БИО / органична и натурална козметика - 5

• 120 987
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Не бях чувал за веган секта...

# 556
A кaкво знaчи - хумaнно убито животно? Питaм сериозно, не могa дa си го предстaвя...  Rolling Eyes

# 557
не знам, в случая с маслото от Ему, за да се получи то, не се убива животното  Peace

# 558
не знам, в случая с маслото от Ему, за да се получи то, не се убива животното  Peace
Освен ако не се добива от перата... което ме съмнява. Стана ми любопитно вашето твърдение, та зачетох няколко източника, в които имаше думички за отделяне от мускула, клане и прочие, което някак си не се връзва с перца.
Отделно повечето органик-лейбъли не зачитат животинските субпродукти, поради наличия на пестициди, алергични реакции и непостоянен цвят и специфичен мирис.
Натурален сапун е този, направен както баба го е правила, е с някои специфични добавки за трайност, аромат и търговски вид.

# 559
  • София
Емуто се убива. Има статии по въпроса.

# 560
Моя е грешката  Peace прави сте, да, подвела съм се  Blush

# 561
Моя е грешката  Peace прави сте, да, подвела съм се  Blush
На всеки се случва bouquet

# 562
А аз мога да препоръчам сапуните от тук - https://www.facebook.com/soapworkshop/?fref=ts

# 563
Кой от шампоаните на Сапунена работилница би бил подходящ за много мазна коса, такава която на втория ден след измиването вече не изглежда чиста? Някой ползвал ли ги е?

# 564
  • Варна
Кой от шампоаните на Сапунена работилница би бил подходящ за много мазна коса, такава която на втория ден след измиването вече не изглежда чиста? Някой ползвал ли ги е?
Този с коприва и мента. Принцпино използването на тези продукти ще помогне за регулиране на омазняването, но трябва малко търпение.

# 565

Паста за зъби каква ползвате?

Мием се с четки, които не изискват паста, но понякога ми липсва вкуса и взимаме от био-магазини, като държа да е без флуорид.

# 566
  • Варна
Хора, някой да има по-задълбочени впечатления от серума за проблемна кожа на Wooden Spoon ? Взех си го и мирише ужасно  Sick та да знам поне ефективен ли е и да го търпя ли   Laughing

# 567
Този с коприва и мента. Принцпино използването на тези продукти ще помогне за регулиране на омазняването, но трябва малко търпение.

Благодаря, ще пробвам.  Peace

# 568
За съжаление става въпрос за същия гел...
На новата опаковка пише просто " нова формула".
Предишната серия беше с лайка, а тази с малва силвестрис.
Не знам изобщо как се казва това цвете/билка на български.

Това е слез(Malva sylvestris)-едни малки сини цветчета,изпозлва се заради омекотяващите си с-ва.Simple Smile

# 569
Хора, някой да има по-задълбочени впечатления от серума за проблемна кожа на Wooden Spoon ? Взех си го и мирише ужасно  Sick та да знам поне ефективен ли е и да го търпя ли   Laughing
Балсамите им за устни също миришат неприятно, нямам желание да пробвам друго.

Общи условия

Активация на акаунт