Balea, Alverde, Catrice, Essence - 20 (Козметика от ДМ и Лили)

• 107 441
  • 782
  •   1
Отговори
# 720
Момичета, може ли линк с бялата спирала на Bourjois? 

# 721
Момичета в новия каталог има промоция на ел. четки за зъби Орал Б. Пише че е само в някои магазини обаче. Ако сте я виждали в магазина в Дружба -2 или на Тодорини кукли моля пишете.

За кой каталог става въпрос? На "Лили" ли?
Съжалявам че не съм уточнила. За ДМ става въпрос.

# 722
Бижу, супер интересно! Обаче, ти или някой друг ползвал ли лосиона като праймър? Имам предвид, има ли някой действителен опит и какъв е резултатът? Бих пробвала, но не разполагам с точно Нивейския лосион.
Мен също ме впечатли показаната четка, дунапренена ли е? Но е и доста голяма, де, не знам как би обходила прецизно зоната около ноздрите..

# 723
  • Стара Загора
Тази четка, ако не се лъжа е на МАК.
https://www.maccosmetics.com/product/13802/28045/Products/Brushe … shes/Oval-6-Brush

Странна е, но точно с такива понякога се постигат безупречни и бързи резултати. Откакто ползвам четки за абсолютно всяка част от лицето, забравих какво са пръсти. Толкова чисто и лесно се работи. Crazy

# 724
Бижу, супер интересно! Обаче, ти или някой друг ползвал ли лосиона като праймър? Имам предвид, има ли някой действителен опит и какъв е резултатът? Бих пробвала, но не разполагам с точно Нивейския лосион.
Мен също ме впечатли показаната четка, дунапренена ли е? Но е и доста голяма, де, не знам как би обходила прецизно зоната около ноздрите..

Аз пробвах  Embarassed
Купих си лосиона в малка разфасовка от Лили. Доста лесно и приятно се нанася фдт, след като лосиона дръпне. Аромата му изчезва бързо. Харесва ми.

# 725
Леле мъжете ви знаят ли, че им използвате продуктите Laughing
Аз преди време си забърквах тоалетни трици с крем Каро Crazy

# 726
и аз понякога си мия лицето с пяната за бръснене, не казвам какво съм ползвала и ми казват ,че мириша много хубаво с неговата пяна  Joy

# 727

Аз пробвах  Embarassed
Купих си лосиона в малка разфасовка от Лили. Доста лесно и приятно се нанася фдт, след като лосиона дръпне. Аромата му изчезва бързо. Харесва ми.

Мерси! А как се отразява на порите? Прикрива ли?

# 728

Аз пробвах  Embarassed

Мерси! А как се отразява на порите? Прикрива ли?

Честно казано не съм се вглеждала толкова за порите. Утре ще пробвам пак и на трайността ще обърна внимание и пак ще пиша Simple Smile

# 729
  • Бургас
mariqivanova799 коя коя? Mr. Green

Бижу скоро ги бях броила, утре ще си направя труда да ги преброя, защото се увеличиха. Blush

Тайга да споделиш за тази спирала, като я поползваш. 4470

Ето тази е най-хубавата спирала,която някога изобщо съм ползвала:
https://www.google.bg/search?q=maybelline+lash+sensational&e … JXPXJnwbeMn3hM%3A

# 730
Бижу, супер интересно! Обаче, ти или някой друг ползвал ли лосиона като праймър? Имам предвид, има ли някой действителен опит и какъв е резултатът?
Да, ползвам го от около 10 дни. Фдт се задържа по-добре наистина. При мен лошото е, че съм щедра с лосиона понякога и като реша да нанасям над него фдт с пръсти, лосионът оставя лек филм, който става на ситни трици. Ако сложа по-тънък слой и изчакам да изсъхне, всичко е наред. Смятам също така, че лосионът се отразява добре на кожата.

Ето я бялата спирала на Буржоа.

Последна редакция: чт, 15 окт 2015, 11:48 от Бижy

# 731
  • София
Ето тази е най-хубавата спирала,която някога изобщо съм ползвала:
https://www.google.bg/search?q=maybelline+lash+sensational&e … JXPXJnwbeMn3hM%3A
Ооо не мила, благодалря Stop. Изобщо не я харесвам, седи си в шкафа почти нова.
Ще взимам и аз балсама на Нивеа, добре че има малки разфасовки.
Мерси Бижу, ти си истинско Бижу. Laughing

# 732
Благодаря, Бижу  bouquet ще се пробва Grinning

# 733
  • Варна
За тази спирала на Мейбълин четох, че свалянето е много трудно. Това ме спира да я купя.

Тази на Буржоа, която взех вчера, е доста приятна. Подрежда миглите, подчертава ги, идеална за ежедневен грим.

# 734
  • Бургас
За тази спирала на Мейбълин четох, че свалянето е много трудно. Това ме спира да я купя.

Тази на Буржоа, която взех вчера, е доста приятна. Подрежда миглите, подчертава ги, идеална за ежедневен грим.
Спиралата на Мейбълин свалям с дегримьора за очи на Биотен,напълно я почиства.

КАРЧЕВА,ако я разменяш,пиши на лични.

Нали преди време някой  тук беше писал да си направим тема за размяна на козметика,според мен ще бъде много полезна.И в тоя дух да кажа,че разменям или подарявам един СС крем на Буржоа,за съжаление съм взела най-светлия цвят и не знам какво да го правя,а е в срок на годност,ако някой го иска да пише без да се срамува Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт