Balea, Alverde, Catrice, Essence - 20 (Козметика от ДМ и Лили)

• 107 491
  • 782
  •   1
Отговори
# 660
  • Стара Загора
123 ли? Преди време пак някой ми го похвали тук във форума и започнах да търся и други мнения и някои ме отказаха от купуването, а и мисля, че не успях да си харесам цвят.

# 661
Да, той е. Според мен най-добре да пробваш - такъв тип продукти си искат тестване
За мен продуктът е много добър, а имам доста богата база за сравнение (а имам много високи изисквания и критерии)

Последна редакция: нд, 11 окт 2015, 23:48 от Holly Pink

# 662
  • Стара Загора
Трябва да си отсипя в нещо малко за да го пробвам вкъщи и на дневна светлина да видя как стои. Очаквам и други предложения  Wink

# 663
Минавам да похваля маслото от роза и лайка за околоочният контур, за което спомена Бижу. Ползвам го няколко дена и на първо четене съм много доволна.

# 664
  • Germany
Аз ползвах ББ крема на Катрис и ми харесваше, но бих казала, че е за малко по-мазна кожа от моята. Дадох го на майка ми и тя е много доволна. Има добро покритие и матира кожата. Peace

Скрит текст:

# 665
  • Стара Загора
В сайта пише, че продуктът не се предлага вече.

# 666
  • Варна
Да препоръчате добра пудра, ако е възможно bouquet
Аз в момента ползвам една, която е висок клас козметика, но честно казано - трудно различавам ефекта й от употребата на дрогерийните, които съм купувала по-рано.

Имам и матиращата на Римел, която е хвалена в доста блогове, но май рядко посягам към нея.

И още един въпрос - съвсем накратко ако може да ми обясните разликата между Bourjois Healthy Mix Foundation и Bourjois Healthy Mix serum. Добри ли са, за каква кожа са подходящи, каква е трайността - благодарна ще съм bouquet bouquet bouquet

# 667
И аз да попитам-гледам нова реклама на Лореал True Match в нова опаковка и на "специална цена" през октомври. Някой забелязал ли е колко е специална  Laughing

# 668
  • Варна
около 18 лв.

# 669
  • на кого му пука

И още един въпрос - съвсем накратко ако може да ми обясните разликата между Bourjois Healthy Mix Foundation и Bourjois Healthy Mix serum. Добри ли са, за каква кожа са подходящи, каква е трайността - благодарна ще съм bouquet bouquet bouquet

За пудра не съм специалист,имам тази.

Тук има сравнение между двата ФДТ.
http://www.makeupovermind.com/2012/03/review-bourjois-healthy-mix-foundation.html

# 670
Даже е 18 и нещо, онзи ден си го купих, но никога не знам точната цена на нещо, защото купувам по 100 неща... Embarassed

# 671
  • Стара Загора

За пудра не съм специалист,имам тази.

Пудрата на Essence е само за фиксиране, не придава цвят.
Аз мисля, че в случая се търси продукт, който да придава цвят.

# 672
  • При децата ми
Минавам да похваля маслото от роза и лайка за околоочният контур, за което спомена Бижу. Ползвам го няколко дена и на първо четене съм много доволна.

От къде може да се купи това масло?

# 673
Има го в аптеките.

# 674
  • При децата ми

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт