Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 126-та тема

• 236 379
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Това печено агънце много изкусително изглежда  Heart Eyes, пък и точно на рождения ми ден сте го опекли  Crazy
От мен едни чушки с доматен сос

# 646
Спанак, нахут, домати, лук

# 647
# 648
Грейпфрути, портокали "Каракара", киви и пчелен прашец

# 649
  • Русе
Топла супичка от агнешки дреболии

Парче от чийзкейка

Хубав ден на всички!

# 650
i_peych, точно за такава супичка си мислех тия дни..
От мен само едни сармички, в гювеча печени:

# 651
  • София
Здравейте!  Hug
Не спирам да надничам тук всеки ден, радвам се на красотичките ви и събирам идеи.
От мен:

Рататуй

Картофени кюфтета

Бутерки със сирене

Другите нещица следващия път.

# 652
  • София
Една пилешка супа с много зеленчуци и лют пипер, пиле със сос терияки и пилешко тонкатцу.

Чопии, доядоха ми се сармички, май ще сложа една зелка в кофичка с капак на балкона, да киселее. Peace

# 653
  • Варна
Много вкусно е и днес от всички  newsm51
За днес баничка,картофени кюфтета с шницели и пържолки с гъби и едни обикновенни курабийки с портокалов сок

# 654
Н-да, наистина е вкусно и кат за неделя - хубаво пилешко, апетитна баничка - какво повече?
правих пилешки хапки в сос от синьо сирене

# 655
  • София
Не спирам да се възхищавам на всички!  bouquet

Ето и аз какви ги свърших.

Английска закуска

Шоколадова плитка с бутер тесто

# 656
# 657
Мека, пухкава погача

Скрит текст:

# 658
  • забравих си мисълта...
Венета, бързо възстановяване!

Фея Кръстница
, бих искала и тук да ти благодаря, много си мила!  Heart Eyes

Venetta, твоите хора са се справили отлично. Жалко, че трябваше да се контузиш, че да се задействат. От сега нататък ги включвай по-често в готвенето, гледай какви вкусотии творят...

Choppi
Скрит текст:
те моите хора могат по-добре от мен да готвят, но те са много заети, работят много. Сега поемат даже и част от моята работа вкъщи и във фирмата. Иначе аз като готвя, никак не обичам да има още някой в кухнята. Просто при нас работата е разпределена и всеки си върши неговата.
И merci, че напомни за сарми.  Hug Вчера Ели отворих един буркан с лозови листа, но се отказахме от сармите. Утре обаче трябва да направи ориза, а майка да ги навие. Simple Smile
Казвам ориза, защото у нас сармите са хапват само постни и само с ориз. Не знам защо, но никой не ги обича с кайма или с какъвто и да е друг пълнеж.

Комплименти за всички от темата. Много е вкусно при всички!   bouquet

От останалото от пицата тесто от пицата на Ели се получи едно чудесно хлебче. Много е вкусно, особено топло със сиренце и домат от градината. Simple Smile

Ели направи днес и една баница със сирене. Много е вкусна, много!

Скрит текст:

# 659
huliganka, страхотна питка!   bouquet
Батето, може да губя името на блога, но не сме минали на пости и подобно пилешко със сос от сирене  е в плановете за тезид ни  Mr. Green
Фея Кръстница, нашия кейл го опитваме вече - пробвах на салата, но явно не е моят зеленчук. Но на фрешове милото каза, че е трепач  Peace

при нас подобни - тиганици със сирене..  За едни със сладко, за други - с пушена сьомга

от снощи Дробчета, месо и гъби със сос от нар

ушЕта на скара

фахита кесадияс с пилешко

и пилешка супа

Хубава и спорна да ви е новата седмица!

Общи условия

Активация на акаунт