Balea, Alverde, Catrice, Essence - 20 (Козметика от ДМ и Лили)

• 107 658
  • 782
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Сега отворих да погледна Лореалското, изглежда с доста приличен състав и без химия  Thinking
Благодаря Елиан   bouquet

# 616
И аз похвалвам Лореалското.

# 617
  • на последния етаж
За дневна или за нощна грижа се ползва?  Blush

# 618
Аз го ползвам за нощна и си напредвам добре, колкото и икономично да изглежда. Около 7-8 мм. вече е надолу от гърлото, а наистина не можеш от него да сложиш много.

# 619
  • на последния етаж
Благодаря! Аз имам още от шипковото масло, което ползвам вечер - на мен страхотно ми се отразява!  Grinning

# 620
Шипково, ампула, ползвам само за зоната около очите. И аз съм доволна. Peace

# 621
  • София
Аз много си харесвам лореалските фдт - Infailable i True match. От години съм с тях, купувам други уж за разнообразие, но пак се връщам към тях. Намерила съм си цвят, който направо е създаден за моята кожа  Laughing Допада ми това, че повечето им са с жълт подтон, откакъвто аз имам нужда, а останалите марки все ми розовеят.
Поли, можеш ли да направиш сравнение между двата фдт? Infallible не стои ли като маска - аз си го мацнах на ръката, стори ми се адски плътен и веднагически засъхна.

Бижу, Лита, от кое шипково масло ползвате?

# 622
  • на последния етаж
Ето това ползвам аз:

# 623
  • Стара Загора
Аз много си харесвам лореалските фдт - Infailable i True match. От години съм с тях, купувам други уж за разнообразие, но пак се връщам към тях. Намерила съм си цвят, който направо е създаден за моята кожа  Laughing Допада ми това, че повечето им са с жълт подтон, откакъвто аз имам нужда, а останалите марки все ми розовеят.
Поли, можеш ли да направиш сравнение между двата фдт? Infallible не стои ли като маска - аз си го мацнах на ръката, стори ми се адски плътен и веднагически засъхна.

Ако си с хубава кожа и суха, не е за теб. Моята е такава - нямам несъвършенства и пъпки, по-суха е и с този съм като порцеланова кукла. Стои ми брашняно, прекалено покривен и изсушава. Tired
Иначе има много фенове, но са главно с комбинирана към мазна кожа.

# 624
Ами аз излъгах Embarassed Embarassed било лайка и роза, не шипка. Ето това.

# 625
Здравейте , аз ползвам на Palmers ето това http://static.framar.bg/thumbs/6/products/1palmers-cocoa-skin-therapy.jpg и съм страшно доволна , никак не омазнява , а съм със смесена кожа, попива след 2- 3 мин. максимум и усещането поне за мен е перфектно , сочна и хидратирана кожа.

# 626
Ами аз излъгах Embarassed Embarassed било лайка и роза, не шипка. Ето това.
Откъде го взимаш?

# 627
От аптека го купих.

# 628
  • на кого му пука
Моето шипково масло е това.Само него успях да намеря в нашия град.Доволна съм.

# 629
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Моето е ему и шипка, много съм доволна. Но е адски мазно и ползвам само вечер вместо нощен крем.

Общи условия

Активация на акаунт