Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 28

• 87 157
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • В Космоса
Благодаря за информацията за обущари! Вече ползвах този на Западен парк, но ще имам предвид и по-близките занапред.

А да препоръчате заведение с детска площадка, къде удобно може да седнем да изпием по една бира, а детето да играе.

# 301
  • София
Успех на учениците!

Точно се чудех да питам 56-то vs 40-то училище за 1-4 клас и попадам на това. Погледнах и сайтовете на двете училища - на 56-то изглежда доста по-неподдържан. Вашите мнения и впечатления  newsm78

# 302
  • София
Чувала съм по-добри отзиви за 40то, но нямам лични наблюдения.
Моя изкара не дотам приятен 1ви учебен ден в 90то.

# 303
Ако чуденката е между тези две - 56 с две ръце, 40-то още от как се помня /а това е доста далеч във времето/ винаги е било по-занемарено и несериозно. На колежка девойката - е там - доволна е, въпреки че 40-то им е под носа дето се вика предпочете 56.

# 304
  • София
90-то не съм обмисляла, признавам - има пресичане на натоварен булевард и ми се ще да го спестя... А там видях рампа за инвалидни колички и вътрешен асансьор.
AnMary, в какъв смисъл "не дотам приятен ден"? Нещо с огранизацията или лично възприятие или ..?
У дома първолак ще има догодина, но аз съм безкрайно разтревожена още от сега. Хем няма някаква специална причина, ама така, все едно си нямам други ядове...

Много се коментира напоследък, че 40-то било преди западнало, ама сега новата директорка много се стараела. Но виждам на сайта на 56-то първи клас: до Е (!!!) паралелка + Ж с полудневно обучение + неприети деца. А 40-то (според сайта) - 3 паралелки...

Последна редакция: вт, 15 сеп 2015, 12:54 от зелено човече

# 305
За 90-то много лоши отзиви чувам последните - 15-тина години. Наркоманско било, база обучение ..... занемарена работа.
За 137-мо - казват, че доста вдигнали нивото.

Да се уточня - не съм се интересувала лично - отзиви от близки и познати.

# 306
На мои много близки съседи,детето учи в 56-то. Имам много добри впечатления и от техните разкази и от самото дете.
В крайна сметка, всичко е късмет - може училището да е страхотно, елитно, в центъра на София, дори, но ако учителката и класът не са на ниво...
А що се отнася за този надпис... Еми аз учех в едно от най-най-най елитните школа в София, на центъра и постоянно имаше какви ли не надписи по стените  около училището, което не пречеше вътре да е страхотно Simple Smile

# 307
  • София
AnMary, в какъв смисъл "не дотам приятен ден"? Нещо с огранизацията или лично възприятие или ..?
Записах го в 90то заради местоположението и логопедката.

Скрит текст:

# 308
Успех на учениците!

Точно се чудех да питам 56-то vs 40-то училище за 1-4 клас и попадам на това. Погледнах и сайтовете на двете училища - на 56-то изглежда доста по-неподдържан. Вашите мнения и впечатления  newsm78

Като видя свастика на някой блок не си правят извод, че живеещите там са я нарисували  Mr. Green
Сайтът ползвам рядко, но като цяло важните неща се публикуват.
Не бих си правила заключения по него, още е нещо сравнително ново в практиката на училищата.
Дъщеря ми е 5 клас там. Нямам забележки, доволна съм  Peace

# 309
  • София

Записах го в 90то заради местоположението и логопедката.

Близостта на училището е от голямо значение - поне това беше водещо при избора на училище за голямото дете. Догодина за малкото -  вече няма да е от значение -ако го приемат ще е  при кака си в центъра. Как се променя човек  newsm78

Иначе добри отзиви се чуват за 137-мо   bouquet

Успех на всички дечица Peace

# 310
  • София
За 90-то много лоши отзиви чувам последните - 15-тина години. Наркоманско било, база обучение ..... занемарена работа.
За 137-мо - казват, че доста вдигнали нивото.

Да се уточня - не съм се интересувала лично - отзиви от близки и познати.

И двете ми деца се изучиха в 90-то, сега там учи внучката ми. И Ви уверявам, че никое от тях не е наркоман. Дъщеря ми завърши магистратура и сега работи в крупна фирма, а синът ми още завършва висшето си образование.

Ако едно дете не иска да учи и в Кеймбридж да го запишете се е тая.

Така, че хайде да не си обиждаме училищата.

По въпроса за 56-то училище и рисунките на трафопоста. Едва ли са направени от учителите от това училище. По-скоро са дело на някой комплексиран пикльо.

# 311
  • София
Иначе добри отзиви се чуват за 137-мо   bouquet
Дано. Моята е 8мокласничка там. Искаше да учи точно този модул.
Но като цяло сградата ми харесва на кравеферма. Зам. директора по учебната дейност е млад и много амбициозен.

За малкия... Днес ми е тъпо, но ще забравя. Още не съм попълнила анкетата... ще видя какво ще им пиша Simple Smile

# 312
  • 1st floor
Преместих детето си от 90-то в 56-то. Заради класа, заради самите деца, не заради учителите. Нямам кой знае какви изисквания от квартално училище, обаче това не се търпеше...В съседната паралелка беше същата история, та нямах избор къде да го преместя, направо смених училището. Иначе първото ми дете беше там до седми клас, но тогава нещата бяха различни. Сега е пълно с цигани и българи, дето са бетер циганите. Tired А признавам, че хич не ми се щеше да местя детето, защото ни е близко, а и познавам голяма част от учителите. Съпругът ми даже е учил при повечето от тях. Laughing
Ан Мари, много ми е интересно при кой преподавател сте се записали и при кой са ви преместили, и каква е идеята? Познавам добре почти всички начални учители, даже едната ни беше класна. Дано от нея са ви махнали! Mr. Green
Рисунките върху трафопоста не биха ми влияли върху избора на училище. Преди 2-3 години 90-то изкара един срок в сградата на 40-то и щерката каза, че било по-зле и от самото 90-то.  Mr. Green От 56-то за сега съм с много добри впечатления, дано и такива си останат. Simple Smile

# 313
  • София
Алекс в предучилищната беше при Захариева. Не бях доволна.
Беше записан при Светла Стоянова. Млада е. Другата е Дугарева. Прехвърлила се е от 33то.
В новия клас е при Домусчиева и Терзиева.
Нямам представа защо е преместен.

# 314
Имате ли впечатления от 79 СОУ "Индира Ганди"?

Общи условия

Активация на акаунт