Отговори
# 240
За багажника и аз го забелязах. Отделно предните гуми ми се виждат много малки. Иначе продавачката ме уверяваше, че амортисьорите са по-добри от muum. Но ти би усетила ако беше така. Чудя се защо е доста по-скъпа от muum  newsm78
Незнaм зaщо е по-скъп, но в крaйнa сметкa muum-a беше много по-подвижен по нерaвен път.

# 241
http://m.direct.asda.com/george/clothing/10,default,sc.html
Тинмон, 90% от дрехите нa синa ни поръчaх от този сaйт. Кaчествени сa, не сa мръднaли... a ценaтa им излизa в пъти по-евтинa от всичко в БГ. Рaзмерите си отговaрят! Зa мaлко дa зaбрaвя - честити розови гaщи :*

Еос, според мен нямa проблеми дa ползвaте мaтрaкa от сестрa ти. Все пaк сте близки и знaеш кaк е гледaлa детето си. Още повече, че бебешките мaтрaци винaги се ползвaт с протектор и би трябвaло дa е много зaпaзен. Нaшият след двегодишнa употребa изглеждa кaто токущо излязъл от мaгaзинa  baby_neutral

# 242
shmoksi, много благодаря за подробните отговори и на двата въпроса  Hug

За количката аз съм се спряла на модела Muum Koos 3 в 1. Коша Matrix малко ме притеснява, че е по-тесен и да не му умалее много рано, все пак ще е зимно бебче. Колебая се между Muum-a и Mutsy Evo, ще помисля още  Laughing

Eos, и аз хапвам доста плодове и зеленчуци. Месо изобщо не ми се яде. Гледам риба да хапвам поне веднъж, два пъти в седмицата и да хапвам кисело мляко. Истината е, че ме влече към тестените неща  Embarassed но гледам да ги ограничавам

# 243
  • София
Simple Smile и аз опитвам да хапвам риба, от тестените си позволявам по 2 филийки хляб на ден и нищо друго:))
Тази нощ не съм имала часове на будуване, много е хубаво да си се насоал и сутринта да не започва с главоболие Simple Smile)
Хубав ден на всички Simple Smile

# 244
Eos, супер ти е режима, как ще вредиш на бебо, то това са полезните неща - плодове и зеленчуци. Аз за съжаление не мога да се нахраня само с тях и мен все към тесто ме влече  Embarassed, то от там са и тези 10 килограма, а като прибавим и сладкото, което изяждам...
За микровълновата и аз съм против, имам намерение за нас да спра да я ползвам, а пък за бебето -изобщо. Така че и аз се чудя между електрически стерилизатор и тази течност или таблетки, но вторият вариант ми се вижда по - практичен, а и като чета, че някои мами дето са успели да кърмят, не им се е налагало да стерилизарат много много, електрическия може и да стане излишен, ако мога да кърмя де, така че може и да изчакам с тази покупка  newsm78

Ние вчера влязохме за втори път в магазин за колички и моята дилема стана още по - голяма, вече не се колебая между 2 модела, а между 4  ooooh! имам чувството, че колкото и да го мисля няма да го измисля!

# 245
  • София
Добро утрооо  Hug

Kalina, и аз така като теб, тъкмо си мисля, че съм стеснила кръга за количката иииии....хайде още 2-3 си харесам  Laughing

Аз за стелиризатора също много се чудя, но една приятелка каза, че ще ми даде нейния, ако ми се наложи да ползвам. Ние микровълнова нямаме, приятелят ми е тотално против и ми е забранил да вкарвам такъв уред вкъщи  Simple Smile

Аз ям главно плодове и зеленчуци, от време на време и месо. Никакви тестени, никакво сладко - и си каааачвам кг!! Изобщо не ми е ясно как става, такъв г.з с извинение съм отпрала, че не мога да се позная   #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Да ви помоля за съвет. Решихме да купуваме още една кола за нас с бебка, но ме притеснява събирането на количка в нея. Аз залитам все по по-малките модели, а там багажниците май почти ги няма. Моля мамите с опит да кажат, дали в по-малък багажник количката влиза без проблем? (ясно че има различни колички, но питам за общия случай  Wink )

# 246
  • В къщурката на хълма на феите
Голди ако количката позволява да се разглоби на кош и рама - можеш да слагаш коша в купето, а рамата в багажника или обратно .. по мои наблюдения да събереш количка в багажника на малка кола, обикновено не е възможно Peace

# 247
Eos, на мен допреди 2 седмици ми се повдигаше от всякакво месо и риба, а иначе за риба умирах. И аз като теб карам на плодове (което май не е много добре в такива количества за дупето), таратор, салатка. И аз почти не готвя. Нищо не ми се прияжда. Вече и салата ми омръзна. Направо не знам с това ядене, а килцата си се качват  #Cussing out

# 248
Добро утро дами! Аз да се чекна от моренцето Simple Smile
За гърдите не мога да кажа колко са порастнали, но е факт, че сутиените ми не стават вече. Сега си сложих банския и установих, че съм за нов. Предния път не бяха мръднали,но като слезе кърмата от чашка В скочих на С за един ден. След кърменето не си промениха плътността, но имаше едно изместване на жлезите и се наложи да корегирам.
И аз тъкмо се мисля, че съм си избрала количка и си харесвам и още нещо Simple Smile
Да питам мамите от Бургас къде има био магазин?
А по въпроса с кг ММ каза, че съм микс между сумист и тюлен Simple Smile
Тинмон, честита мадама.
Една редакция - возех Сиана в опел Корса, количката ни беше Пег Перего, както каза Мецани слагах коша на задната седлка, а шасито в багажника.

# 249
  • София
Добро утро!
Аз два дни се ядосвам и все не успявам да вляза да драсна някой ред. Онзи ден отивам в напълно ремонтирания ни апартамент, в който има само леки довършителни работи и трябваше да се нанесем до август-септември. Първото нещо, което ми изникна пред погледа беше, че кухнята ми отново(за 3-ти път) е наводнена. На милата ми комшийка отгоре й се спукала тръба преди седмица и никой не сметнал за необходимо да ни уведоми. Имам шкафове за 3000лв, които вече веднъж поправях и таван, който вече не подлежи на поправка. Сега трябва да правим тавана и всичко отначало. Моля споделете как се справяте с нагли и безочливи съседи(ако сте имали такъв контакт), защото с добро не става.
Иначе съм добре, от ядовете два дни ме боля ниско корем и глава, но не е нищо сериозно. Днес стягам багажа за Варна. Варненки, споделете спокоен и чист плаж, че тръгваме 2 жени с 4 деца. Когато са поотделно са страхотни, но заедно са фурии.
За стерилизаторите- ползвах електрически първият път. Тогава не бях чувала за тази течност за стерилизация. Мисля пак да го ползвам, при нужда. Моят е Chico и не съм имала проблем с шишетата. Ползвах стъклени на Нук.
Аз също се храня предимно с плодове и зеленчуци. Ям 2-3 пъти в седмицата картофи. Всичко друго се върти около тиквички, чушки, таратор. Месо не съм яла от повече от година, дано бебо няма дефицити.
За гърдите- при първата бременност се увеличиха, но все още се побирах в чашка С, само моделът смених, сега вече съм чашка D. Нищо не ми стои добре. Още, когато бях бременна първия път, казах на бившият ми мъж, че раждам 2 деца и да събира пари за пластика, защото никога не съм си ги харесвала. Сега още не съм бъзикала ММ.

Последна редакция: пт, 03 юли 2015, 10:02 от vickityyy

# 250
А по въпроса с кг ММ каза, че съм микс между сумист и тюлен Smile
 Joy

На мен и без да ми го казва някой, точно така се чувствам, а имаме още 2-3 месеца.
Да ви питам, споменавате някаква фетална морфология, третата ли правите в момента (щото на мен доц. Марков ми каза, че нямало нужда да я правя) и не се интересувам кога е. И как така сега виждат друг пол бебче, мислех, че на 2рата се вижда с точност. На мен още в 12 седм. док изказа предположение за пола и после все така излиза, ама знам ли.

# 251
Добро утро   bouquet
Явно проблема с гърдите е при всички  Joy  Надявам се след раждането,да пораснат ама каквото такова  Joy
Ще излизаме на разходка с мъжо да поразходим  бебките   Whistling
Гледаме и сега да запазим нещо петък-събота и неделя на морето преди да се родят бебите,че после няма да стане  Tired
Излизаме сега,после пак ще ви видя  Heart Eyes

# 252
  • София
vickityyy , с такива хора оправия няма, говоря от опит (ние 2 пъти оправяхме баня). Ако нямате застраховка, помислете дали да не си направите. Дано не ви се наложи да я ползвате, ама не е лошо да я има.

Момичета, аз за рамата говоря, хич не съм и помислила, че ще я събера с коша  Simple Smile

Подарявам чисто нов бански! Вчера дойде, поръчах го от амазон, ама нещо не съм разбрала какво си поръчвам  Laughing Аз мислих, че е само горнище, а то било цял бански... Размерът е XL, но е правен за китайки, така че е далеч от XL реално  Laughing Ще мога да го измеря, довечера, като се прибера. Ще се радвам, ако на някой му свърши работа:

Скрит текст:

# 253
Голди, банския е страхотен Simple Smile Защо не искаш да го носиш? Бих си поръчала същия, за колко време дойде от Китай, че имам две седмици до почивката?
Вики, няма оправия с такива съседи Sad Съчувствам ти искрено и аз те съветвам за застраховка. Не са скъпи, а помагат много финансово когато се наложи  Peace
За стерилизацията - мои познати имат уред за готвене на пара. Стерилизираха си бебешките неща в него. Пускаха го на макс за 10 мин. То електрическите стерилизатори работят на същия принцип  Peace

# 254
  • София
shmoksi , аз го поръчах от английския амазон чрез габко и дойде доста бързо, нямаше и седмица. От алиекспрес съм поръчвала чанта, нея я чаках около месец.
Банския ми е малък, къс ми е....аз с моите 176 см, а сега и дупе и коремче  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт