БИО / органична и натурална козметика - 5

• 120 953
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
CI, явно Ви подразних с нещо.

според мен CI има предвид нещо друго
чувала съм, а съм го изпитвала върху себе си - разширените пори се получват И от дехидратация на кожата, а един добър начин тя да бъде преборена, е по-сериозeн прием на течности /т. е. вътрешно, не външно с козметика/
не си спомняm точно каква беше причината една дехидратирана /но не бедна на мазнини/ кожа да се омазнява повече от добре хидратирана, но не суха, но пробвай да пиеш повече вода за по-продължителен период от време
може и да не помогне, но със сигурност няма да навреди

Последна редакция: ср, 20 апр 2016, 12:15 от bubanka

# 631
  • София
Включвам се по повод последния пост. Може и да има логика, но не е ефективно при мен. От години пия по 5 л. вода на ден, ефект върху порите - не.
Добре ми се отразява почистването с масло от гроздови семена (препоръчва се при широки пори), но ефектът отново е докато се ползва. Смятам, че само козметични процедури биха имали ефект, но  се притеснявам да подложе на такова нещо лицето си.

# 632
  • София
Козметиката не случайно се нарича така. И популярният израз козметичен ефект.
Тя не е лечение, което трайно да се справи.
Както няма и диета, която да дава доживотен ефект, а иска поддръжка.
Дългосрочни резултати от кремове е трудна работа, ако бъдат спрени.
Кожата се обновява, влияе се от външните фактори, моментното здравословно състояние и прочие. Simple Smile
И превенция чрез кремове/козметика, за да не се задълбочават недостатъците. Поне такива са моите впечатления.

# 633
  • Варна
Най-ефективното нещо, което съм ползвала за пори е алое барбаденсис. Имам си вкъщи,режа и мажа вечер. Има разни гелове с над 90% алое Lili of the desert е такова.

# 634
CI, явно Ви подразних с нещо. Очаквам, когато давам маса пари за крем за лице, да има видим и траен ефект, дори след смяната му с друг продукт. Давам пример: фини бръчици, които се заличават от даден крем, след преустановяването му, се появяват отново светкавично. И какъв извод трябва да си направя за съответната козметика? За съжаление повечето кремове са такива.

Не съм се замисляла за лазер.

Извинявам се, ако съм подразнила с проблема си.
Козметиката не е лекарство, за да решава трайно и завинаги даден проблем. За бръчките - вижте, писал съм как се формират, няма начин ако начина ви на живот и хранене не са съобразени и с нещо да се изтрият завинаги като с гумичка. Разбира се, че ме подразни, колко станаха, 6 ли, 7 години ли пиша тук и всеки път едно и също! Няма медицинска козметика, тя за това се казва козметика - да помогне, да поскрие дадени несъвършенства, и толкова.

# 635
  • Бургас
Днес при Гала, Жени Калканджиева говореше за някаква козметика натурална с хайвер от охлюви, която тя  разработвала от година и половина. Някой знае ли коя е марката ?

# 636
Темата ви е много интересна, записче и се връщам да чета  Peace

Мога да препоръчам с две ръце тази козметика http://uk.lizearle.com/ не знам дали е коментирана по назад, извинявам се ако се повтарям. Имам 4-5 неща, ако с нещо мога да помогна, съм насреща  Hug
Все пак темата е за натурална и био козметика, а не за нещо с натурални съставки.

# 637
Днес при Гала, Жени Калканджиева говореше за някаква козметика натурална с хайвер от охлюви, която тя  разработвала от година и половина. Някой знае ли коя е марката ?
Бля-бля, Жени Калканджиева може други неща да раз-работва.

# 638
Сега чувам, че охлювите имали хайвер! Объркана съм, честно  newsm78

# 639
Сега чувам, че охлювите имали хайвер! Объркана съм, честно  newsm78
Има, има Laughing
Хайвер от охлюви
Друг е въпросът г-ца Калканджиева какъв капацитет е, за да "раз-работва" каквато и да е козметика Mr. Green

# 640
  • Бургас
А, някой ползвали ли е Biogenik ? Търся отзиви Simple Smile

# 641
  • Казанлък
Някой друг ползвал ли е от тези продукти и само интернет ли могат да се закупят? Може ли да се разчита на тях.
Аз си ги закупих от магазин в Казанлък, за други градове не знам дали имат представители. Може би само по Интернет... Дали може да се разчита, предполагам е индивидуално за всеки, но както писах, аз лично съм доволна. На сайта им има разни сертификати, предполагам продуктите са тествани и безопасни.

# 642
  • София
antonina69, може ли по - подробно за продуктите. С каква кожа си, какво си ползвала, как ти се отразява на теб, ефект?

# 643
Аз имам две питания;
1.Козметиката на биочифина Тоскана в кои магазини може да се намери? 2. Имате ли препоръки за база за лице с натурални съставки?

# 644
  • София
По първия въпрос: аз поръчвам от тук

http://bioveganvalmobil.unas.bg/sct/0/
Има и други сайтове, от които може да се закупи, но това мисля, е официалният вносител. Лично на мен продуктите им доста ми допадат

Общи условия

Активация на акаунт