Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 28

• 86 172
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Препоръчайте ми добър фризьор, който работи с деца?
Спешно ми трябва, а няма кога да мъкна детето по центъра Simple Smile

# 631
Моя син изпада в див ужас от фризьори, реве и пищи истерично, последния път случайно пробвах една фризьорка в блока на общината - жената успя да го успокои и постриже спокойно. Мога да проверя за точен адрес ако искаш.

# 632
Моя син изпада в див ужас от фризьори, реве и пищи истерично, последния път случайно пробвах една фризьорка в блока на общината - жената успя да го успокои и постриже спокойно. Мога да проверя за точен адрес ако искаш.
А имате ли телефон на салона за да се обадя за свободен час?

# 633
Не, аз съвсем случайно влязох, понеже е до нашия блок, в едно като мазенце, а всички околни фризьори бяха заети - но утре след работа мога да мина да видя има ли телефон.

# 634
Не, аз съвсем случайно влязох, понеже е до нашия блок, в едно като мазенце, а всички околни фризьори бяха заети - но утре след работа мога да мина да видя има ли телефон.
Благодаря, но няма нужда, утре хващам малчо и ще го водя някъде, защото вече отлагам доста дълго Simple Smile

# 635
  • София
Синът ми е на три и половина и е редовен клиент при "бръснарите" на Кооперативния. Първият път заспа на стола Laughing

# 636
  • София

тук

# 637
Синът ми е на три и половина и е редовен клиент при "бръснарите" на Кооперативния. Първият път заспа на стола Laughing
Къде се намират?

тук
Благодаря, Ще звънна още днес, ако може да го вземе довечера Simple Smile

# 638
  • София
Бръснарите (е, има и една жена) са точно с лице към булеварда- горе-долу между 'Джепето' и фотото. Няма други там. Но ако очакваш салон с маниери, масаж на главата и разни други екстри- няма да намериш. Детето ходи там вече година, слагат му дъска на двете облегалки на стола, защото е много нисък  Laughing Ходим там, защото посещението зависи от това кога на мен ми е удобно- час никога не съм записвала; работят до към 8 вечерта и в повечето случаи и по празници.

# 639
Да, те също са добри, мъжа ми само тях признава, а той е доста претенциозен за прическата си.  Wink

# 640
Може ли да ми кажете дали на метро станция "Люлин" има работещ асансьор? Досега не ми се е налагало да ползвам и става ли за детски колички?

# 641
  • София
Асансьора е на изхода към "Адашите".

# 642
Става за колички  Peace

# 643
Благодаря, ще го пробвам днес  Hug

# 644
  • София
Вече има и от другата страна, от към клиниката и Фешън галерията.

Общи условия

Активация на акаунт