Balea, Alverde, Catrice, Essence - 20 (Козметика от ДМ и Лили)

• 107 437
  • 782
  •   1
Отговори
# 735
То има такава тема  Peace

# 736
Да, и Бубанка каза, че не може да има две.
В онази се предлага и доста скъп макиаж, но покрай него ще трябва да разменяме и ние нашите дрогерийни, нискобюджетни боички! Wink Laughing Crazy

# 737
  • Бургас
Може би аз неправилно се изразих Embarassed.Пиша редовно в темата за размяна на бяла и декоративна козметика,но по едно време някой тук искаше да направим тема за размяна на козметика от ДМ и Лили.
Бижу,редактирам се,не съм видяла поста на Бубанка...жалко.А за скъпата козметика не съм убедена,че е по-добра,размених един парфюм за ФДТ на Диор,не е чудо невиждано,на мен ми напомня едно ББ на Ейвън,но много добре ми пасва като цвят.Но в крайна сметка не ходя с цената му на лицето,според мен не е нужно да се дават излишни пари.Това е друга тема обаче.

# 738
  • Germany
Бижу, много интересна идея с лосиона на Нивеа, благодаря, че сподели.  Peace
Дали ще пасне за по-суха кожа или по-скоро бихте препоръчали за смесена/мазна?  Thinking

# 739
  • Пловдив
mariqivanova799 коя коя? Mr. Green

Бижу скоро ги бях броила, утре ще си направя труда да ги преброя, защото се увеличиха. Blush

Тайга да споделиш за тази спирала, като я поползваш. 4470

Ето тази е най-хубавата спирала,която някога изобщо съм ползвала:
https://www.google.bg/search?q=maybelline+lash+sensational&e … JXPXJnwbeMn3hM%3A

И аз съм твърдо за тази спирала, изключителна е (поне според мойте мигли Simple Smile )

# 740
Дали ще пасне за по-суха кожа или по-скоро бихте препоръчали за смесена/мазна?  Thinking
Ами той е без алкохол, което означава, че не би следвало да изсушава една суха кожа, но и не би повлиял към изсушаване на мазна кожа. Към 13 сложих фдт, още не съм си свалила грима, макар, че се прибрах преди 2 часа Blush и още си е съвсем добре.

# 741
  • София
Ама наистина, дайте верно да си направим една тема в темата или отделна все тая, да си разменяме дрогерийните несполуки.Направо ще се оттърва от един несесер. Бубанкее дай ни зелена светлина моляяя Praynig Praynig Praynig, сигурна съм, че и ти имаш от какво да се оттървеш. Mr. Green
Направо ще наснимам квот имам и пускам.

# 742
В темата за размяна на козметика има и съвсем дрогерийни марки.
Пускайте предложенията си там, моля  Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=831642.600  последната й страница
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=831642.585;topicrefid=20 предпоследната
има достатъчно дрогерийни марки в предложенията - китайски четки, Есенс, Катрис, продукти на сп. Грация, Биотрейд, Ейвън, Микса, Римел, Флормар, Мейбълин, Ши, Лореал, Голдън роуз, Нивея, Бочко, Рефан, Гарние, Никс, Буржоа, Астор, Манхатън, Балеа, Ив Роше - и това само на последните две страници
престрашете се, снимайте и пускайте  Wink

Последна редакция: пт, 16 окт 2015, 10:11 от bubanka

# 743
  • Бургас
bubanka,извинявай,дано не нахалствам,но може ли на първа страница на тази тема да дадат линк на вече съществуващата тема за размени и примерно да пише:
Неуспешните си покупки разменяме тук:....

# 744
bubanka,извинявай,дано не нахалствам,но може ли на първа страница на тази тема да дадат линк на вече съществуващата тема за размени и примерно да пише:

Да, няма проблем, в парфюмната тема също в първия пост е сложен линк към темата с размени на парфюми.

# 745

Моята е нормална към суха, не ми изсушава  Peace

# 746
  • Бургас

Да, няма проблем, в парфюмната тема също в първия пост е сложен линк към темата с размени на парфюми.
О,супер,така и така виждам,че наближава нова тема и това е моето предложение към тези,които я пускат Hug bouquet

# 747
Ebelin пускат четка за коса, която прилича на Tangle teezer. Мисля да я пробвам, че не ми се дават 30лв за оригиналната. Thinking

# 748
Четката още от месец я има в нашия ДМ и то на цена от около 27 лева, ако не се лъжа..

# 749
Пфф смятай, аз си мислех, че съм открила яката далавера Laughing

Общи условия

Активация на акаунт