Balea, Alverde, Catrice, Essence - 20 (Козметика от ДМ и Лили)

• 107 649
  • 782
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Сега пробвах маслото на Лореал в Лили (имат тестер  Heart Eyes ) и наистина е страхотно, попи за половин минута и кожата стана кадифена. Пробвах го на ръцете, отгоре. Много ми допадна, май ще се купува. Благодаря ви, че споделихте за него  Hug

# 631
iv4enceto_91, моята кожа е точно такава каквато я описваш - суха/нормална и без несъвършенства, така че.. Infailable даже преди ми беше по-непокривния от двата. Но е възможно да са променили нещо в  него. Аз последните два пъти си поръчвах True match от ибей, че излизаше доста по-евтино.

# 632
  • Стара Загора
Упс, True Match имах предвид. Днес писах без да се замисля. ooooh!

# 633
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Да похваля олиото на Хип против стрии (говоря за новообразувани).За стари нищо няма ефект.Купих го то Лили и затова в тази тема  Peace
Бутера на Алверде също е приятен, но има силен аромат, ако някоя бременна реши да го пробва.

http://beautifullsin.blogspot.bg/2015/09/blog-post.html

# 634
Здравейте,
тази палитра има ли я на бг пазара ни?

# 635
  • Стара Загора
Някои нови продукти от сайта на DM, които изглеждат много добре и чакам да ги заредят тук:
Скрит текст:

# 636
  • софия
И аз похвалвам Лореалското.
Бихте ли споделили кое точно е олиото на Лореал?

# 637
# 638
  • Бургас
+ 1 за олиото на Лореал.  Simple Smile Първоначално започнах да използвам него. После прочетох много положителни отзиви и суперлативи за това на Палмърс, затова се изкуших да го пробвам, но не оправда очакванията ми - не попива добре, стои на мазен филм и за няколко седмици използване не видях никакъв видим ефект. Съответно се върнах към първото. Обикновено го слагам вечер, но в края на лятото имаше период, когато кожата ми беше доста изсъхнала и понякога го ползвах и през деня вместо крем, под фон дьо тен със слънцезащитен фактор.  Peace

# 639
Това олио може ли да се ползва в зоната около очите?

# 640
И аз си купих това олио на Лореал след прочетените тук суперлативи. На първо четене е хубаво, харесва ми, ще видим как ще се чувства кожата ми след време.

Искам да попитам дали можете да ми препоръчате нещо за околоочна грижа? Досега не съм използвала, но май ми е време - на 29 години съм.

# 641
Това олио може ли да се ползва в зоната около очите?
Не знам! не помня какво пишеше на опаковката. Имам онези ампули, които показах по-назад, защото тяхното предназначение е точно за зоната около очите.

# 642
  • София
Благодаря за отзивите за шипковото масло и за двата фдт на Лореал.

Аз ползвам отсипката от True Match вече 3 дни и за съжаление виждам, че най-светлият цвят ми е леко тъмен. Писна ми... Освен да го смесвам с CC крема на Буржоа, който пък ми е много блед. Иначе е много лесен за нанасяне, не изсушава, добро покритие (средно), е, има нужда от пудра в Т зоната, но аз съм свикнала с лъсването там.

# 643
Е, те в България кой знае защо считат, че няма светли. Rolling Eyes Постоянно вкарват само средния свят от разни бб кремове, доста се дразня. В Енцо можеш да си намериш и по-светъл, аз си взех най-светлия и се чудя дали не е прекалено светъл, но се надявам да изсветлея зимата и да пасне точно.

# 644
Здравейте,
тази палитра има ли я на бг пазара ни?

Вчера я засякох в Лили. Около 33 лева беше.

Общи условия

Активация на акаунт