Отговори
# 510
  • София
choco_late, ние ще сме на Керамоти до 19-ти Simple Smile Вие накъде сте се насочили?

rosito93 , и аз не мога да спя от жега. Снощи съм се въртяла 2 часа - хем си искам възглавницата за бременни, че без нея ми е неудобно, хем с нея пък ми е жега....! Ужас! Какви ли не пози заемах, най-добре ми беше по гръб. Не знам какво ще правим август месец  Sad

Мен за име още родата не ме пита, главно приятели. Но ние на никой няма да кръщаваме, пък, който иска, да се сърди! (под "който иска" разбирайте свеки, защото нашите със сигурност знам, че нямат някакви претенции)  Whistling

# 511
Goldi ние на Вурвуру, на Ситония  Peace, на Керамоти ни беше миналата година последно септемрвийско море, мнооооого комари имаше , да си вземеш 2 аутана  Mr. Green ние сме тичали през горичката до плажа и обратно, плажа е хубав обаче широк, пясък, няма камъни  Heart Eyes

# 512
  • Сливен
Привет и от мен  Hug
Нищо ново при мен, освен, че днес трябва да ходя за продължаване на болничния, трябва да водя и Ивайла с мен, което ще ме затрудни, обаче нямам избор.
Сега за администрирането на темата - мисля, че досега всичко съм добавила, ще ви помоля да погледнете , ако има нещо пропуснато кажете да го добавя. Утре заминавам за Плевен, после на море, така че остава на другите момичета , които имат името и паролата да добавят новите неща, до 25-26,07. няма да имам възможност.
Хубав ден  Hug

# 513
Здравейте. Искам да ви питам относно изследвания - на вас изследват ли ви общ белтък и албумин в кръвта и знаете ли какво означават ниските стойности?
На две поредни изследвания вече т.е повече от месец общия белтък ми излиза нисък (с 3-4 единици под нормата) а последния път и албумина ми е на долната граница (в кръвта, не в урината).
Имали ли сте такъв проблем и знаете ли на какво може да се дължи?
От два дни краката ми са страшно подути, първо си мислех, че е от жегата ама не спадат  Rolling Eyes

АГ ми видя резултатите ама не им обърна много внимание, даже не знам дали забеляза, че са под нормата, кръвното ми е ок иначе, ама се чудя за тоя белтък и албумин, да не би като хемоглобина да е нормално и те да са ниски по време на бременност или да вървя да търся мнение на друг лекар?

# 514
Оффффф тея свекъриииии!!!! #2gunfire Снощи така яхнах метлата с моя....и то щото реших да се правя на добра. Имаше рожден ден вчера. Ние не отидохме , защото той не ни покани. Писаха си по един смс с ММ и свекъра само измърмори колко било шибано времето. Викам айде да му се обадиш,ще вземем една тортичка и да идем тея дни до пием кафенце,да не се чувства сам. ММ не беше очарован от идеята ( техните взаимоотношения са много криви) ама аз нястоях. И какво става рожденника се покани в неделя у НАС ,заедно с откачената си приятелка , аз да го черпя за рожденния му ден! Подивях....без малко да се изпокараме с ММ, но той не е виновен,че баща му е откачалка. Скоро май пак ще гърмя и пак ще ме гледат като наакани една година и свекъра и свекървата, и двамата за различни неща. Тоя за втори път се кани за неговия рожден ден у нас аз да му готвя...... Разправях на майка ми тя се ядоса....баща ми се опули.... Не е нормално това....

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 10:40 от denise78

# 515
  • В къщурката на хълма на феите
Денис да няма нещо гръцко в свекър ти .. то такваз наглост трудно се пропуска Naughty

# 516
Леле Денис то да не проявиш уважение, ужас какви са тея нахалници  #2gunfire #Cussing out

# 517
  • София
choco_late , ние все там си ходим, не съм имала проблем с комарите - пръскат. Има само в горичката срещу хотела на Агапио (където масово ходят всички българи), май и вие сте били там  Simple Smile Много весело да си изкарате във Вурвуру, чувала съм само хубави отзиви  Hug

Kalina., а на теб АГ ли ти ги изписа тези изследвания? Аз вчера си пусках супер пордобни кръвни от работата ама белтък и албумин не виждам (макар че с тези съкращения знам ли и аз кое какво е...)

roxanna , приятна почивка! Заслужи си я след толкова изпити  Simple Smile
Мен също няма да ме има, но на 20-ти съм на линия, та някоя от другите мами, ако може, да се захване с обновяване на инфото и с нова тема, ако има нужда.

denise78 , аз както бях мила и добра, откакто съм бременна не ми издържат нервите и хич не си мълча (чак ми се чудят, не съм била такава  Whistling ) Ама....родители на любимия, какво да ги правиш. Силно се надявам да не ти се налага често да се сблъскваш челно с тях  Simple Smile

# 518
Той не искал да ме притеснява да ходя там с детето. Щяло да си удари главата там в мебелите, че не бил свикнал. Отделно той никога не казва, че иска да го види, не ни вика там. Очаква Пейтър да му се обади да го пита какво иска да прави за рожденния му ден например, дали иска да дойде да види малкия....и така. Снощи ММ каза, че може да чака баща си 100 години да ни покани , но той повече няма да е първи, нито да му се обажда (защото свекъра и това смята, че ние трябва да се обадим. Той не се обажда да пита даже дали сме живи) , нито да го кани у нас.  Абе много крив човек, не мога да го разбера ама той сина му не може, че аз ли.... Повече няма да се правя на добра,защото отсрещната страна не го заслужава.

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 11:54 от denise78

# 519
goldilocks, общия белтък ми го пускаха в изследванията от ЖК, които са си по касата и аз като го видях миналия месец, че е понижен реших този път заедно с хормоните на ЩЗ да си пусна и тези да видя как са нещата, а и заради отоците, иначе в изследванията си се казват точно така: общ белтък и албумин, те не влизат в ПКК, пускат се отделно.

# 520
Оооооо и твоита не е лесна.  Но поне не живеете заедно а на мен ми се налага да му гледам физиономиите всеки ден. Все недоволен, все му криво. Винаги иска да става това което той каже, и когато каже. Сега прави някаква си постройка на неговото село и не даваше да правим ние ремонт, че сега не било времето, и че неговото било по важно. Ами кога е времето като се роди бебчо ли? Всички му се смеят на простия акъл. Постоянно се опитва да се меси в нащи отношения. Защо излизате, къде отивате, кога ще се приберете. .. Еии направо немога да го гледам. Опитваше се да ни иска пари за неговия си ремонт, като че ли ние ще си имаме малко разходи. Плаща единствено ток и вода един хляб не купува.
Ох стига съм ви занимавала с моите глупости, но като споделя с някои и ми олеква  😊

# 521
Добро утро  Hug
Тука отново е много горещо  ooooh! Ще стоя пак цял в нас да хладничко  Laughing
Денис ужас,настина това е супер нахално  #Crazy Дори откачено,та ти си бременна как ще се занимаваш с него  #2gunfire Ако ми се беше случило щях да го изгоня без да се замисля  ooooh! Какво  е това нахалство  #2gunfire
Мен свеки ме вбесява ама ще я науча в скоро време,през ден се мъкне в нас сутрин да пием кафе  #Crazy Даже бях почнала да и казвам,че сутрин ми се налага да излизам,че не мога да се занимавам с нея ама тя си знае нейното  #Cussing out В последно време не се появявала,накарах мъжо да и каже,че не се чувствам добре да не идва  Naughty Всеки да си знае мястото  Naughty
Как ми натежава корема  Thinking  Как ще изкарам до 9 месец  Blush

# 522
Мога да го нафуря, ММ ме пита вчера искам ли баща му да дойде въпреки това или не. Каза, че не му пука, неговото семейство е важно и няма да му ходи по свирката. Обаче знам какво ще стане, ако кажа ,че не искам да дойде. Онзи ще си навие на ината, всеки ден ще се самонавива и ще се ядосва повече и повече и после ще последва бомба. Пак ще се скарат, и аз няма да изсържа и ММ пак ще ходи с кръвно 200. Затова реших мълча.сега и ще трябва с ММ да му търсим цаката, че.на нас да ни е добре.

# 523
Дени, Роси  bouquetсъчувствам ви, особено на Роси.
Моя свекър беше прекрасен човек светла му памет.Живеехме в една къща на различни етажи. Само с добро ще го запомня.Дори пишеше стихове за нас, за детето....Сега свекърва ми е сама на долния етаж, но и тя е супер. Но аз ги познавам от дете и.....са ми много близки.Да ми е жива и здрава голяма помощ и интелектуална и всякаква ми е за детето.Надявам се и за бъдещото. Чак ми е гузно, че не мога да и подновя името,но този път са на ред моите родители.

# 524
Здравейте, момичета! Тази седмица предимно ви чета, че в офиса предавам нещата и нямам много време за писане  Party

shmoksi, браво, голямо бебче! Дано всичко се развива нормално до края, а за раждането ще вземете правилното решение с твоя доктор като дойде времето. Важното е, че му имаш доверие и не те притиска и налага мнение  Hug

choco_late, и ние сме на Вурвуру, но от 21ви - любимите ми плажчета са там Peace Нямам търпение вече  Heart Eyes

roxanna, причтна почивка, заслужи си след толкова учене и изпити  Hug

И аз да дам отчет. Вчера бях на ЖК, бебока вече е 1019 грама (26 гс и 6 дни) Heart Eyes Отговаря си на седмиците, седи си надолу с главата, като главичката е ниско долу. Шийката е 3,6 см (сега разбрах, как се мери, явно преди това не ми я е мерила). Говорихме си за раждането, АГ каза, че с този таз било грехота да не пробвам нормално раждане  Blush И аз като goldi, изпитвам повече страх от секциото, от колкото от нормалното раждане. Дано всичко да е наред до края и да мога да няма пречки за нормално раждане  Peace

Общи условия

Активация на акаунт