Balea, Alverde, Catrice, Essence - 20 (Козметика от ДМ и Лили)

• 107 453
  • 782
  •   1
Отговори
# 690
  • Стара Загора
В момента използвам спирала на Essence Plump no clump и много ми харесва - прави миглите ми извити и не се рони (поне при мен). Цената й е 6.19лв.
Пробвала съм I love extreme crazy volume (розовата) и също не ми харесва. Повече ми харесва черната с розовия надпис I love extreme, даже няколко пъти си я купувах.

# 691
Наскоро като сменях спиралата, бях се запътила към щанда на Essence - за онази принцеската, тъй като много се хвалеше тук. На живо и на мен не ми хареса четката и размислих. Купих си Maybelline False feather look, понеже беше на промоция -  ужасна е за мен. Чувствам се все едно съм си измила очите, толкова е течна и нищоправеща. Накрая случайно си намерих из шкафа една I love Extreme/черна/. Макар четката да изглежда доста голяма и заплашителна, ми прави миглите много добре. Даже не съм гледала дали не е с минал срок, но щом не ми дразни очите, всичко е ОК.
Преди време ползвах само жълтата на Maybelline в продължение на години, не знам защо я смених. Някой ако е ползвал скоро, да сподели има ли промяна Simple Smile

# 692
Благодаря, момичета. Предишната ми беше бялата на Буржоа и бях доволна. Сега съм с една на Nyx - много ми допада, прави миглите ми точно както искам, обаче след няколко часа почернявам около очите. Не се рони, но пуска цвят.

# 693
На мен от спиралите на Мейбълин ми падат миглите, като сменя спиралата, проблемът изчезва  Tired
Напълно съм ги отписала, ще пробвам тази на Буржоа  Peace

# 694

Аз използвам тази и съм много доволна. Няма ронене и размазване и не прави миглите слепнати и гадни.

# 695
Много благодаря на момичетата, които писаха за пудрата. Shanti_, благодаря, прочетох в блога мнението, беше ми много полезно. Наистина сухата кожа няма крещяща нужда от пудра, от време на време ползвам за фиксиране.
За спиралите давам глас за Буржоа и Римел от тези, които се предлагат  в дрогериите. Всичко наистина е индивидуално, но при мен спирали на Лореал, Мейбълин и на някои други много хвалени марки  изобщо не дават очаквания резултат.

# 696
  • София
Последната седмица пак накупувах спирали, тва мойто чудо никъде го няма, събрала съм 20тина спирали почти нови и все нещо не ми харесва в тях. Понеже си извивам милите след спирала /не с миглоизвивачка/, и ми е много важно след това спирала да не се рони. Взех от Лили спирала на Дебора /никога не бях ползвала нещо на марката/, хубава е, даже е чудесна, но ако не си извиваш миглите след това. Вчера взех новата на Римел, малко суха идваше, но като я сложих в чаша с топла вода, тръгнаха нещата. Съхне бързо, извих миглите, до момента не се е ронила, държи се добре. На Есенс зелената Принцеска - ужасна, нанася се на някви парцали и после се изрони. Новата на Есенс Мулти Екшън или нещо от сорта, и тя суха и се рони.. Crossing Arms

# 697
Последната седмица пак накупувах спирали, тва мойто чудо никъде го няма, събрала съм 20тина спирали почти нови и все нещо не ми харесва в тях. Понеже си извивам милите след спирала /не с миглоизвивачка/, и ми е много важно след това спирала да не се рони. Взех от Лили спирала на Дебора /никога не бях ползвала нещо на марката/, хубава е, даже е чудесна, но ако не си извиваш миглите след това. Вчера взех новата на Римел, малко суха идваше, но като я сложих в чаша с топла вода, тръгнаха нещата. Съхне бързо, извих миглите, до момента не се е ронила, държи се добре. На Есенс зелената Принцеска - ужасна, нанася се на някви парцали и после се изрони. Новата на Есенс Мулти Екшън или нещо от сорта, и тя суха и се рони.. Crossing Arms
На мейбълин жълтите пробвала ли си ?  На мен не ми се е ронила.
Аз накрая минах към по-скъпите марки и една спирала(Chanel) ми издържа повече от половин година, за разлика от мейбълин, които отиваха за 2 месеца най-много.

