Balea, Alverde, Catrice, Essence - 20 (Козметика от ДМ и Лили)

• 107 521
  • 782
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Здравейте, изчетох всичко, което писахте в последно време за този "камък", но малко се обърках и затова направо да питам. Този "камък" само прикрива миризмата така ли, не спира изпотяването, защото всички продукти, които правят това го правят като запушват порите, а това за мен не е хубаво нещо за организма.

# 106
  • София
Не, не спира изпотяването, правилно си разбрала.  Peace

# 107
В отговор на въпроса от първия пост - любимите ми летни продукти от DM са тези с най-летните аромати, т.е. от лимитираните колекции на Балеа за сезона:

- крем за ръце с аромат на папая
Скрит текст:

- лосион за тяло с аромат на маракуя и праскова
Скрит текст:

- душ-пилинг с аромат на лимон и мляко
Скрит текст:

- шампоан с аромат на ананас и манго
Скрит текст:

Всички имат обичайното добро действие и, най-вече, ухаят превъзходно.

# 108
  • Пловдив
Не, не спира изпотяването, правилно си разбрала.  Peace

Благодаря   bouquet, взех си на Балеа. Сега да видим какъв ще е резултата

# 109
От DМ от днес

Sun Dance Apres Body Smooth - мирише страхотно на пъпеш, добре хидратиращ, напомня малко на боди бутер
Скрит текст:

и Balea олио пилинг с морска сол и аромат лимонова трева
Скрит текст:

Много съм доволна и от двете  Heart Eyes

# 110
Аз си взех този душ гел. Ароматът е страхотен  Heart Eyes

# 111
Glare, това първото с пъпеша крем за след слънце ли е?
Аз си взех  това 20 фактор
Мирише много приятно и не изгорях с него. Купих и едно 10 фактор, но него още не съм го ползвала.
Да похваля и геловете за бръснене на Балеа. Имам вторите два. Миришат жестоко  Grinning

# 112
tooclose, точно крем за след слънце е, аз се намазах с него снощи след душ, за да го пробвам. Малко по-плътен от мляко, но попива добре и е с леко охлаждащ ефект.

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 13:47 от glare

# 113
Здравейте Simple Smile гледола-недогледала си взех този бронзиращ продукт, който се оказа за лице (а търсех за тяло!) -- дали ще е проблем да го ползвам върху краката?  newsm78 Искам само малко цвят на краката в момента, че са ми по-светли.

За първи път взимам бронзант и не знам и аз какво да очаквам, но забелязах, че е прозрачен (?!) и мирише деликатно (приятно) Simple Smile

# 114
Едва ли ще е проблем. По-често продуктите за тяло не стават за лице, отколкото обратното.  Simple Smile
Единственият проблем е, че разфасовките за лице обикновено са по-малки.

# 115
 Hug
И аз на това се надявам, благодаря! Ще се клепам значи  Laughing Този е 200 мл., може би затова се подведох в магазина.

# 116
Значи ще си имаш за цяло лято.  Grinning

Искам да препоръчам на всички една серия червила на Мейбълин, която отскоро е в Лили, а може би и в ДМ - Hydra Supreme:

Това е стара серия, предлагаше се преди 6-7 години. Колкото и смешно да звучи, развълнувах се, когато разбрах, че отново я има.  Blush Не само защото качеството е добро, а защото от тази серия беше първото ми червило в цвят Desert Bloom, което много си харесвах и употребих без остатък едно време.  Laughing За мен то беше с идеалната консистенция - хидратираща, леко мазна и лека, но достатъчно плътна, за да се задържа на устните часове наред. И идеалния цвят - смес от телесно бежово, розово, лилаво и кафяво, което подчертава естествения цвят на устните ми, без да личи изобщо, че на тях има нещо.
Когато серията изчезна от магазините, страдах  Cry и смених много, наистина много, срам ме да кажа колко много червила, всяко от които имаше по някое от качествата на моя Desert Bloom, но нито едно - всичките накуп! Примирих се и бях дори доволна от наличностите си до момента, в който отново се срещнахме с добрия стар Desert Bloom. Хепиенд!

Препоръчвам ви телесните нюанси от серията - освен възпявания до момента цвят, вижте и Pinky Beige, нещо си Rosewood и Luminous Beige. От по-ярките - Windsor Rose, който е класически нюанс на "английска роза".

Цената в Лили е 6 лв, а едно време ги купувах за по 9.   Flutter

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 14:45 от Songes

# 117
  • При децата ми
Момичета, ползвала ли някоя от вас комплекта за френски маникюр на "Essence"? Моля за отзиви? Може и за други марки да споделите, ако имате впечатления?

# 118
"Desert Bloom"  - много приятен цвят.
Songes, какъв вкус има червилото?

# 119
Има ненатрапчив дъх на ванилия, вкус по-скоро няма.

Общи условия

Активация на акаунт