Balea, Alverde, Catrice, Essence - 20 (Козметика от ДМ и Лили)

• 107 534
  • 782
  •   1
Отговори
# 120
Ооо, любимото ми червило Мейбълин, още си кътам един миниатюрен остатък от 430 Sweet Nectarine! Ще ги потърся обезателно, мерси за инфото!  bouquet

# 121
Никога няма да разбера защо ги спряха и пуснаха смотаните Color Sensational, които хем са с по-лошо качество, хем два пъти по-скъпи.

# 122
  • Стара Загора
Никога няма да разбера защо ги спряха и пуснаха смотаните Color Sensational, които хем са с по-лошо качество, хем два пъти по-скъпи.

Color Sensational с лошо качество? ooooh!

# 123
Да, по мое впечатление са с по-лошо качество и от Hydra Supreme, и от много други марки, които съм пробвала.

# 124
  • Варна
Любими продукти през лятото:

Хайлайтър на Есенс в кремообразна форма+ малко златен хайлайтър на Елф.
Задължително Слънцезащитен крем за лице+пудра за лице Есенс.
и някое ярко червило.

# 125
  • София
Songes, много благодаря за инфото за червилата  Heart Eyes И аз много ги харесвах, още днес ще погледна в Лили  Hug

# 126
Songes, благодаря, че сподели за червилата.
И аз си взех 413 Desert Bloom. Хубаво е червилото. Малко ми е тъмно за лятото, ще го оставя за есента.

Душ гел Nivea

Yves Rocher - Purete - шампоан за регулиране с коприва

Alverde - матиращ крем с лайм и ябълка

# 127
  • София
Момичета, свекърва ми ми каза, че в Лили имало промоция на Нивеа с подарък плажна кърпа, но и тя не знаела подробности. Гледах в сайта на Лили, нищо не видях. Вие знаете ли нещо?

# 128
Момичета, свекърва ми ми каза, че в Лили имало промоция на Нивеа с подарък плажна кърпа, но и тя не знаела подробности. Гледах в сайта на Лили, нищо не видях. Вие знаете ли нещо?

При покупка на 2 слънцезащитни продукта - подарък плажна кърпа. Същата промоция е и в ДМ в момента.

# 129
  • София
Елви, благодаря   bouquet

# 130
В Лили има и промоция при покупка на продукт над 7 лева на Нивеа, ви дават стикер - точка. Като съберете 10 стикера, получавате подарък (каквото вие си изберете, без слънцезащитни продукти и комплекти).
Играта е до 31.03.2016г. Трбява да се пазят касовите бележки.

# 131
Трбява да се пазят касовите бележки.
Това им изискване е такава глупост! Close Ще пазиш бележки до 2016-та година ooooh! В кутия с капак евентуално, защото мастилото е такова, че изчезва само от касовите бележки, ако ги държа в портмонето си примерно и докато дойде ред да събера 10 точки, ще им занеса бели листчета.

# 132
Songes, благодаря, че сподели за червилата.
И аз си взех 413 Desert Bloom. Хубаво е червилото. Малко ми е тъмно за лятото, ще го оставя за есента.
Скрит текст:

Душ гел Nivea

Yves Rocher - Purete - шампоан за регулиране с коприва

Alverde - матиращ крем с лайм и ябълка
Pinky Beige е в същата гама, но по-светло.  Peace

# 133
Момичета, моля да ми препоръчате водоустойчива спирала, която наистина да е такава. Също си търся много груб ексфолиант за тяло. (:

# 134
Има ли го внесен тук Essence Make me brow
Скрит текст:
Трудно откриваем ли е?

Общи условия

Активация на акаунт