# 698
Момичета в новия каталог има промоция на ел. четки за зъби Орал Б. Пише че е само в някои магазини обаче. Ако сте я виждали в магазина в Дружба -2 или на Тодорини кукли моля пишете.

# 699
  • София
На мейбълин жълтите пробвала ли си ?  На мен не ми се е ронила.
Аз накрая минах към по-скъпите марки и една спирала(Chanel) ми издържа повече от половин година, за разлика от мейбълин, които отиваха за 2 месеца най-много.
Да пробвала съм ги, бях доволна от жълтата с черния надпис и червената One by one, но нали излизат все нови и нови, искаш да пробваш, особено пък хвалените в БГ МАМА. Laughing

# 700
  • При децата ми
Момичета в новия каталог има промоция на ел. четки за зъби Орал Б. Пише че е само в някои магазини обаче. Ако сте я виждали в магазина в Дружба -2 или на Тодорини кукли моля пишете.

За кой каталог става въпрос? На "Лили" ли?

# 701
...но нали излизат все нови и нови, искаш да пробваш, особено пък хвалените в БГ МАМА. Laughing
По тоя повод сам дала над 100 лв на вятъра само за спирали! Но повече не Naughty Stop
Купих си днес бялата Буржоа, щото обичам докато ползвам една и не и остава много, да си имам нова, дето чака и съм вече спокойна.
Онази водоустойчивата, Мах Factor, дето ви се оплаках, че беше мостра с един вид четка, а спиралата се оказа с друга, ползвана един единствен път, я подарих на приятелката на сина ми. Тя беше последния погрешен избор на спирала. Преди нея два Лореала и още безброй евтини Есенси, Мейбълини и не знам си какви още.

# 702
Момичета ползвали ли сте шампоана и балсама за къдрава коса на Балеа? Ето тези:
Аз съм пробвала само крема и се чудя дали и другите дават добър резултат.
Ползвам най-дясното, вече поредна... не знам коя подред опаковка. Спрея, дето е до него, нищо не прави.

Съгласна съм. И при мен спреят е без никакъв ефект. Даже не знам какво се очаква да прави.

# 703
  • София
...но нали излизат все нови и нови, искаш да пробваш, особено пък хвалените в БГ МАМА. Laughing
По тоя повод сам дала над 100 лв на вятъра само за спирали! Но повече не Naughty Stop
Купих си днес бялата Буржоа....
Точно така е, права си Бижу, същата грешка правя и аз, че и я повтарям и потретвам.Всеки си знае нуждите и какво иска от една спирала, защо ми трябва да купувам кой каквото похвали незнам....Тва евтинджоси на Есенс,Мейбълин,Ши, Ми и прочие като теглиш чертата си дала един куп пари за спирали /то да са само спирали../.Другата ми страст са ФДТ-ни, ББ,СС..... Crazy
  Бялата спирала на Буржоа мисля, че ти ми я похвали и предвид, че съм си мн доволна от Гламура, следващата ще е тя, дано да ми хареса. Ноо засега ще спра и ще използвам това, което имам.

# 704
  • Бургас
И аз съм дала сума ти пари за проба на спирали-Буржоа,Римел,Есенс,Катрис,Лореал,Ейвън...И една драма на Ланком бях взела-нищо не ми харесва като Мейбълин.Която и да купя на Мейбълин ми прави супер разделени мигли,извити,дълги,красиви,питат ме дали съм с изкуствени мигли.Особено доволна съм от една сребристо-лилава опаковка Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт