Balea, Alverde, Catrice, Essence - 20 (Козметика от ДМ и Лили)

• 107 483
  • 782
  •   1
Отговори
# 75
В Стара Загора ги открих в няколко магазина на Ивис. Simple Smile

# 76
  • Sofia
Момичета, някой проверявал ли е в оптика дали очилата предлагани в ДМ имат приемлива UV защита. Харесах си един модел, но се колебая дали ще ми вършат работа.

Проверявала съм 2 чифта детски. Бяха абсолютно ок!  Peace

# 77
От доста време не съм се записвала в темата, но е време да се поправя  Simple Smile
Любим продукт за лятото ми е део кристала на Балеа, след като най-накрая му хванах цаката и ми действа много добре  Heart Eyes

# 78
  • При децата ми
От доста време не съм се записвала в темата, но е време да се поправя  Simple Smile
Любим продукт за лятото ми е део кристала на Балеа, след като най-накрая му хванах цаката и ми действа много добре  Heart Eyes

Би ли споделила каква е цаката? Simple Smile

# 79
От доста време не съм се записвала в темата, но е време да се поправя  Simple Smile
Любим продукт за лятото ми е део кристала на Балеа, след като най-накрая му хванах цаката и ми действа много добре  Heart Eyes

Би ли споделила каква е цаката? Simple Smile

Разбира се. Аз правя следното. След като взема душ, още докато съм мокра, слагам от него. Изсушавам се с хавлията (без подмишниците) и пак минавам с камъка.  Peace

# 80
  • Germany
Хм, стана ми интересно какъв е този камък?  newsm78

Аз иначе съм много доволна от този рол-он:

Скрит текст:

# 81
  • Стара Загора

Eто това е камъкът, преди май беше в синьо-бяла опаковка, не съм го ползвала.
Скрит текст:

# 82
  • Germany

Eто това е камъкът, преди май беше в синьо-бяла опаковка, не съм го ползвала.
Скрит текст:

Мерси.  Hug

# 83
Става въпрос за това

Аз научих за него от форума. Трябва да се използва влажен или на мокра кожа. В интернет пише, че не предпазва от изпотяване, само от неприятна миризма. Ползвам го отскоро и при мен потене няма.

# 84
  • на последния етаж
Аз не съм доволна от този камък - взимала съм го преди години - абсолютно никаква работа не вършеше!  Naughty

# 85
  • При децата ми
Хм, стана ми интересно какъв е този камък?  newsm78

Аз иначе съм много доволна от този рол-он:

Скрит текст:

Този ползвам и аз в момента и не мога да кажа, че съм доволна. В големите жеги не е хич за предпочитане. Взех го защото е без алуминиеви соли. А, този камък беше коментиран в друга тема тук /ако не се лъжа/, че съдържа алуминиеви соли.

# 86
Има тема за него. Като при всеки продукт има доволни и недоволни  Peace

# 87
Аз купувам редовно сухия шампоан за коса на Velnea от Lilly!
Много е ефективен  Peace.

# 88
  • Germany
Hrispa76, явно си е до човек. Аз по принцип не се потя, но и не харесвам рол-они. И все пак в големите жеги ми действа супер - дори да се поизпотя няма никаква миризма.  Peace Аз, обаче, го ползвам само след баня, а през останалото време, когато не съм толкова чиста, използвам дезодорант на Нивеа, също без алуминий.  Wink

# 89
Hrispa76, явно си е до човек. Аз по принцип не се потя, но и не харесвам рол-они. И все пак в големите жеги ми действа супер - дори да се поизпотя няма никаква миризма.  Peace Аз, обаче, го ползвам само след баня, а през останалото време, когато не съм толкова чиста, използвам дезодорант на Нивеа, също без алуминий.  Wink

И аз не ползвам други рол-они, стикове и т.н. В друга тема беше коментирано, че организма трябва да се изчисти от натрупвания от другите стикове и тогава да се ползва камъка, за да бъде ефективен.

Общи условия

Активация на акаунт