каза всичко ти е наред,ще ти мине и наистина след  2 седмици всичко беше ок,сега да чукна на дърво нямам проблеми  Praynig Heart Eyes

# 193
  • Пловдив
За покупките, още май нищо не съм купила  Blush има време според мен. Ние ще сме с тази количка, ще си потърся само кош за кола, който лекаря вчера на лекциите как да пазим ставичките на бебето, каза че може да си ги ползваме по цял ден, не само по 2 часа, както тръбят на всякъде.
За кошарка ще сме с тази. Изглежда ми много практична. Плаче бебо, придърпваш го на цицата и после хайде в кошарката Simple Smile И кошарата и количката ще ни я дадат приятели с вече пораснали бебета
После си мисля, като поотрасне бебо да вземем от тези сгъваемите с едно по хубаво матраче и готово Simple Smile
Ние във вторник бяхме на лекар и след предварителните предположения за момче, сега лекаря каза твърдо, че чакаме момиченце  Heart Eyes Може да ми добавите един розов щъркел  Wink

# 194
И аз не съм купувала нищо ( освен едно ескимосче Simple Smile, но съм направила списък какво трябва и края на месеца ще се ориентираме към купуване. Сестра ми обаче ми донесе много дрехи още преди 2-3 месеца, но ги е купувала за 3-6 мес, 6-9 мес, и т.н.
Ниана, много ми харесаха гащеризончетата на първата снимка, обиколих всички магазини на H&M и нищо не си харесах, сигурно бях закъсняла  newsm78
И накрая да се оплача, аз ли съм единствената мама, на която моите си сутиени ми стават (как от 10 кг не сложих поне 500 грама там)  #2gunfire
Беб рита страшно много от около 5 дни, и нощем почна да ме буди даже. Но ми е спокойно, че го усещам, само се питам дали му е добре? Уф, няма угодия  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт