Balea, Alverde, Catrice, Essence - 20 (Козметика от ДМ и Лили)

• 107 687
  • 782
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Момичета, можете ли да ми препоръчате крем за силно подсечено дупе, с пъпчици ( обрив ) от ДМ ? Бочко и Здраве дразнят повече  Sad . Приемам предложения  Praynig

Веледа пробвала ли си?
При нас даде добри резултати.

# 556
Е, тя пише, че Здраве дразни повече, ти Здраве и предлагаш!

Аз лично, навремето като бяха малки децата, ползвах Пенатен и Медикоидеал. Почти еднакви са за мен. Здраве е силно ароматизиран и не ми вършеше работа.

# 557
  • София
Живанк@, препоръчвам ти студено пресован зехтин. Омекотява, а в същото време съдържа вит. Е, който е много полезен за кожата  Peace

# 558
Много благодаря на всички за идеите  Hug Ще пробвам със зехтин, само това май остана. Мислех си вече даже за правен в аптека крем, даже питах от коя аптека във Варна да поръчам( ако има доволни от нещо ефикасно от определена аптека ) . Трябва ми нещо което да лекува, а не за превенция, каквито са повечето кремчета против подсичане. Не помогна даже крем с кортикостероид+ антибиотик  Sad и вече не знам...

# 559
Аз използвах Судокрем и мога да кажа,че е в пъти по-добър от Здраве и Бочко-мочко....С гордост сменях памперса и всички приятелки са ме питали как имаме толкова хубаво дупе,а техните с пъпки и червени....Малката кутийка е 5лв.
http://apteka.framar.bg/30016387/%D1%81%D1%83%D0%B4%D0%BE%D0%BA% … D0%B5-125-%D0%B3-

# 560
За правен крем - пробвали ли сте крема от аптека Попова /Варна/? Аз го харесвам много, но моя син никога не се е подсичал... не знам дали ще Ви помогне във вашия случай, но крема е много добър.

# 561
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Много благодаря на всички за идеите  Hug Ще пробвам със зехтин, само това май остана. Мислех си вече даже за правен в аптека крем, даже питах от коя аптека във Варна да поръчам( ако има доволни от нещо ефикасно от определена аптека ) . Трябва ми нещо което да лекува, а не за превенция, каквито са повечето кремчета против подсичане. Не помогна даже крем с кортикостероид+ антибиотик  Sad и вече не знам...

Препоръчвам крем правен в аптеката на Валя Дечева срещу входа на Окръжна, както някой по-напред писа.Мои роднини ми поръчват вече години за различни дечица да им нося в Бургас от този крем.Ние нямаме сериозен проблем и си карам със Судокрем, но имам и една опаковка от него при влошаване за всеки случай.

# 562
  • София
+1 за Судокрем - няма по-добър за мен Simple Smile

# 563
  • Sofia
Препоръчвам крема на Weleda с невен. И до ден днешен всякакви кожни раздразнения минават за ден-два с него. Судокрем също е много добър, но съм го ползвала на здраво бебешко дупе, докато другия - на много подсечено  Peace

# 564
  • Варна

Препоръчвам крем правен в аптеката на Валя Дечева срещу входа на Окръжна, както някой по-напред писа.Мои роднини ми поръчват вече години за различни дечица да им нося в Бургас от този крем.

Колко струва този крем?

# 565
  • Germany
Аз купувам бебешки продукти, да.
Пробвахме Mixa, Weleda, Babylove, Topfer, Alverde.
В момента сме с шампоанче и олио за след баня на Alverde, много са хубави, лекички, доволна съм. Лосиончето на Topfer пък ми е абсолютен фаворит - мирише страхотно, прави кожата мекичка Heart Eyes

Мокри кърпички съм взимала на Babylove, не са никак лоши.

Благодаря за бързия отговор!  Hug
Ще разгледам. Скоро трябва да купувам всичко козметично.

# 566
Аз като видя зачервено дупето и пръскам с Джинджира алба, много съм доволна, изписа ни го дерматолог, защото лятото от топлото беше почнала да развива гъбички под мишниците. Но спрея става за всякакви кожни проблеми.

# 567
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Препоръчвам крем правен в аптеката на Валя Дечева срещу входа на Окръжна, както някой по-напред писа.Мои роднини ми поръчват вече години за различни дечица да им нося в Бургас от този крем.

Колко струва този крем?

Сега си погледнах старата опаковка - 3,40лв за 50гр

# 568
В инстаграма на DM виждам нещо интересно на Balea от захарната серия. Май са бомбички за вана? Дали ще дойдат тук  Grinning
Скрит текст:

# 569
  • Стара Загора
В инстаграма на DM виждам нещо интересно на Balea от захарната серия. Май са бомбички за вана? Дали ще дойдат тук  Grinning
Скрит текст:

Да не ми пускат бомбички за вана, а лосиона за тяло. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт