Balea, Alverde, Catrice, Essence - 20 (Козметика от ДМ и Лили)

• 107 461
  • 782
  •   1
Отговори
# 705
Другата ми страст са ФДТ-ни, ББ,СС..... Crazy
Tired Ъх... същата!
Открих, че имам... поне 10 по 30 мл, това значи 300 мл фдт, от които в момента ползвам само два. А отделно още 7-8 ВВ и СС! ooooh! Ще ми стигнат за три години напред, често казвам, че имам залежи от козметика и днес се възпрях да купя друг, и браво на мен пък! bowuu Laughing

# 706
  • Бургас
Другата ми страст са ФДТ-ни, ББ,СС..... Crazy
Tired Ъх... същата!
Открих, че имам... поне 10 по 30 мл, това значи 300 мл фдт, от които в момента ползвам само два. А отделно още 7-8 ВВ и СС! ooooh! Ще ми стигнат за три години напред, често казвам, че имам залежи от козметика и днес се възпрях да купя друг, и браво на мен пък! bowuu Laughing
Браво,Бижу,аз също днес стоя по-далеч от Лили,да не се изкуша да купя нещо от намалението

# 707
Аз пък не успях да се сдържа и си тръгнах с ФДТ на Bourjois- Healthy mix serum,  успокоявам съвестта си с това, че почти съм приключила тези, които имам Simple Smile

# 708
  • Бургас
Аз пък не успях да се сдържа и си тръгнах с ФДТ на Bourjois- Healthy mix serum,  успокоявам съвестта си с това, че почти съм приключила тези, които имам Simple Smile
Хайде да ти е честит и да споделиш впечатления Hug bouquet
И аз точно за този на Буржоа се чудих,но за сега си имам

# 709
  • Варна
Аз не си купих пудра Naughty
Залепнах на СС крема на Буржоа, но първият цвят ми се стори леко светъл за мен, следващият пък - тъмен. То как и да преценя с тяхното осветление  Crossing Arms

Накрая си тръгнах с една спирала, колкото да не съм капо. Не, че имах нужда...

# 710
Момичета да препоръчате някоя база за грим? Имам смесена кожа и за пръв път ще пробвам нещо такова, та не съм много сигурна каква точно да търся Grinning

# 711
  • София
mariqivanova799 коя коя? Mr. Green

Бижу скоро ги бях броила, утре ще си направя труда да ги преброя, защото се увеличиха. Blush

Тайга да споделиш за тази спирала, като я поползваш. 4470

# 712
  • Стара Загора
Аз днес отново пробвах CC на Буржоа и пак видях, че няма подходящ цвят - единия е прекалено светъл (направо бял), следващият горе-долу става, но като излязох на дневна светлина видях, че розовее много.
Взех си бялата пудра на Essence, че на старата й се вижда дъното.

# 713
  • Варна
Ще споделя, задължително. Само да стигна до нея Peace

# 714
  • най-шареното място
Последната си спирала купих за точно 2 минути от DM
Имаше мърчънт на Макс Фактор, попитах, обясни нещо не много ясно. Попитах тя с какава е - разделени ненапластени мигли. Посочи ми момичето и я взех. Заради четката също Simple Smile Ако беше различна щях да връщам. И общо взето все с разглеждане на четките решавам.

Единствено съжалявам, че не мога да си намеря черна или лилава спирала, която да с еизмива с водя без теч под очите. Някой да знае за такава?

# 715
Момичета след кратко посещение днес в Дм си тръгнах с фдт true match,палитрата rose на essence която е невероятна и два продукта на балеа гелът с грейпфрут и скраб за тяло със сол.Някой има ли мнение за скраба първи такъв продукт ми е. #Crazy

# 716
Единствено съжалявам, че не мога да си намеря черна или лилава спирала, която да с еизмива с водя без теч под очите. Някой да знае за такава?

Аз ползвам на Макс Фактор Velvet Volume False Lash Effect Mascara Black от около месец и съм много, много доволна. Първо, че още в началото тушът не беше ужасно течен (много мразя две седмици да чакам да позасъхне - искам всичко сега и веднага   Mr. Green) и второ, доволна съм и от обема и дължината (все пак да кажа, че моите мигли по принцип са хубави). Точно днес бях толкова скапана, че ме домързя да си махна грима преди да вляза в банята и си казах, че под душа ще го махна с пяна, ама така се бях улисала, че се сетих чак когато бях готова. За моя изненада като се погледнах в огледалото, нямаше нищо!!! Около очите изглеждах все едно току-що старателно съм се разгримирала. Така че я препоръчвам твърдо. Само че не съм виждала лилава - синя, кафява и черна.

# 717
Момичета да препоръчате някоя база за грим? Имам смесена кожа и за пръв път ще пробвам нещо такова, та не съм много сигурна каква точно да търся Grinning
Препоръчвам ти тази база за грим, ако имаш предвид база за под фдт. И не се шегувам

# 718
  • София
Докато темата е за спирали, ориентирайте ме кои марки имат цветни спирали?   Hug

# 719
Бижу, мерси за клипчето - на мен ми беше интересно ! Но повече ме впечатли четката , с която момичето нанася ФДТ.

Общи условия

Активация на акаунт