БИО / органична и натурална козметика - 5

• 121 189
  • 759
  •   1
Отговори
# 390
Тази е много добра, има я тук, даже сега е на -15% мисля в сайта на марката

# 391
  • Варна
Препоръчайте ми чиста бебешка козметика за новородено, моля Simple Smile
Принципно си взех крем за мама и бебе на Дихана, ама надали ще стигне до бебето, аз здраво мажа. Пък и нещо изпитано ми се ще Simple Smile
Днес ми рекламираха себа мед, ама никога няма да намажа такива неща на детето си, та се замислих, че не съм обмисляла покупки на козметика още.

# 392
бебешката серия на Веледа  Peace

# 393
Здравейте! Може ли някой да ми препоръча био или натурален сапун за ръце, който е с максимално изчистен състав. И естествено да е на прилична цена за този вид продукти.
Днес попаднах на този сапун, който има само три съставки: SODIUM OLIVATE (SAPONIFIED VIRGIN OLIVE OIL), AQUA (WATER), GLYCERIN (FROM VIRGIN OLIVE OIL) и това ми е малко странно, но ми се струва хубав.

# 394
  • Sofia
бебешката серия на Веледа  Peace

+1  Peace Много добри продукти!

# 395
Момичета , моля ви , препоръчайте ми хубав измивен гел или пяна за смесена кожа newsm78 newsm78

# 396
А имате ли наблюдения върху натурални мицеларни води и коя може да препоръчате  newsm78

Аз харесвам тази:
Скрит текст:

# 397
  • София
Някой има ли мнение за новата BIO серия на NUXE?
http://www.bio-beaute.fr/en/visage

# 398
Здравейте, не успях да прочета всичко. Интересувам се от бебешка био козметика.Освен Веледа, има ли други? Четох за Армина био(Логона), еднакви ли са като качество? Бюбхен мисля, че са по-евтини, но дали са ок не знам. Благодаря ви!

# 399
  • Велико Търново
В Бюбхен няма нищо био Naughty Аз бих заложила на Веледа Peace

# 400
  • София
Logona са много хубави също за бебета

# 401
  • Варна
Купувала съм също Алтея Органикс, Алверде и Тьопфер - това така ли се пише??? - за бебето. От последните съм най-доволна.

# 402
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, искам да ви попитам, знам че този шапоан не е нито БИО, нито натурален, но ме интересува в състава дали има много вредни неща.

Състав: Water (Aqua), Sodium Laureth Sulfate, Cocamide Mipa, Glycol Palmitate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Propylene Glycol, Butylparaben, C12-16 Alcohols, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Disodium EDTA, Ethylparaben, Parfum (Fragrance), Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrogenated Lecithin, Linalool, Methylisothiazolinone, Methylparaben, Palmitic Acid, Phenoxyethanol, Propylparaben, Shorea Robusta Seed Butter, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Sorbic Acid, Squalane, Yellow 5 (CI 19140), Yellow 6 (CI 15985).

# 403
Не го ползвай по-добре, далеч не му я хубав състава

# 404
  • Пловдив
Не го ползвай по-добре, далеч не му я хубав състава
Благодаря  bouquet, ще довърша бутилката, то остана още малко, но пък ефекта от него е много добър. Притесняваме това, че явно всичко е постигнато по изкуствен и явно не добър за косата начин

И за още един да попитам, той вече се води натурален (незнам дали е вярно), но това, което ме впечатли, е че се предлага в стъклена бутилка. Как е той като състав. Благодаря за отзивите Simple Smile

Състав: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Panthenol, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium, Benzoate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, Potassium Sorbate, Bisabolol, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Gluten, Anthemis Nobilis Flower Oil, Methylparaben, Ethylparaben, Phenoxyethanol, Propylparaben, Cl-47005

Последна редакция: пн, 14 дек 2015, 19:21 от *Padme*

Общи условия

Активация на акаунт