Balea, Alverde, Catrice, Essence - 20 (Козметика от ДМ и Лили)

• 107 480
  • 782
  •   1
Отговори
# 60
  • Germany
Благодаря за новата тема!   bouquet

Моите любими летни ДМ-ски продукти са тези:

After-Sun 2 in 1 шампоан и балсам - въпреки че съм с тънка и мека коса с мазни корени, шампоанът ми влияе прекрасно на косата (а сега е доста изсушена, та предполагам ще е още по-добре), а и става за ежедневна употреба и ухае много любимо на кокос.

Скрит текст:

After-Sun спрей за коса - от около седмица и половина го ползвам, слагам и на влажна и на суха коса и не омазнява, а и има същия приятен аромат като шампоана, само не мога да кажа дали наистина предпазва от слънцето.

Скрит текст:

Доволна съм и от слънцезащитното мляко на Балеа - ползвам 30 фактор, но май ще се ориентирам към 50, защото кожата ми е прекалено бяла.

Много любими са ми матиращите кърпички на Катрис, но от миналата година не съм ги срещала тук в ДМ, но може пак да са ги заредили, ще потърся.

Стана ми интересно какъв е този крем за лице на Бочко с 50 фактор - за всеки тип кожа ли е и може ли линк/снимка?

Прочетох и за продуктите на Yves Rocher. Досега все ги подминавах, но сега ме заинтригувахте. Имате ли любими продукти и изобщо някакви впечатления от марката? newsm78

# 61
Chrissie, това е кремчето на Бочко. Обаче му трябва доста усилие за да попие добре в кожата, поне при мен.

На Ив Роше съм ползвала някои душ гелове и лосиони за тяло, харесвам ги.
Днес си взех и техен шампоан, ще споделя впечатления след няколко измивания.
Погледнах съдържанието на всички от изложените шампоани и задължително бяха с SLS или ALS, които уж избягвам  Confused

# 62
Продукти за тяло на Ивс Роше - твърдо да! Всичко е прекрасно!!
Продукти за коса - категорично не! Не стават дори за миене на четки шампоаните, заплитат зверски и премиват косъма, дори тези за суха. Балсамите сплескват и не вършат нищо.
Нещата за лице - тук мненията са крайни - или много ги харесват, или въобще не.

# 63
  • Стара Загора
Аз ползвах шампоана за обем с ружа - хареса ми, прави обем и не ми пресушава косата.
Душ геловете им ги харесвам, както и млякото с тяло с роза. Heart Eyes
Много ми допада и гел-крема с алое вера Hydra Vegetal. Heart Eyes

# 64
Holly Pink, направо ме стресна с мнението си за шампоаните  Laughing
Този, който взех е точно за обем, с ружа, дано и на мен ми повлияе добре, въпреки, че косата ми далеч не е толкова хубава, както на Ивчето.

# 65
  • Germany
Благодаря за препоръките, момичета! Ще пробвам и аз нещо за тяло, но сега здраво съм се заредила, та ще поизчакам.

Chrissie, това е кремчето на Бочко. Обаче му трябва доста усилие за да попие добре в кожата, поне при мен.

Този специално за лице ли е или просто го ползвате и за лице, понеже аз търся нещо такова специално за лице, но знам само за един серум на Eucerin, който не ми пасва на кожата.  Thinking

# 66
Аз си купих този крем за лицето. По-добър е от Бочко 50+, който е много гъст и тлъст, и трудно попива, а Здраве попива бързо. Освен това от Бочко ми люти на очите, а от Здраве - не.

# 67
  • Стара Загора
Holly Pink, направо ме стресна с мнението си за шампоаните  Laughing
Този, който взех е точно за обем, с ружа, дано и на мен ми повлияе добре, въпреки, че косата ми далеч не е толкова хубава, както на Ивчето.

Аз съм се убедила вече, че всяко нещо трябва да се пробва. Crazy
Много често ми се случва даден продукт върху приятелка да не пасва, а върху мен да се отразява идеално.
Не са скъпи поне, така че няма да е голяма болка за умиране. Аз чистя тоалетната, пера си чехлите и бельото с разни душ гелове и подобни, като не ми допадат за това, за което са предназначени. Mr. Green

# 68
Аз чистя тоалетната, пера си чехлите и бельото с разни душ гелове и подобни, като не ми допадат за това, за което са предназначени. Mr. Green

Joy

Успокои ме, че не съм единствената. Последно един гел за лице бе преквалифициран и почиствах тоалетната и мивката с него  Embarassed Ама така е, като купуваме ли купуваме. Колежките ми имат по един продукт и ме гледат странно.

# 69
  • Пловдив
Момичета, някой проверявал ли е в оптика дали очилата предлагани в ДМ имат приемлива UV защита. Харесах си един модел, но се колебая дали ще ми вършат работа.

# 70
  • Пловдив
Здравейте момичета Simple Smile, бихте ли ми препоръчали крем за лице на Балеа за този сезон, като искам да подчертая да е за суха/чувствителна кожа. Брагодаря Simple Smile

# 71
Момичета, някой проверявал ли е в оптика дали очилата предлагани в ДМ имат приемлива UV защита. Харесах си един модел, но се колебая дали ще ми вършат работа.
И аз това се чудя  newsm78

# 72
  • Germany
Аз си купих този крем за лицето. По-добър е от Бочко 50+, който е много гъст и тлъст, и трудно попива, а Здраве попива бързо. Освен това от Бочко ми люти на очите, а от Здраве - не.

Много благодаря.  Hug Ще го пробвам.

# 73
И аз това се чудя  newsm78
Всички очила в ДМ са със подробен етикет от коя категория са и от какво, и колко предпазват. Най често са 3-та, т.е. стават за всекидневието в града.

# 74
  • София
Здравейте,момичета от къде другаде мога да си купя от силиконовите моливи на Импала?В събота ходих до Елитис на халите,но там имаше някъкви изостанали бройки и естествено този номер който търся го нямаше.. В кв.Надежда където живея като попитам за такъв молив ме гледат мноого странно,не са и чували даже ooooh! #CrazyА пък он лайн не ми се поръчва,доставката е по скъпа от молива...Благодаря и съжелявам,че стана толкова дълго питането ми Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт