Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 28

• 86 185
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Има  ли майки с  бебоци от 10 ти?

# 586
Здравейте, записвам се при вас, в Люлин 1 съм и чакам бебе живот и здраве април месец  Grinning По жк съм в Св.София до метростанция Люлин и съм много доволна, но не мога да намеря никакви отзиви за педиатрите в болницата. Някой може ли да ми препоръча добър педиатър? В 26-та ми е още по-близо, но не знам към кой конкретно да се насоча.

# 587
Life is wonderful, при кой лекар ходиш на ЖК в центъра?

# 588
Преди бях при Кайрякова, но тя се премести в Надежда, сега съм при Кобаков. И от двамата съм много доволна. За изследвания и болнични ходя до Св.София на бул.България. Случи се и да лежа 2 дни там и съм очарована от персонала, отношението и чистотата. Всичко е по здравна каса, само раждането се плаща, защото е частна болница все пак.

# 589
Здравейте, записвам се при вас, в Люлин 1 съм и чакам бебе живот и здраве април месец  Grinning По жк съм в Св.София до метростанция Люлин и съм много доволна, но не мога да намеря никакви отзиви за педиатрите в болницата. Някой може ли да ми препоръча добър педиатър? В 26-та ми е още по-близо, но не знам към кой конкретно да се насоча.
Моя приятелка е в 26-та (вече е 12-та, всъщност) при Панова, много е доволна от нея, но не знам дали приема нови дечица. Огнянова също не е лоша (двете са в един кабинет, ако не се лъжа, в различни смени).

# 590
  • София
Ние сме при Варадинова в 26-та ДКЦ, също съм много доволна  Peace

# 591
  • 1st floor
Ние сме при Варадинова в 26-та ДКЦ, също съм много доволна  Peace
А ние при Виденова в обратната смяна на Варадинова. Също сме доволни! Grinning

# 592
Благодаря, момичета bouquet

# 593
Нир ходим при д-р Субев, в частния МЦ поликлиника в люлин 10. Много сме доволни, веднага влизаме със записан час.

# 594
  • софия
Здравейте!Можете ли да споделите мнение за детски клуб Слънчо в Люлин 1?

# 595
Здравейте, може ли да ми предложите добър козметик. Трета- четвърта част е за предпочитане. Добър на вежди и кола маска триъгълник. Също така и фризьор. Благодаря.

# 596
Здравейте,  имам син на 9 месеца и половина. Предстои ми да го записвам на детска кухня след около 2 месеца. Живеем в Люлин 5 и искам да попитам има ли майки, които посещават държавната кухня от този район, доволни ли сте от храната? Добре ли готвят, има ли разнообразие?

# 597
  • при късмета
Здравейте,  имам син на 9 месеца и половина. Предстои ми да го записвам на детска кухня след около 2 месеца. Живеем в Люлин 5 и искам да попитам има ли майки, които посещават държавната кухня от този район, доволни ли сте от храната? Добре ли готвят, има ли разнообразие?
Тя кухнята е еднаква за целия Люлин, защото на едно място готвят. Тази в пети, няма разлика от тази в трети да речем. Иначе държавната кухня е с добри отзиви от доста време. Ние отдавна сме я ползвали, но там където я раздават при нас, забелязвам, че има все повече хора.
Готвят в яслата в 1 микрорайон "Ябълкова градина". Ако искаш да я ползваш трябва там да се запишеш, да оставиш бурканчетата и капачките, да си купиш купони и да заявиш в кой обект ще я получаваш

# 598
Благодаря ти Ма ко Simple Smile Незнаех, че за целия квартал е една и съща.

# 599
  • София
Има ли в Люлин диетичен магазин?
Не питам за щандовете на Фантастико и БИЛЛА.

Общи условия

Активация на акаунт