БИО / органична и натурална козметика - 5

• 121 036
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
Нейчъръл Биинг - серията за нормална към суха кожа, имат и почистващ лосион, а гел-тоника им е разкошен!

# 526
  • При децата ми
Нейчъръл Биинг - серията за нормална към суха кожа, имат и почистващ лосион, а гел-тоника им е разкошен!

Благодаря, а може ли линк към продуктите? Simple Smile

# 527
Заповядай    Hug

# 528
  • При децата ми
fata_morgana, Hug

# 529
Тоник-гела моя мъж го ползва вместо афтършейв. Мазала съм с него и ухапвания от комар и оса, минава много бързо.

# 530
  • Хасково
Здравейте момичета
Комзетиката на Body Shop натурална ли е ? Simple Smile

# 531
  • Sofia
Здравейте момичета
Комзетиката на Body Shop натурална ли е ? Simple Smile

Не  Peace

# 532
До сега не съм използвала био козметика, но ми е интересно да изпробвам такъв шампоан като по-щадящ вариант от масовите. Търся нещо за тънка и изтощена коса, която бързо се омазнява. Можете ли да ми препоръчате? 

# 533
  • Sredets/Burgas
Отдавна не съм писала, но сега влизам в темата да се оплача...  Crossing Arms
В духа на последните постове в едноименната тема за Фитокод,
че всички са недоволни за спирането на любими продукти,
и аз се чудя, всъщност знам с какво ще заменя любимото си измивно средство,
и все пак много ме е яд на DM.
Промениха такъв хубав продукт като измиващия гел "от глава до пети".
Откакто CI ми го беше препоръчал, не съм се разделяла с него.
Ползвам го и за тяло, но основно за лице. Не премива, не присушава.
Да, този на Фитокод е много добър, прекрасен, но Baby Love е двойно по-евтин и двойно по-голям.

Запасила съм се с три бутилки от старите партиди, но каква полза, когато пак ще свърши.
Искаме ми се CI да коментира новата формула, но за разликата от старата тази е далеч по-ненатурална:
Baby Love - reinigendes Waschgel
AQUA • COCAMIDOPROPYL BETAINE • LAURYL GLUCOSIDE • SORBITOL • SODIUM COCOYL GLUTAMATE • SODIUM CHLORIDE • PANTHENOL • MALVA SYLVESTRIS FLOWER/LEAF EXTRACT • UREA • GLYCERYL OLEATE • COCO-GLUCOSIDE • STARCH HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE • GLYCERIN • PROPYLENE GLYCOL • SODIUM CITRATE • LEVULINIC ACID • CITRIC ACID • SODIUM LEVULINATE • P-ANISIC ACID • SODIUM HYDROXIDE • SODIUM LACTATE • LACTIC ACID • PARFUM
Ето как изглежда новата бутилка:
https://www.dm.de/babylove-reinigendes-waschgel-p4010355141811.html

# 534
Не знаех, че спират гела.
Последният път реших да разнообразя с пяната за вана. Хареса ми дори повече от гела. Използвам я като душ гел и шампоан за мен и детето. Разбивам я с вода преди да я нанеса. Всъщност винаги разпенвам предварително шампоани, гелове и тем подобни, преди да ги нанеса.
Имам снимки на съставите на гела и пяната за сравнение:
Скрит текст:

Линкът за новия гел нещо не е ок.

# 535
  • Sredets/Burgas
Странно за линка, при мен работи.
Така или иначе, сменят цялата линия...
И в случая не към по-добро.
Засега поне продуктите от марката Saubar са ми алтернатива. Съставът е почти същия.
Изхабих една  бутилка от лимитираната коледна версия и ми хареса.

# 536
Аз най-накрая намерих шампоан, който да не ми пресушава и дразни скалпа. Вече не се люспи, а косата е бляскава. Такова нещо не ми се е случвало от дете(за блясъка иде реч).
Скрит текст:

# 537
Отдавна не съм писала, но сега влизам в темата да се оплача...  Crossing Arms
В духа на последните постове в едноименната тема за Фитокод,
че всички са недоволни за спирането на любими продукти,
и аз се чудя, всъщност знам с какво ще заменя любимото си измивно средство,
и все пак много ме е яд на DM.
Промениха такъв хубав продукт като измиващия гел "от глава до пети".
Откакто CI ми го беше препоръчал, не съм се разделяла с него.
Ползвам го и за тяло, но основно за лице. Не премива, не присушава.
Да, този на Фитокод е много добър, прекрасен, но Baby Love е двойно по-евтин и двойно по-голям.

Запасила съм се с три бутилки от старите партиди, но каква полза, когато пак ще свърши.
Искаме ми се CI да коментира новата формула, но за разликата от старата тази е далеч по-ненатурална:
Baby Love - reinigendes Waschgel
AQUA • COCAMIDOPROPYL BETAINE • LAURYL GLUCOSIDE • SORBITOL • SODIUM COCOYL GLUTAMATE • SODIUM CHLORIDE • PANTHENOL • MALVA SYLVESTRIS FLOWER/LEAF EXTRACT • UREA • GLYCERYL OLEATE • COCO-GLUCOSIDE • STARCH HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE • GLYCERIN • PROPYLENE GLYCOL • SODIUM CITRATE • LEVULINIC ACID • CITRIC ACID • SODIUM LEVULINATE • P-ANISIC ACID • SODIUM HYDROXIDE • SODIUM LACTATE • LACTIC ACID • PARFUM
Ето как изглежда новата бутилка:
https://www.dm.de/babylove-reinigendes-waschgel-p4010355141811.html

Да, и аз го видях това, но не са ли различни продукти? Не съм се интересувал, все пак.
А състави вече не коментирам в този сайт, излезна една конкуренция, такава, че наистина респектира.  Joy

# 538
  • Sredets/Burgas
За съжаление става въпрос за същия гел...
На новата опаковка пише просто " нова формула".
Предишната серия беше с лайка, а тази с малва силвестрис.
Не знам изобщо как се казва това цвете/билка на български.

# 539
Здравейте, някой от вас може ли да ми препоръча дневен крем за нетолерантна кожа склонна към образуване на лунички и петна? Нямам отървия от тия петна, само да видя малко слънце и вече съм като препечена палачинка на лицето  newsm64

Общи условия

Активация на акаунт