Balea, Alverde, Catrice, Essence - 20 (Козметика от ДМ и Лили)

• 107 475
  • 782
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, препоръчайте ми някой нискобюджетен озаряващ коректор, който да не се събира под очите. Ползвах на Clarins Instant Light, но свърши.  Grinning

Мисля че имаше и на Римел добър коректор, забравих кой точно беше, но другите момичета да помагат.

Rimmel Wake me up е коректора на цена 10-11 лв. Има и такъв на Алверде 4 в 1.

Иначе съм ползвала писалката на Есенс и бях доволна, няколко пъти си я купих даже. Не бих казала обаче, че е озаряващ. Има лека- средна покривност. Отначало има проблем, да, винаги се поразтича малко, но после нямаш грижи  Peace Лошото е, че доста бързо свършва.
Най- добре пробвай на място и си избери.

# 46
  • Стара Загора
Да, пропуснах да отбележа, че нямат частички. Аз всъщност никога не съм купувала такъв със. Есенса и Орифлеймския понеже са с по-леко покритие, за мен са озаряващи. Ако се сравнят особено с Мейбълинския, той е хипер покривен вече. Обаче ми се събира леко, затова и не го ползвам много.
Този на Римел трябва да го взема и него.
Есена свършва бързо наистина. Моя приятелка каза, че за по-малко от 2 месеца го изразходва. При мен обаче издържа около 3-4. Преди ползвах само и единствено писалката на Буржоа от Хелти серията, но я спряха. Тя също ме караше по 3 месеца и половина, но беше около 15 лв. А Есенса е 4 и  стотинки, същия ефект постигам с нея.

Да не пиша пак, тези дни пуснах снимка с The One коректора и фдт, слагам линк за който се интересува.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=817705.msg31142758#msg31142758

Последна редакция: нд, 05 юли 2015, 14:28 от iv4enceto_91

# 47
  • Щастлива мама на 3 слънца
Момичета, препоръчайте ми някой нискобюджетен озаряващ коректор, който да не се събира под очите. Ползвах на Clarins Instant Light, но свърши.  Grinning

Мисля че имаше и на Римел добър коректор, забравих кой точно беше, но другите момичета да помагат.

Rimmel Wake me up е коректора на цена 10-11 лв. Има и такъв на Алверде 4 в 1.

Иначе съм ползвала писалката на Есенс и бях доволна, няколко пъти си я купих даже. Не бих казала обаче, че е озаряващ. Има лека- средна покривност. Отначало има проблем, да, винаги се поразтича малко, но после нямаш грижи  Peace Лошото е, че доста бързо свършва.
Най- добре пробвай на място и си избери.
Извинявам се за въпроса за какво е този коректор.
Може ли ликове към коректорите ,който хвали те
Може ли някой да ми каже кой е молива на avon за очи. 
Благодаря

# 48
Червилото на Catrice, за което говорите по-напред, къде се продава - в Лили или в ДМ?

# 49
Лили.
Благодаря,  момичета.   bouquet

# 50
Първо, да благодаря на Бижу за коментара за Лореалското олио, ще си го взема Wink
Няколко дни ползвах аналогичния продукт на Палмърс, купен от Лили. Не ми хареса, не видях резултат, мазнее часове след нанасяне, явно е за супер дехидратирани кожи, или просто не попива добре в моята кожа.
За червилата на Катрис, и аз съм доволна от тези в сивите гилзи с прозрачни капачки; проблемът е, че се разтича в самата гилза и не става за ползване, трябва да го обирам с четка, което го прави неприложимо в ежедневието и нанасям само вкъщи ooooh!

# 51
Засега в Лили щанда на Yves Rocher е само със стандартните продукти ...

Скрит текст:

И в София е същото.
Като изразходя наличните шампоани и душ гелове ще пробвам тези на Yves Rocher.

Доволна съм от душ гела с кафе и един лосион за тяло с праскова.

# 52
Първо, да благодаря на Бижу за коментара за Лореалското олио, ще си го взема Wink
Няколко дни ползвах аналогичния продукт на Палмърс, купен от Лили. Не ми хареса, не видях резултат, мазнее часове след нанасяне, явно е за супер дехидратирани кожи, или просто не попива добре в моята кожа.
Hug
Аз имам подарък от форумна дружка пак билково олио за лице, италианско е, но то не ми действа така като Л'Ореалското. Много е мазноза моята кожа, не попива и лъсвам като тиган.  А опитах с него с желание, но не ми понесе.

# 53
  • Бургас
Червилото на Catrice, за което говорите по-напред, къде се продава - в Лили или в ДМ?
Катрис има само в Лили и Елитис,а червилата са истински разкош,няма да съжеляваш

# 54
Катрис има само в Лили и Елитис,а червилата са истински разкош,няма да съжеляваш
'може ли линк или снимка ?

# 55
Скрит текст:
http://beautyshop.bg/productv/12649/catrice-hidratirashto-chervilo-luminous.html

# 56
Скрит текст:
http://beautyshop.bg/productv/12649/catrice-hidratirashto-chervilo-luminous.html
благодаря

# 57
Благодаря за отговорите, утре отивам в Лили Simple Smile

# 58
  • Бургас
Засега в Лили щанда на Yves Rocher е само със стандартните продукти - няма парфюми, грижа за кожата и лимитки. Това е в Стара Загора, но и в едно варненско било същото. Peace Цените са ниски (душ гелове - 3,90 и тези био 5,90 лв; рол-оните са по 6,50; шампоани и балсами - 5,90 и опаковките по 400 мл душ/лосиони - 7,90/9,90)

Скрит текст:
И в  Бургас щандът е абсолютно същия Simple Smile

# 59
Скорошни мои покупки от Лили:

- този лак от колекцията на Рита Ора за Римел:
Скрит текст:

Страхотен летен цвят, за мен е нещо като "неоново ягодово сорбе".  Laughing В момента тази серия е намалена в Лили, малко под 3 лв са лаковете.

- балсам за устни Propolisun с фактор 20
- балсам за устни Delia с мед
- матиращ крем за лице Carroten с фактор 30. Тук е моментът да изразя леко разочарование от обслужването. Към всеки закупен продукт на марката клиентът получава скреч-карта и може да спечели подарък. Касиерката просто махна картончето с тази информация, приключи сметката и реши да ме отпрати по живо, по здраво и БЕЗ скреч-карта  Laughing, но аз й напомних какво е пропуснала.  bowuu Дори не се извини, а каза, че ако ми се падне възглавница или шапка, няма да ги получа, защото им били свършили.  #Crazy
Е, даде ми картата най-после и ми се падна "продукт на Carroten", т.е. бях възмездена!  Party, при което момичето замина нанякъде и се върна със 125 мл олио за бързо потъмняване.  Grinning Доволна съм, досега не съм ползвала такъв продукт, а ще ми влезе в употреба. Видях един защитен филтър в съдържанието, но основно са растителни масла. Олиото е кафяво, но не бронзира, и ухае на кокос.
Като го ползвам по-продължително време, ще споделя дали пази надеждно от слънцето и дали наистина ускорява тена.

Обръщайте внимание дали на продуктите на Каротен, които купувате, има окачено картонче с информация за скреч-карта, и си я искайте!  Peace И имайте предвид, че може да бъде оползотворена само в същия обект, непосредствено след приключване на сметката.

Общи условия

Активация на акаунт