БИО / органична и натурална козметика - 5

• 121 005
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Да споделя, че съм много доволна от моливите на Неве ( за очи и устни).
Didi_Bidi, пробвала ли си спиралите и сенките им? А минералния фон дьо тен?
Дааа аз имам черен за очи и два за устни - Magnolia/Pink и Conchiglia/Nude - страхотни са и като цветове и като усещане върху устните. Само с малко балсамче отдолу стават идеално червило. Сенките им са също много хубави и наситени, изпратиха ми мостра с едната поръчка. Освен това имам един минерален коректор Peach, който придава много свеж вид на лицето, аз го ползвам като руж. От фон дьо тена обаче не съм напълно доволна - малко брашнен ефект има. Иначе е покривен. Фон дьо тен ползвам на Магдалена Роза, а пък на  Неве фон дьо тена слагам под очите, защото ми е по-светъл. В същото време пък си бях взела жълт минерален коректор на Магдалена роза за тъмни кръгове, който не ми хареса - напластява се и стои грозно. На Лили Лоло пък ползвам хайлайтъра - страхотен е, но пък фон дьо тенът не е особено покривен. Общо взето и трите марки имат и хубави и кофти продукти.
Спирала засега ползвам на Лавера, не съм пробвала на Неве. Яд ме е, че само от едно място може да се поръчва тая марка тук, а пък от официалния сайт доставката е 12 евро... всяка поръчка ми почва от 24лв и нещо не ме кефи така  Laughing

# 511
Аз първо Conchiglia/Nude си бях поръчала, но ми се стори прекалено светъл. Много се чудех между Magnolia/Pink и Балерина/пинк и в крайна сметка взех балерината, но другия път ще пробвам и магнолията. За очи молива ми е бронз и също много ми харесва. Имам мострички на сенки, но още не съм ги пробвала.
Какво означава "брашнен ефект" - като пудра ли стои? Аз по принцип не ползвам ФДТ, а хайлайтър не съм сигурна какво е   Blush

# 512
  • Варна
Ами за сравнение - фон дьо тенът на Магдалена се слива с кожата и стои естествено, докато този на Неве на мен ми се вижда малко неестествен. Може и да е защото не съм си нацелила цвета, не знам. Сега се сетих, че ми подариха с поръчката и един молив от серията Contourmania и него много го ползвам за очи. Хайлайтърите са едни леко бляскави неща, които просветляват разни ключови места  Laughing

# 513
  • София
Поръчах си тоник на Алтея органикс в новите им опаковки директно през онлайн магазина им. Много съм доволна, страхотно обслужване- поръчката ми дойде на следващия ден с куриер и тестери и на водите им в малки спрей опаковки. Бутилката е от тъмно стъкло и с помпичка, която разпръсква равномерно. За мен лично е хубаво бутилката да е стъклена. Хидратира и омекотява кожата много хубаво. Харесват ми и за подаръци продуктите, нямат този типичен грозен вид на повечето бг продукти с роза.
И околоочният им крем харесвам, но моят е купуван преди около 3 месеца, сигурно и той вече е в тъмна опаковка.

# 514
  • Sofia
Аз точно вчера загледах серума за лице в обновената серия (опаковка). Някой има ли отзиви за него?

# 515
  • София
Какво мислите за тези, има ли много вредни съставки?
Има ли по-натурални продукти на прилична цена, за торбички под очите /за жена/? Praynig

http://live4x.ru/bulgarian/articles.php?id=6276
Това е само като база за нанасяне /прави се маска/
Съставки:
Скрит текст:
Активна съставка: хидрогел methylsilicic киселина в 100 грама от наркотика-70 г.
Помощни вещества: пречистена вода, подсладител
.

http://isis-pharma-uk.com/Products/light-eyes/light-eyes-hydrogel.html

В кой сайт може да се проверят?  bouquet

# 516
  • Варна
Какво мислите за тези, има ли много вредни съставки?
Има ли по-натурални продукти на прилична цена, за торбички под очите /за жена/? Praynig

http://live4x.ru/bulgarian/articles.php?id=6276
Това е само като база за нанасяне /прави се маска/
Съставки:
Скрит текст:
Активна съставка: хидрогел methylsilicic киселина в 100 грама от наркотика-70 г.
Помощни вещества: пречистена вода, подсладител
.

http://isis-pharma-uk.com/Products/light-eyes/light-eyes-hydrogel.html

В кой сайт може да се проверят?  bouquet
Е то няма нищо био или натурално в тези продукти. А и за торбички от кремове не очаквайте нещо особено.Трябва да се намали солта, да се спре хапването преди лягане, да си пие много вода, да се спи достатъчно...такива неща.

# 517
Ами за сравнение - фон дьо тенът на Магдалена се слива с кожата и стои естествено, докато този на Неве на мен ми се вижда малко неестествен. Може и да е защото не съм си нацелила цвета, не знам. Сега се сетих, че ми подариха с поръчката и един молив от серията Contourmania и него много го ползвам за очи. Хайлайтърите са едни леко бляскави неща, които просветляват разни ключови места  Laughing
Благодаря  Hug

# 518
  • Варна
Хора, някакви отзиви за Hristina Cosmetics ?

# 519
нищо био/органик/натурално

# 520
  • Варна
т.е това, което дават като състав в сайта е лъжа и е непълно?

# 521
за мен да - ползвала съм силно ароматизирани с химичен мирис техни продукти, които нямат парфюм в състава - какво друго са пропуснали да напишат, само мога гадая

# 522
и аз мисля така - те не изписват целия си състав. Нещата им са супер ароматизирани, с цвят, а в съдържанието няма нито оцветители, нито аромати - как става този номер? Естествено добиват аромат на малинов мъфин ли? Както Бубанка каза, само можем да гадаем какво още не изписват

# 523
Какво ви е мнението за Билкабио? Харесала съм си скраба за лице. Също се чудя само от интернет ли може да се поръча.

# 524
  • При децата ми
Кремове съм си открила и съм доволна, но парфюмите са ми особена лудост Simple Smile
Много бих искала да пробвам минерален грим и да ме гримира професионален гримьор, но... може би няма да е скоро.

Би ли споделила кои са кремовете?

Общи условия

Активация на акаунт