Balea, Alverde, Catrice, Essence - 20 (Козметика от ДМ и Лили)

• 107 428
  • 782
  •   1
Отговори
# 765
Аз пък не знам защо всеки път като я видя тази четка, си мисля че ще се скубя адски много с нея. Косата ми е гъста и къдрава и си позволявам почти само широк дървен гребен  Mr. Green Не разбирам откъде идва всеобщото задоволство  Rolling Eyes

Зъбците и са тънки и много остри. Затова успяват да минат през възелчетата безпроблемно. Моята коса също е гъста и се заплита ужасно, но ми реши проблема от раз. Изобщо не вярвах на говореното преди да пробвам. Аз ползвам на Макадамия, но те са подобни. Скоро ще си взема и Тангъла. Peace
Аз си купих от китайските, дали има разлика? Пробва ли ли сте?

# 766
  • Варна
 препоръчайте к9 читав коректор за под очите .Имам мн големи тъмни кръгове. Благодаря Simple Smile

# 767
Maybelline Fit me или Instant Age Rewind® Eraser Dark Spot Concealer. Ползвам тези двата и съм доволна.

# 768
  • Пловдив

Този вторият ако знаете къде го има, ще съм ви много благодарна!

# 769
  • Стара Загора

Този вторият ако знаете къде го има, ще съм ви много благодарна!

http://www.feelunique.com/p/Maybelline-New-York-Eraser-Eye-Concealer-6-8ml

# 770
  • Пловдив
Много ти благодаря!

# 771
препоръчайте к9 читав коректор за под очите .Имам мн големи тъмни кръгове. Благодаря Simple Smile
Mamaybelline fit me определено ще ти свърши работа, ако са сенки от недоспиване. Ако пък са самите кръгове големи, по рождение, от дрогериите само камужлажния на Катрис ще те спаси Whistling

# 772
Нищо по-добро не мога да кажа за Камуфлажа... На мен ми е тлъст и се събира в гънките.

# 773
  • Стара Загора
На мен Fit me ми се събираше леко, но като слагам по малко, е ок. Иначе наистина е доста покривен. Обаче изсушава леко, т.к. аз съм с леко сух контур. Камуфлажа не съм го пробвала вече. Peace
От този месец имам и Instant Age, но не съм го отворила още.

# 774

Като стана въпрос за този коректор да ви питам как почиствате дунапренчето ?

# 775
Не съм го почиствала. Т.е. от какво да го почиствам? То не изсъхва като си е с капачка. Ползвам си го само аз и само под очите и около ноздрите, като с потупване нанасям няколко точки, които после разнасям с пръсти. Чак пък да съм го изцапала... Не е гъбичка, а е с микрофибърни влакна. Не мисля, че какъвто и да е опит да изпиране ще е успешен, а и не намирам да е необходим.

# 776
Едно полезно видео от мен
https://www.youtube.com/watch?v=upgmqRDmew8

# 777
  • Germany
Благодаря за отговорите за лосиона на Нивеа.  Hug

Аз ползвам вече трета опаковка от камуфлажа на Алверде:

Скрит текст:

Понякога се случва да ми се насъбере под очите, когато съм прекалила с количеството, но ако нанасям малко и разнасям добре, нямам оплаквания, а е много покривен. При мен проблемът са сини кръгове по рождение. Кожата ми е много светла и там вените прозират.  Peace
И все пак съм решила да пробвам и камуфлажа на Катрис, като свърши този.

# 778
Не съм го почиствала. Т.е. от какво да го почиствам? То не изсъхва като си е с капачка. Ползвам си го само аз и само под очите и около ноздрите, като с потупване нанасям няколко точки, които после разнасям с пръсти. Чак пък да съм го изцапала... Не е гъбичка, а е с микрофибърни влакна. Не мисля, че какъвто и да е опит да изпиране ще е успешен, а и не намирам да е необходим.

Благодаря, Бижу  Hug Ползвам вече втори такъв коректор. Разсъждавам също като теб  Peace Не съм почиствала до сега, но все пак да питам, може нещо да не правя като хората  Simple Smile Вече ми се е поизтъркал етикета, но имам спомен, че пишеше да не се мокри. Но не помня дали пишеше нещо за почистване  newsm78

# 779
И аз обожавам Fit me, но във Варна никъде не е зареден - дм, лили, навсякъде витринките стоят празни  Confused

Общи условия

Активация на акаунт