БИО / органична и натурална козметика - 5

• 120 907
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Пробвах подхранващата маска Мавруд за мазна и смесена кожа. Хареса ми, добре се отрази на лицето ми, само аромата идва мааалко силен за моя вкус (но никакъв случай не е неприятен). Една малка доза стигна за два пъти, при положение, че нанесох доста дебел слой. При по-пестеливо полагане, може да стигне и за три  Wink
Тези дни взех и почистващата кална маска с морски водорасли, та сега и тя си чака реда Simple Smile Ще пиша и за нея като я тествам.

# 691
Някой да е ползвал гръцката козметика Корес? - по-точно шампоаните ме интересуват  Peace

# 692
Корес не харесвам

На БАН козметиката от миналата тема е готина, но не е био или органична. Аз им харесвам съставите, но някои неща миришат отвратително  Sick

# 693
Би ли споделила защо? Тъкмо им се чудя...

# 694
Лично за моя вкус формулите им са кофти. Тествах доста техни неща - нищо не ми хареса.

Питаш за шампоаните - не са дори близко до натуралните, имат си СЛС и доста гаднички неща. За цената им можеш да намериш доста по-добри марки и продукти  Peace

# 695
  • София
На БАН козметиката от миналата тема е готина, но не е био или органична. Аз им харесвам съставите, но някои неща миришат отвратително  Sick

Водят ги натурални, но като се зачетеш в състава на опаковката, стигаш до извода, че са поизбягали от 100% "натуралното"  Wink Може би нямат мястото в темата...
Аз точно съм се оплескала с калната маска. Май ще споделя мнението за кофти аромата  Grinning Миришеше бая гадничко докато я нанасях. Устоях стоически...."трай бабо за хубост" Mr. Green и сега не мирише кофти, да видим какъв ще е резултата.

На Корес ползвах тестер за лице - крема с магнолия. Много лека консистенция, точно по мой вкус, но аромата....ТЦ Sick За шампоаните нямам впечатления.

# 696
Лично за моя вкус формулите им са кофти. Тествах доста техни неща - нищо не ми хареса.

Питаш за шампоаните - не са дори близко до натуралните, имат си СЛС и доста гаднички неща. За цената им можеш да намериш доста по-добри марки и продукти  Peace

Ще се радвам на всякакви препоръки, защото съм  в търсене на Шампоанът!  Peace

# 697
Здравейте, кажете безвреден препарат за под и баня? За почистване вкъщи коя марка ползвате, тъй като имам малко бебе?

# 698
Малко е извън темата, но тъй като аз също исках да изключа в максимална степан битовата химия, си купух парочистачка

# 699
Дайте идея за тоник за почистване на лице. Ползвах на Фитокод ,  но като гледам вече не се произвежда. Предпочитам нещо с розова вода, но не е задължително, пък и да мога да го закупя в провинцията.

# 700
  • Варна
Миналата седмица поръчах и получих този на Алтея Органикс. На мен много ми харесва  Heart Eyes

Страхотни са шампоаните на Натура Сиберика, балсамите им също. Нежни към скалпа, добре измиват, с деликатни аромати. От натуралните, които съм ползвала, техните са ми любими.

# 701
Дайте идея за тоник за почистване на лице. Ползвах на Фитокод ,  но като гледам вече не се произвежда. Предпочитам нещо с розова вода, но не е задължително, пък и да мога да го закупя в провинцията.
Направи си - розова вода + масло от жожоба в съотношение 5:1 или 4:1, става чудесно.
На Алтея са хубави и водата и маслото. Био розова вода "АРМИНА" също е вариант.
И това масло:
http://www.bluemax.bg/kozmetika-BGN/eterichni-masla-i-ekstrakti/ … imetriya-BGN.html

Сега видях, че Ауриметрия имат и готов двуфазен лосион за почистване на лице:
http://aurimetry.com/kozmetika-za-lice/dvufazen-losion-za-pochis … ne-na-lice-i-grim

Последна редакция: пн, 25 юли 2016, 09:25 от Lemy

# 702
Само аз ли не мога да си почистя хубаво лицето с тази смес newsm78 като мина отгоре с мицеларна вода и има още доста грим/мръсотия. А го ползвах като една от последните стъпка в разгримирването.
Аз съм доволна от флуида Ред аут на Фитокод. Мисля, че не е тоник, но много хубаво почиства, като мицеларна вода.
А Фитокод ще си обновяват серията през есента.

# 703
ред аут изобщо нищо не ми почиства
дегримьорът им за очи е добър и за цялото лице

# 704
Аз не го ползвах за почистване на очен грим, а само лицето от фдт/коректор.

Общи условия

Активация на акаунт