Balea, Alverde, Catrice, Essence - 20 (Козметика от ДМ и Лили)

• 107 643
  • 782
  •   1
Отговори
# 645
Дами, да ви похваля 165 Rose Sunrise  Maybelline! Разкошен цват. Мазничко е, но се задържа на устните. Има брокатени частички, но са нежни и не се усещат изобщо като драскащи както е при други червила с брокат. Много, много си го харесвамHeart Eyes

# 646
Бижу, чудни устни! плътни и сочни  Heart Eyes

# 647
Мерси, Бубс!  Heart Eyes Червилото ги прави такива.  Peace
Аз съм с червена коса и тенът ми е такъв, че розови нюанси не ми отиват, но този цват ми харесва как стои и не е в разрез с другите ми цветове на главата. Crazy

# 648
Момичета, можете ли да ми помогнете да открия "реплика" на Шанел Adrienne - червилото. Ето снимка, адски е красиво!

# 649
Сега гледам в брошурата, че има оферта на пяна и лак за коса на Balea за 5 лв. и т.к. аз много рядко използвам такъв тип продукти не виждам смисъл да купувам по-скъпи, та питанката ми е, какво мислите за тях, дали въобще  Peace има смисъл да си ги купувам и ако да- към кои ще ме насочите Simple Smile

# 650
Купувала съм жълта пяна на Балеа, за нищо не става.

# 651
И аз имам два вида(едната за руса коса, другата нз) и аз не съм доволна, все едно не съм сложила нищо.

# 652
Момичета ,може ли някоя от вас да ми каже този парфюм има ли го в Лили или Дм? Simple Smile

# 653
  • Стара Загора
Няколко от новите продукти за есен/зима 2015 на Катрис и Есънс.

http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.bg/2015/10/essence-fall- … eup-products.html

http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.bg/2015/10/catrice-fall- … eup-products.html

# 654
Явно ще търся нещо друго, благодаря ви за мненията  bouquet

# 655
Пак ще хваля!  Crazy Blush Този път Style Lip Lacquer ASTOR в моят случай #115 Retro Style. Много приятна консистенция, много плътно покривен цвят без да става дебел слой, трайно, лесно и удобно за нанасяне. Просто перфектно за моите изисквания! Единствено ароматът е малко... латексов, но се преживява и изчезва след нанасянето.

# 656
Прекалваш с хваленето вече  Heart Eyes макар да не е мн по темата..вчера бях в близката Ивис и имаше разпродажба на Лореалския стелаж-фдт от коментираните по-рано по 5-6лв., но само светли тонове бяха останали. Годността-12.2016, така че не знам от какво е продиктувана прИмоцията и дали е актуална навсякъде, но реших да ви споделя. Иначе тази сутрин си изрових един балсам без отмиване на Балеа, който бях купила по ваши препоръки-с манго и алое за суха и накъсваща се коса. Реших да му дам 2ри шанс и гривата ми се чувства доста добре-мека и не толкова суха.

# 657
Ъъ а аз си купих True Match намален на 18 лв. Днес съм с него, нанесох с четка, не лъсва, харесва ми и колежките казаха, че цвета е перфектен, няма разлика с шия и деколте.  Party

# 658
  • Стара Загора
В Лили:
CРЯДА, 14.10.2015.
ШОК ЦЕНА
-20%
СПИРАЛИ. ПУДРИ И ФОН ДЬО ТЕНИ

Аз пак съм в търсене на BB/CC крем/фдт, нещо със средно покритие за смесена към мазна кожа (използвала съм CC на Bioten, BB на Garnier (за мазна кожа),фдт Rimmel stay matte).

# 659
СС-то на Буржоа пробвала ли си? За мен е много добър бюджетен продукт

Общи условия

Активация на акаунт