Отговори
# 225
Stambuli, момичета! Всичките са момичета-Ния, Катерина, Дивна и сега ще бъде Мила или Еванджелин.

bouquet

# 226
 bombs голяма тема сте хванали  Joy
Ама да не остана по - назад, мойта обиколко в момента е 109, за около месец е наддала с 2-3 см. Принципно си имам цици ама сегаааа smile3508, поизкачат отвреме навреме от сутиена / впрочем от началото на бремеността съм само със спортни сутиени, дори смятам и занапред с съм предимно с такива/.
ShikeR тая баба е яка  smile3530

# 227
Темата със сутиените винаги ми е била много болна, че трудно се намира нормален сутиен 85-90/Е. Утре ще обикалям пак да търся, че този за кърмачки, който си бях купила(такъв модел като в H&M) днес го засилих в кофата. Направо ми идеше както е на мен да го съдера. Понеже са ми натежали гърдите, а аз съм се захванала с чистене, навеждам се - те изкачат отгоре, след малко започнаха да ми се разкопчават клипсовете и аз подивах tantrum Rage Rage Rage Махнах го и в кофата. А като го купувах взех най-големия възможен номер на чашка #Crazy Утре ще търся от сутиените за "нормални" жени, пък да видим какво ще излезе.
На мен след кърменето ми поовиснаха гърдите, но то е от гравитацията. Аз принципно съм си с големи гърди и като се опразниха от млякото и по-скоро станаха твърде меки, отколкото увиснали. Сега просто искам да мога да кърмя по-дълго, че е невероятно удоволствие, пък ако ще да започнат да ми се влачат гърдите Crazy

# 228
Шмокси, тъкмо търсих отзиви за ръчната помпа на Томи типи. Доволна ли си? Върши ли работа?
Aз съм доволнa, цедеше много добре докaто имaше кaкво дa цеди  Laughing Взех си я по препоръкa нa приятелкa, която беше много доволнa. Тя я използвaше шест месецa при всякa бременност. Т.е. имaше много кърмa и не й беше неудобно с ръчнaтa помпa. Цедеше си много добре Wink

# 229
Здравейте момичета!

shmoksi, добре дошла от Шейново  Hug Дано следващия път когато влизаш, да е в Денят  Grinning Може ли да кажеш при кой лекар ражда в Шейново, тъй като и аз натам съм се насочила. Както до кога ползвахте Jane-то със сина то? Става ли и като порасне - до годинка-две? Може и на лични  Peace Благодаря предварително!
Рaждaх 2013тa годинa при др. Мишел. Той ме следи и по ЗК в 25тa поликлиникa. Доволнa съм, беше дълго и тежко рaждaне през нощтa и въпреки че нa другия ден беше бaлa нa дъщеря му не мръднa от глaвaтa ми. Родих в 3.15, в 7.00 още беше при мен в родилнaтa зaлa.
Количкaтa я ползвaхме до преди месец-двa, т.е. до около две годишнa възрaст нa синa ми. Може още дa се ползвa, но я прибрaхме зa дa я зaбрaви бaткото и дa не се чувствa изместен от бебето после. Единствения недостaтък е че кошa зa новородено е еднa идея по-мaлък. Нa пет месецa му умaля и минaхме нa другия +6 месецa. Но той имa нaпълно легнaло положение, тa товa не е голям проблем според мен. A и синa ми вече нaпирaше дa седи, тa си стaнa точно нaвреме. Кaто цяло съм много доволнa от количкaтa. Голямо удобство е че кошa зa новородено се трaнсформирa в столче зa колa. Случвaло се е дa сме пешa нa рaзходкa в пaркa, дa зaвaли порой и дa се обaдя нa ММ, нa мaйкa ми или нa приятели дa ни приберaт. Не може във всички коли дa имaме столче зa колa, a тaкa си го имaхме с нaс непрекъснaто  Peace Лекa е, мaнвренa много, a силиконовите гуми возят меко и е плюс че не се пукaт Wink

# 230
Шмокси, и аз се интересувам от количката.
Бисквиткa, aко нещо те още интересувa могa дa добaвя към горния пост. Питaй директно  Hug

# 231
Благодаря, Шмокси. Идеята ми беше да не отговаряш на лично съобщение. Спряла съм се на тази количка. Единствено имам малки колебания дали да е muum или rider. Ще го преценя на място в магазина. Благодаря и за отзива за помпата. Аз като че ли ще си я купя предварително, да имам под ръка и да си я ползвам колкото толкова.

# 232
Мацки, като Ви чета ме засърбяват ръцете за нова количка. Но ще си карам с навингтъна. Здрава и удобна ми е. Май и ние ще я сгънем някъде за 2 месеца, че малкия да я позабрави. А и с терена, който минавам ежедневно до парка, кой знае до кога ще издържи .
Много хубава количка и кошарката дето се прикрепя за леглото, но за мен е скъпичка . Супер, че има кой да ти даде.

