Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 28

• 86 195
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • 1st floor
За първокласниците и по-големите горещо препоръчвам Ади и Ива от читалището в трети микрорайон. Каката вече завърши школата, сега ходи дребния. Адски съм доволна, защото той е много разсеян и трудно се концентрира в училище. Те обаче, успяват да му ангажират вниманието. Laughing Не съм сигурна обаче , че работят с по-малки деца.

# 571
  • София
Моя син учи английски в училище, но изглежда изобщо не е вдъхновен.
Вчера се майтапихме с учителката и него в училищния двор.
Аз: Нали харесваш математиката? (аз)
Той: Даааа.
Учителката по математика: Харесваш математиката, но не харесваш учителката по математика. (със смях)
Той: Неее
Учителката: А какво не харесваш?
Той: (с тънко гласче) Английския

# 572
За първокласниците и по-големите горещо препоръчвам Ади и Ива от читалището в трети микрорайон. Каката вече завърши школата, сега ходи дребния. Адски съм доволна, защото той е много разсеян и трудно се концентрира в училище. Те обаче, успяват да му ангажират вниманието. Laughing Не съм сигурна обаче , че работят с по-малки деца.
+1
Само да кажа, че май в читалището приемат май и от предучилищната, а в забавачката към читалището учат английски и по-малки, но не е само курс.
Ние сме доволни и от Астра, специално г-жа Микова като преподавател, но там приемат от 5 годишни.

# 573
  • 1st floor
Ан Мари, ако не бъркам ника, детето ти е в 90-то, нали?! А там на малките преподава предимно една госпожа с очила и черна коса. Ако е при нея - няма шанс да заобича английския.  Tired  Това не е само мое мнение, но и на всички родители и деца, които познавам и са имали досег с нея. Същото мнение чух и от нейна колежка.

Само да кажа, че май в читалището приемат май и от предучилищната, а в забавачката към читалището учат английски и по-малки, но не е само курс.
Ние сме доволни и от Астра, специално г-жа Микова като преподавател, но там приемат от 5 годишни.
Възможно е!!! Peace

# 574
  • София

+1
Микова е страхотен преподавател.

# 575
  • София
Ан Мари, ако не бъркам ника, детето ти е в 90-то, нали?!
Не бъркаш, в 90то е. Не съм виждала учителката по английски. От преподавателският състав май единствено учителката по физическо съм виждала.

# 576
  • София
В градината не случихме на учителка/школа по английски и мисля евентуално от 1 клас, ако успеем да го втъкнем някъде. Вероятно лятото ще го мисля по-детайлно - дали, кога и къде. Масово край мен първокласници имат занимания по език в школа половин ден от уикенда, няколко имат в училище като допълнително платено занимание към занималнята. Не съм се избистрила все още. Но за вечер не го виждам, твърдо.

# 577
Аз го занимавам вкъщи по английски, но вече виждам, че има нужда да го изучава в група, с други деца, но пък ми се ще да е през седмицата, че събота и неделя гледам да бягаме извън  София (нали сме с астма).

# 578
  • Sofia
Т маркет във 2-ри микрорайон работи ли вече?

# 579
  • София
Т маркет във 2-ри микрорайон работи ли вече?

работи Peace

# 580
  • София
Работи. Онзи ден с щерката ходихме. Не помня какво търсехме и питах една от служителките... въртя се милата, намери и каза "все още не можем да свикнем с промените".
Разместили са местата на стоките, но ми се струва, че са добавили и нови стелажи.

# 581
“Топлофикация София” ЕАД уведомява своите клиенти, че за отстраняване на пробив на главен топлопровод е прекъснато топлоподаването към района на ж.к.Люлин –от 1до 10 микрорайони ,ж.к.Обеля - 1,2.

Незабавно е създадена необходимата организация и ще се работи до възстановяване на топлоснабдяването.

“Топлофикация София” ЕАД поднася своите извинения на засегнатите клиенти.

# 582
Топлата вода дойде! Simple Smile

# 583
Кортовете на Р5 (дето сега е Пулс), функционират ли още?

# 584
няма кортове вече

Общи условия

Активация на акаунт