Balea, Alverde, Catrice, Essence - 20 (Козметика от ДМ и Лили)

• 107 461
  • 782
  •   1
Отговори
# 30
  • Щастлива мама на 3 слънца
ще го мъча пък да видим .
Моля споделете хубав молив за очи .

# 31
  • Стара Загора

Колебая се между матиращите листчета и матиращата пудра на Essence. Кой продукт е по-подходящ за матиране на блестящото ми лице през деня?

Аз имам пудрата и съм доволна от нея. Някои казват, че не трябва да се използва ежедневно, тъй като съставът й не бил много хубав (има талк и алуминй). Матиращите листчета са за попиване на вече омазнено лице, докато пудрата е за предотвратяване омазняването на лицето.

Новите лимитки ги видях вчера във ФБ страницата (германската)на Балеа, но кой знае кога ще дойдат при нас. Забелязах, че обикновените шампоани са с променени опаковки, но тук в магазините са си все още старите.

# 32
Всички моливи Impala. И обикновените, и силиконовите(гел) моливи.

# 33
И него взех ,но силно ми стлзят очите от него.

# 34
...но силно ми сълзят очите от него.
Е, това вече е проблем... Confused

# 35
  ами Ейвънските пробвала ли си. И аз имам подибен проблем но с тях положението се нормализира. Ако ли не на манхатън също са много добри Wink

# 36
  • Бургас
 ами Ейвънските пробвала ли си. И аз имам подибен проблем но с тях положението се нормализира. Ако ли не на манхатън също са много добри Wink

Аз съм много, много  доволна от Ейвънските-имам всички цветове от диамантените моливи,не се острят,а се въртят,лесно се нанасят,подходящи са за жегите,защото са супер дълготрайни и не се изтриват сами,просто са много сполучлив продукт

# 37
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
И него взех ,но силно ми стлзят очите от него.

Пробвай с водоустойчивата им версия.Самите моливи са сиви на цвят отвън.

# 38
И при мен Импала не мърдат, докато не ги сваля, но съм сравнително доволна и от Ейвън-ските.

# 39
Благодаря момичета. Може ли линк към ейвънските. Може и на лични да не спамим.
Дано ми понасят и не сълзи толкова.

# 40
Искам да похваля L'Oreal Nutri Gold Extraordinary Oil. Ползвам го от седмица и резултатите от употребата му са очевидни на кожата на лицето ми. Тенът се избистри, малките неравности и петънца станаха по-малко видими, изобщо отчитам страхотно благотворно влияние! Ще го ползвам с удоволствие. Слагах го първите три дни и сутрин, и вечер, а сега само вечер след старателно почистване на кожата. Ухае прекрасно и е много икономичен продукт. Ето тук има ревю от наша съфорумка.
Мисля да си купя и други продукти от серията Nutri Gold.

И продължавам да твърдя, че нанасянето на мусовете на Катрис върху база или крем на лицето с пръсти, уникално точно дозира количеството и някак си полага муса точно както е идеално, за да изглежда супер естествено. Също така остава достатъчно дълго време. Поне на моето лице.

# 41
Голямо попадение изглежда това олио. Утре имам път към Лили и ще го потърся, обаче с моята суха кожа, явно ще трябва да си нанасям и хидратиращ крем след него.
Сега се сещам, че във форума бях чела много добри отзиви за маслото от шипка. Набързо си купих едно шишенце и започнах да го нанасям вечер вместо околоочен крем, напук на всичките положителни коментари, при мен кожата се изсуши ужасно много от него. Странно ми е това изсушаващо действие на маслата.

# 42
  • Стара Загора
Засега в Лили щанда на Yves Rocher е само със стандартните продукти - няма парфюми, грижа за кожата и лимитки. Това е в Стара Загора, но и в едно варненско било същото. Peace Цените са ниски (душ гелове - 3,90 и тези био 5,90 лв; рол-оните са по 6,50; шампоани и балсами - 5,90 и опаковките по 400 мл душ/лосиони - 7,90/9,90)

Скрит текст:

# 43
Момичета, препоръчайте ми някой нискобюджетен озаряващ коректор, който да не се събира под очите. Ползвах на Clarins Instant Light, но свърши.  Grinning

# 44
  • Стара Загора
Момичета, препоръчайте ми някой нискобюджетен озаряващ коректор, който да не се събира под очите. Ползвах на Clarins Instant Light, но свърши.  Grinning

Писалката на Есенс/Катрис. Аз бях доволна от тази на Есънс *на Катрис не съм я ползвала - изглежда подобна (по-скъпа е), но доста хора случват на дефектни  и в началото излиза, когато реши и цапа капачката. Но пък ефекта беше добър. Разработиш ли я веднъж, няма проблем.
В момента съм с The One на Орифлейм, той е в тубичка и си го разнасям с четката на  Zoeva 142, много леко прикрива и изсветлява зоната. В началото не го харесах и дори го бях пуснала за размяна, но от 2 месеца съм заразяла Fit me и не го сменям. Мисля че имаше и на Римел добър коректор, забравих кой точно беше, но другите момичета да помагат.

Общи условия

Активация на акаунт