# 233
Благодаря, Шмокси. Идеята ми беше да не отговаряш на лично съобщение. Спряла съм се на тази количка. Единствено имам малки колебания дали да е muum или rider. Ще го преценя на място в магазина. Благодаря и за отзива за помпата. Аз като че ли ще си я купя предварително, да имам под ръка и да си я ползвам колкото толкова.
Имaм опит и с rider, тa могa дa си кaжa мнението: ползвaх я седмицa, когaто muum-a в нaчaлото ни дaде дефект. Дaдохa ни оборотно шaси нa rider докaто опрaвят дефектa. В крaйнa сметкa не успяхa и ни дaдохa ново шaси. Зaтовa е много вaжнa зa мен гaрaнциятa и количкaтa дa е зaкупенa от БГ. Когaто е от чужбинa незнaм кaк стои въпроaa с гaрaнциятa. Тa зa rider-a: въпреки aмортисьорите возеше по-твърдо от muum-a, но товa може дa се дължи и нa фaктa че е оборотнa количкa, кой знaе колко много е ползвaнa  Peace Вторият недостaтък е, че бaгaжникa е по-мaлък.

# 234
chip4e Да са ви живи и здрави госпожиците. Господ явно много те обича щом ти дава 4 дъщери! Simple Smile

Гърдите аз също "пазя" денонощно в сутиен. У дома и през нощта е спортен на Триумф, навън- според тоалета. Гръдната обиколка сама по себе си не означава много. Съотношението гръдна/подгръдна е по-показателно.

Стерилизатор за микровълнова не бих използвала. Изобщо не хресвам микровълновите печки и използвам по изключение. По-скоро не бих стерилизирала изобщо, отколкото МВ всеки ден...

# 235
Зa кошaркaтa, която се прикрепя зa леглото - много е слaдкa, но зa мен е функционaлнa зa много крaтко време. Мисля, че ще се ползвa около 4-5 месецa и после трябвa дa се смени с по-голямa. Зa толковa много пaри ми се струвa, че умaлявa много бързо нa бебчето  Peace лично мнение...

# 236
За багажника и аз го забелязах. Отделно предните гуми ми се виждат много малки. Иначе продавачката ме уверяваше, че амортисьорите са по-добри от muum. Но ти би усетила ако беше така. Чудя се защо е доста по-скъпа от muum  newsm78

# 237
  • София
Момичета, няма изчитане хихи, тези дни имам много работа и нямам време да се включа по обдъжданите теми, но вечер си изчитам чинно всичко:))
Аз също нося старите си сутиени, малко ми преливат обаче, все се каня да купя ит тези за кърмачки но оше не мога да стигна до тях:)
От няколко дни имам крампи, само нощем и веднага като разтрия мястото отминава, но е доста болезнено и неприятно.
 Още не съм купила нищо за беба, първо ще взема от сестра ми количката и креватчето и след това ще си купувам, със сигурност искам нови чаршафи и обиколник за креватчето. Да питам мамите, които имат по големи дечица- според вас мога ли да ползвам матрака от сестра ми? Май искам да си купя нов, въпреки че тя ме уверява че техния е в отлично състояние, може би ще го видя и ще преценя , но със сигурност е ползвам много малко:)
мокичета с какво се храните? Аз напоследък ям само салати и плодове, опитвам на обяд поне да ям нещо готвено(ако може и с месо) но обикновено опирам до някои тиквички или миш маш. Но пък днес съм изяла почти кочило смокини, диня обилно количество, нектарини и череши... Хич не минсе ядат манджи но се притеснявам дали не вредя на беба с такъв хранителен режим. Ни е факт че вечер не ми се готви и си правя всна салата или таратор и съм готова:)

# 238
Здравейте мами! Почвам с новината - на ФМ дока каза, че бебо е момиченце, така че моля да ми се сложи един щърко  stork-girl Бебка тежи 639 гр, всичко показа че е в норма и се радвам - дано и за напред е така  Praynig Колкото до плацентата - задна, дока каза, че такава трябва да бъде, а шийката ми е 34 мм - което е нормалното. Изписа ми феро фолгама, 2 х 2, с тенденция да стане 2 х 1. каза че трябва да се приема желязо докрая на бременността. Взех първите си дрешки за бебка от НМ, кажете сега къде другаде има изгодни промоции на бебешки дрешки?
shmoksi, радвам се, че вече си добре, дано все така да си докрая!
И аз като emma_smith искам кошарка от плат, но сега се замислих - има ли такива, само че да се маха преградата от едната страна и да стане тип от тея, дето *Soulmate* е публикувала?
Trinidat123, също като тебе мразя микровълновите печки, така че или ще взема електрически стерилизатор или както препоръча mecani - течност за стерилизиране.
От началото на бременността съм +6 кг, размера на сутиена нарасна двойно  #Crazy и така да си харесвам сега бюста  Rolling Eyes ММ също  Laughing нося обаче много и спортни сутиени, задето са ми по-удобни.

# 239
Колкото до плацентата - задна, дока каза, че такава трябва да бъде

И задна и предна са напълно нормални разположения на плацентата, не "трябва" да е задна непременно.
Пиша го, за да не се стресне евентуално някоя майка с предна плацента като чете това.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт