Отговори
# 525
Не ги разбирам тези родители, свекъри и т.н. Защо все ти трябва да кажеш, все ти знаеш най-много. Може и така да е, ама за твоя си живот. Не е ли по-лесно да оставиш децата да правят каквото искат, големи и зрели са, а те като видят адекватно поведение, и уважението е съответното.
Направо не знам как издържате (момичетата, които споделиха проблеми) . Освен да ги игнорирате и да не ги забелязвате.
Аз само с мама не мога да се разбера, знам, че го прави от добро, на мен да ми е по-лесно, ама не можах да я убедя, че когато не ти искат помощ, досадно е да я предлагаш.

# 526
Диaмaнтче, и ти си отглеждaш голямо бебче  baby_neutral
По темaтa зa свекърите ви съчувствaм момичетa  Rolling Eyes

# 527
Ааааа ама явно моето не е толкова голямо, кво ме шашнаха, че бил дебел?  Crossing Arms в 25 седмица и 5 дни беше кило.

# 528
За съжаление такъв е живота момичета. 😕
гледам да си мълча, за да не стават скандали, но всичко се отразява само но мене 😔 си дано животът един ден бъде по добър 😊 сега се радвам, че ще се появи едно малко човече и ще направи дните ни по хубави Simple Smile

# 529
уф, тия доктори, едни викат пухкаво, други мъничко. Като че ли ние сме под калъп.

# 530
Бебоците ви вече са доста големи 😀 моита незнам колко е, но в понеделник вече ще и кажа да ми даде малко повече информация, че ако не я питам тя нищо няма да каже. 😇

# 531
Аз утре съм на жк ,но не очаквам да гледат бебето на ехограф. Трябва да питам за кога е планувано следващото ехо ама мисля, че трябва да е най-много след две седмици.

# 532
  • Пловдив
Ааааа ама явно моето не е толкова голямо, кво ме шашнаха, че бил дебел?  Crossing Arms в 25 седмица и 5 дни беше кило.

Моето в 25 седмица+1 ден беше само 750 грама. Като чета вашите кг и започвам да си мисля дали всичко е наред....

# 533
Ами аз знам, че трябва да е около 700 към 25 седмица. Изненадах се, че е кило а и те казаха, че е дебел. Даже тест за гестационен диабет правих заради това. Ама сега като гледам има.и други като моето.

# 534
  • София
Минавам да се отчета след прегледа Simple Smile Беба вече е 1150 г. (27 седмица и 4 дни). Ганева каза, че всичко е наред, шийката ми е 4,4 см., плацентата е високо - спокойно можем да пътуваме  Sunglasses Кръвните също са ок, хемоглобинът ми от 4 месеца си седи 113 и тя пак каза, че нищо не иска да ми изписва. Продължавам да не пия абсолютно нищо (дори и витамини), което ме радва много! Единственото, което ме притесни е, че нашата госпожица се е обърнала седалищно. Толкова бях доволна, че все главично си седеше....ама има време до 36 седмица, каза Ганева. Ще правя челни стойки, то се е видяло  Laughing

# 535
Аз утре съм на жк ,но не очаквам да гледат бебето на ехограф.
Дени, а колко струва там да си платиш ехото.Питам от чисто любопитство за техните цени и услуги

# 536
Здравейте,общия белтък и на мен ми е занижен с няколко единици,като питах доктора как да го вдигна ми препоръча да си купя сухо мляко за бебета и всеки ден по една супена лъжица да си разтварям в чаша кисело мляко  Wink

# 537
Diamond добре си ратстете  Hug Сега остава да сме в един и същ хотел (ние сме във Вергос), ние за пръв път ще ходим във Вурвуру точно, можеш да ми пишеш някой хубав плаж  Wink

# 538
Голди браво и на вас добре си растете  Hug, стягай багажа   grinning039  car003

# 539
Много зависи от какво ще гледат. 15 минути на 3-4 D е 85 евро на частно. ФМ е 200 евро. За установяване на пол ми взеха 28 евро а отне 2 минути. 😊  Аз имам повече конроли и повече ме гледат, защото ще раждам с медицинки индикации , както му казват те. Но при една нормална бременност без усложнения мисля те гледат три пъти на ехо в болницата.

Общи условия

Активация на акаунт