Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 28

• 87 199
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • sofia
Кога отваря тази Мания до Лидл на вагон ресторанта?

# 286
  • 1st floor
Тапицер намерих случайно в 3-ти близо до  детски клуб "Калпазаните", ако има интерес ще обясня на лични.

Аз се интересувам от тапицера. Къде е този детски клуб?  Embarassed

Тапицер има в един от задните входове на блок 014 в първа част. Ако в момента го няма (щото ходи и на други места) си е оставил на вратата визитната картичка и може да се свържете с него по телефона.
Ако той работи, ще е супер. Точно под носа ми е. Mr. Green

# 287
Майка ми живее в Люлин 2 до Т-Маркет, и каза онзи ден, че е гръмнало нещо в някакъв трафопост до техния блок. Явно затова още има проблеми с тока.

# 288
Кога отваря тази Мания до Лидл на вагон ресторанта?

Според една позната, която живее в района - работи си отдавна, в смисъл, че не е нова  newsm78

# 289
В самата сграда на Лидл има Мания. Пък да отварят друга или да затварят старата... Не знам, аз не бих се замъкнала точно там.

# 290
Аз мислех,че сега отваря,защото имаше надпис за предстоящо откриване. И минах набързо с кола. Ама явно вече известно време работи. Изобщо не ми е по път, не бих ходила там.
Яд ме е,че Зиг-Заг няма наблизо....

# 291
  • 1st floor

И мен. Много!!! Къде е най-близкият?

# 292
Ами като гледах, май на Пиротска, но не знам колко е голям.

# 293
  • София
Арим, да, благодаря ти!
По принцип не всяка машина може да шие всеки плат, повечето шивачки не разполагат с машини, които да могат да шият дамаска, за това търся тапицер.

Аз мисля да пробвам едни калъфи на ИКЕА как ще стоят, пък ако не стават ще минем и на тапицер, той ще е по-скъп със сигурност.

# 294
Има ли в Люлин сервиз за таблети?

# 295

И мен. Много!!! Къде е най-близкият?

Вчера видях ЗЗ и Мания почти един до друг в Младост 1. Близо е до спирката на метрото, в блоковете, в които беше Мобиком едно време. Като разгледах другите къде са, най-удобно ще ми е да се метна на метрото, нищо че реално прекосявам целия град  Laughing

# 296
Във фейсбук  една жена им е задала въпроса защо оставят цял град като Люлин без магазин. От Мания са ѝ отговорили, че не могат да огреят цяла България.   Crazy Как не ги беше срам. В зората на вторите употреби помня, че едни приятелки се събираха специално да идват до тук да си пазаруват. Какво му стана на тоя магазин...То ако работата е опряла до метро, вече и в Дружба имат, пък там им е най- големият магазин. Ама защо пък в Люлин останахме само с един мижав мол.

# 297
И аз не разбирам, Манията винаги беше пълна с хора, не вярвам да им е била малка печалбата.
А какво значи не могат да огреят всичко. Магазинът тук беше факт, т.е. вече бяха огрели стотици хиляди човека, защо го затвориха?

За МОЛ-а пък не ми се говори, има един H&M и това е всичко  Tired

# 298
Мола няма да го коментирам, скоро мисля пак да го разгледам, но като цяло нищо не ми хваща окото в него. И ЗЗ и Мания бяха пълни винаги....съмнявам се да не са били на печалба, ама знае ли човек. Мен също не ми пречи да ходя до Младост, аз и преди да има в Люлин си ходех там или в Дружба, ама защо да е така....

# 299
  • София
Цитат
Известие за планирано спиране

Уважаеми клиенти,

На 16 септември 2015 г. (сряда), във връзка с ремонт на уличен водопровод до бл. 711 в жк . „Люлин“ 7, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бл. 705, бл. 706, бл. 707, бл. 708, бл. 709, бл. 711, бл. 711А, бл. 712, бл. 713, бл. 714, бл. 715, бл. 750, бл. 752,
по ул. „Джавахарал Неру“ от ул. „Индира ганди“ до ул. „Полк. Стоян Топузов“
по бул. „Царица Йоана“ от ул. „Луи Пастьор“  до ул. „Ген. Асен Николов“, ул. „Луи Пастьор“ №30 и ул. 398.

Общи условия

Активация на акаунт